Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Net değil USG canım onlar paralı bakıyor işte
Kız gibi sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşınBize de bakar mısınız 12. Hafta görüntüsü
Eki Görüntüle 2709226
Slm kizlar benim bebegimide yorumlarmisiniz cok heycanliyim Tsk ederim
Merhaba Alıntı yaptığım mesajınızla hiç alakası yok ama size söylemek istedim.. Bana yaptığınız tahmin doğru çıktı Üstelik doktorumun bana erkek bebek olduğunu söylediğim halde siz kız dediniz.. Benim de kalbim hep kızdan yanaydı çok istiyordum ve anlamsız bir şekilde sizle konuştuktan sonra kız gibi hissetmeye başladım.. Hatta eşime de söyledim bir kaç USG foto attım böyle böyle tahmin eden biri kız dedi demiştim ama eşim saçmalama doktor gördü sana erkek dedi hala umut ediyorsun ondan böyle yapıyorsun bebeği de gücendireceksin hep kız istiyordun zaten diyerek kızıyordu bana Amaaaa bir gün kontrole bir gittik ki kızım pıtı pıtı oynarken doktor kızınız olacak demesin mi Neyse çok uzattım teşekkür etmek istedim benimle ilgilenip tahmin yaptığınız içinNet değil USG canım onlar paralı bakıyor işte
Benimkinide bakarmisiniz rica etsemKız gibi sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşın
Yaaa süper haber peki kaç haftalikta söyledi erkek ve şimdi kız oldugunu sağlıkla gelsin prenses @mely15Merhaba Alıntı yaptığım mesajınızla hiç alakası yok ama size söylemek istedim.. Bana yaptığınız tahmin doğru çıktı Üstelik doktorumun bana erkek bebek olduğunu söylediğim halde siz kız dediniz.. Benim de kalbim hep kızdan yanaydı çok istiyordum ve anlamsız bir şekilde sizle konuştuktan sonra kız gibi hissetmeye başladım.. Hatta eşime de söyledim bir kaç USG foto attım böyle böyle tahmin eden biri kız dedi demiştim ama eşim saçmalama doktor gördü sana erkek dedi hala umut ediyorsun ondan böyle yapıyorsun bebeği de gücendireceksin hep kız istiyordun zaten diyerek kızıyordu bana Amaaaa bir gün kontrole bir gittik ki kızım pıtı pıtı oynarken doktor kızınız olacak demesin mi Neyse çok uzattım teşekkür etmek istedim benimle ilgilenip tahmin yaptığınız için
Evet buldum sağlıkla gelsin prensesYaaa gerçekten miiiiii... Ama doktor bana erkek dedi hatta pipisini bile gösterdi.. Bende hep kızım olsun istiyorum acaba kız mı ki yaaa... Şuan 14 haftalığım doktor tam 12 haftalıkken dedi erkek diye...
Ben kız istediğim için doktora emin misiniz belki değişecek ne belli dedim doktor bana güldü evet yanılma payı olabilir 15 16. Haftalar arası en net denilir ama ben sana yine erkek diyeceğim dedi yaaa.. Ama çok acayip istedim ki kızım olsun.. O yüzden belki sizden kız çıkar diye sormak istedim. Teşekkür ederim bakalım ne çıkacak
Kaç haftalık 11 12 13 haftalar olmalıBenimkinede bakarmisiniz rica etsem
Kız gibi gibi başka USG paylaşınBenimkinede bakarmisiniz rica etsem
11 HaftalikKaç haftalık 11 12 13 haftalar olmalı
12. Haftamda erkek demişti 15. Haftamda yine gitmiştim kontrole yine erkek dedi 17 haftalıkken kız olduğunu söylediYaaa süper haber peki kaç haftalikta söyledi erkek ve şimdi kız oldugunu sağlıkla gelsin prenses @mely15
Çok teşekkür ederim.. Evet baya oldu biz bu konuşmayı yapalı bulmuşsunuz Biz şuan 23 haftalık olduk..Dün gece Sizin konu başlığını görünce yazmak istedim..Evet buldum sağlıkla gelsin prenses
Çok teşekkür ederim canım sağlıkla gelsin prensesÇok teşekkür ederim.. Evet baya oldu biz bu konuşmayı yapalı bulmuşsunuz Biz şuan 23 haftalık olduk..Dün gece Sizin konu başlığını görünce yazmak istedim..