- 22 Nisan 2020
- 29
- 9
- 31
11haftaya girdikte doktor net göremedi. Yiyip içmiyorsun heralde dedi usg net gözükmedi. 16.sında tekrar gidicem inşallahSanki küçük 11 12 13 haftalar olmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11haftaya girdikte doktor net göremedi. Yiyip içmiyorsun heralde dedi usg net gözükmedi. 16.sında tekrar gidicem inşallahSanki küçük 11 12 13 haftalar olmalı
Erkek görünüyormeyra bunada bakarmısın bitanem
bugün baktırdım
Kız gibiEki Görüntüle 2717986 merhaba yorumlayabilirmisiniz acaba
Erkek görünüyor 11 12 13 haftalar olmalı varsa paylaşınIkra meyra allah aşkına şınlara baksana doktor klitorisle karışabilir o minik şey dedi erkek mi kız mı yaaa
Canım bu 15 haftalıktı.Erkek görünüyor 11 12 13 haftalar olmalı varsa paylaşın
Benimkinede bakar mısın canımErkek görünüyor 11 12 13 haftalar olmalı varsa paylaşın
Erkek gibi sankiIkra meyra bize de bakar mısın canım ilki 11+2 diğeri 12+2
Kız gibi sanki net değil birde küçük sanki USG tekrar 11 12 13 haftalar psylasinBakabilir misin canım
Seninkisi erkek canımEki Görüntüle 2717986 merhaba yorumlayabilirmisiniz acaba
Bir cizermisin neresi dik görünüyorSeninkisi erkek canım
değil mi ?Bir cizermisin neresi dik görünüyor
Ama ikra meyra kafami karistirdim bana 11 haftada kız dedin bu benimki o daha dikDeğil o kadar belli olmaz daha 11 haftalık
Üste Bak çizdim ve ona kız bebek dedimAma ikra meyra kafami karistirdim bana 11 haftada kız dedin bu benimki o daha dik
Siz ogrendinizmiAma ikra meyra kafami karistirdim bana 11 haftada kız dedin bu benimki o daha dik
Neye göre erkeğe benzettin canım ben pek anlayamadım daErkek gibi sanki
Siz ogrendinizmi