- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Çizdim üstte USG bakınız sizede paylaşayım erkek gibi pipi görünüyorNasil anlasiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizdim üstte USG bakınız sizede paylaşayım erkek gibi pipi görünüyorNasil anlasiliyor
Çizdim üstte USG bakınız sizede paylaşayım erkek gibi pipi görünüyor Eki Görüntüle 2713421
kusura bakmayın ingilizce makale yazıyorum her gün ve bazen bu şekilde konuşabiliyor ya da yazabiliyorum. Bende 14 haftama girdiğime göre demek nub teorisinden direk cinsiyet belirleme haftasına geçtim. Kızım olmasını çok istiyorum ama oğlum olursa da üzülecek değilim. Rabbim sağlıklı verdikten sonra torunlarımda kızları tattırır inş der geçerimBoy erkek gril kız ama o dil farklı geldi bana
Yok size değil o çizdigim USG başka birine aitkusura bakmayın ingilizce makale yazıyorum her gün ve bazen bu şekilde konuşabiliyor ya da yazabiliyorum. Bende 14 haftama girdiğime göre demek nub teorisinden direk cinsiyet belirleme haftasına geçtim. Kızım olmasını çok istiyorum ama oğlum olursa da üzülecek değilim. Rabbim sağlıklı verdikten sonra torunlarımda kızları tattırır inş der geçerim
Dönüş yaparsanız sevinirimTsk ederim
Yokki cnm sadece renkli varRenkli değil diğer USG varsa paylaşın burada nubu belli degil 11 12 13 haftalar olmalı
Nub çok uzun görüyor. Bence kızBide buna bakın isterseniz.
Kız kesinlikleMerhaba,
Ikra meyra sizce cinsiyeti nedir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Eki Görüntüle 2707799
Bana da rica etsem bakar mısınız 11 haftalik usg göre 11+6 gözüküyorDönüş yaparsanız sevinirim
Kız13+0 haftalık olduk bize de lütfen yorum yaparmısınız
Erkek gibi sanki13+0 haftalık olduk bize de lütfen yorum yaparmısınız
Erkek gibi görünen yeri bana gösterebilirmisin canım zahmet olmazsa. Ben o kadar baktım anlamadım açıkçasıErkek gibi sanki
Erkek gibi görünen yeri bana gösterebilirmisin canım zahmet olmazsa. Ben o kadar baktım anlamadım açıkçası
İlk bebekmiErkek gibi görünen yeri bana gösterebilirmisin canım zahmet olmazsa. Ben o kadar baktım anlamadım açıkçası
Pipi orda mı bende başka yere bakıyordum. Ben buraya bakıyordum valla
Yok canım Allah kısmet ederse 4 üncü çocuğumuz. Bende biraz nubtan anlamaya çalışıyorum az çok anladığım kadar. Ama seni bu sayfada takip ediyorum çok güzel anlıyorsun maşallah. Çoğu kişide tutturuyorsun.İlk bebekmi
O kordon olabilir çizdim diklik var gibi digerler neydi gönlünüz kizmi istiyor rabbim sağlıkla nasip etsinPipi orda mı bende başka yere bakıyordum. Ben buraya bakıyordum valla
Sağol Canim Allah razi olsunO kordon olabilir çizdim diklik var gibi digerler neydi gönlünüz kizmi istiyor rabbim sağlıkla nasip etsin
Yani öyle görünüyor emin olamadım erkek gibi sanki diyorum rabbim sağlık versin kızına kız kardeş nasip olur insallahSağol Canim Allah razi olsun
Ben de ikisi de var çok şükür 1 kızım 2 oğlum var ellerinden öpsünler teyzesi . Rabbim isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. Bizimki meraktan ibaret yorumun için çok teşekkür ederim. Eğer belli olursa yazarım 4 hafta sonra cinsiyet için randevumuz var allahın izniyle inşallah
Son olarak şansını erkekten mi kullanıyorsun canım?