- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Kız görünüyorBana da bakar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız görünüyorBana da bakar mısınız
Burda nasılKız gibi başka usgde paylasin
Burada erkek gorunuyor o gorununen nub iseBurda nasıl
Teşekkürler :) doktor da erkek gibi dedi ama bakalımBurada erkek gorunuyor o gorununen nub ise Eki Görüntüle 2716640
Usgler hiç net olmuyo bende doktor bile emin olamıyor normalde kızımda 12 haftalıkken kız demişlerdi bu kez şeker hastalığından dolayı karın yağlanması oldu net bir görüntü hiç yok düşünün ikinci resim 2li tarama dan anca okdr oluyor bizde merak ediyoruz sağlıklı olmasiydi ilk önce bizim için sizinde yorumladiginizi görünce belki dedim :) sağlıklı olsun tüm da annelerin bebekleri başka birşey istemeyiz kız erkek farketmez. Teşekkür ederim:)Kız gibi sanki net değil usgler emin olamadim
11 haftalık USG tahmin etmişimm canım sağlıkla gelsin prenses11 Haftalik
Hayir siz hakliymissiniz daha kücükmüs 8 haftalikmis o usgde kiz kardesim yanlis söylemis ama siz yinede bilmisssinz cok tsk ederiz11 haftalık USG tahmin etmişimm canım sağlıkla gelsin prenses
8 haftaliktan büyük duruyor tatlımBenimkinede bakarmisiniz rica etsem
Erkek demiştim ogrendinizmimerhaba nub teorisine göre baktığımda kızım olacağını düşünmüştüm bugün doktorum çok yoğundu ve pek ilgilenmedi açıkçası ve cinsiyetini göstermiyor ama ben tahmin edeyim mi dedi. buyrun dedim erkek dedi. Sizler ne diyorsunuz ?Eki Görüntüle 2711512
Ikra meyra canım tahmin de bulunabilir misnEki Görüntüle 2716775 bu kadr net oluyo çok yakından çekince bulanık oluyo
Tahmin yapabilirmisin ırka meyra
Kaç haftalık 11 12 13 haftalar olmalı emin değilim kız gibi sanki tekrar USG paylasinEki Görüntüle 2716927 @Ikra meyra canım net çekmeye çalıştım ama tahminin varmı
11+2 canım başka fotoğraf yok haftaya tekrar gidicem olmadı yine çekerim bana erkek gibi geldi ama kısmet hayirlsiKaç haftalık 11 12 13 haftalar olmalı emin değilim kız gibi sanki tekrar USG paylasin
Net değil.emin değilim yazdim11+2 canım başka fotoğraf yok haftaya tekrar gidicem olmadı yine çekerim bana erkek gibi geldi ama kısmet hayirlsi
hayır randevum 30 kasımda :)Erkek demiştim ogrendinizmi