- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
Sağol Canim Allah razi olsun rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahYani öyle görünüyor emin olamadım erkek gibi sanki diyorum rabbim sağlık versin kızına kız kardeş nasip olur insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Canim Allah razi olsun rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahYani öyle görünüyor emin olamadım erkek gibi sanki diyorum rabbim sağlık versin kızına kız kardeş nasip olur insallah
Benim.gonlume göre nasip etti rabbim çok şükür iki oğlum var ikiz kızlarım oldu rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah önce hiç anneliği tatmayana evlat sonra gonullerdekini sağlıkla inşallah ecmainSağol Canim Allah razi olsun rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
Amin amin amin inşallah canımBenim.gonlume göre nasip etti rabbim çok şükür iki oğlum var ikiz kızlarım oldu rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah önce hiç anneliği tatmayana evlat sonra gonullerdekini sağlıkla inşallah ecmain
Başka USG varsa paylaşın emin olamadım
Sadece bu var ne yazık ki doktor da emin değildi bir şey söylemedi, merakla bekleyeceğim bir ay artık, çok teşekkür ederimBaşka USG varsa paylaşın emin olamadım
Nubu Kıza benzettim ama emin değilim şekli dersen erkek gibiSadece bu var ne yazık ki doktor da emin değildi bir şey söylemedi, merakla bekleyeceğim bir ay artık, çok teşekkür ederim
Sağlıkla gelsin prenses anketimide oylarsaniz sevinirimMerhaba benim bi kizim var resme göre sadece siz kiz demistiniz cok mutlu olmustum ,cok sukur rabbimde dogru çıkarttı teskr etmek. Istedim sizi aktif gorunce
Sağlıklı olsun da öğreniriz inşallah, gönlümden kız geçiyor bakalım, hayırlısıNubu Kıza benzettim ama emin değilim şekli dersen erkek gibi
İnşallahİnşallah, hamile kalır kalmaz, ben de bu topikte olacağım :)
Kız gibi başka usgde paylasinBana da bakabilir misiniz 12+2
Kız gibi sanki net değil usgler emin olamadimBanada bakabilirmisiniz acaba rica etsem? İlki 15 haftalık ikincisi 13 haftalık.