Kız gibi sanki başka USG varsa paylaşın teyit edelim![]()
teşekkürler :) 11 haftalık görüntüsü var birde işteyim şu an eve geçince gönderebilirim ..video görüntüsünden ekran fotosu çekebilirim ama usg en sağlıklısı olur sanırım
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi sanki başka USG varsa paylaşın teyit edelim![]()
Evet erkek görünüyorIkra meyra daha önce size bebeğimin ultrason fotosunu atmıştım kafa yapısından erkeğe benzetmiştiniz haftasonu muayenede doktorum çıkıntıdan dolayı erkeğe benzettiğini söyledi videodan ekran görüntüsü attım sizce de erkek mi
11+3 karından ultrason görüntüsü
Şu usteki usgde kıza benzettim nubunu parlak ama umarım yanilmiyorum
Değişmez değil mi doktor ben net olarak biliyorum cinsiyeti ama bazen kızların ki de böyle oluyor falan sonra anneler üzüüliyor dedi kesin bişey söylemem dediEvet erkek görünüyor![]()
Şimdilik o yönde 12-13 olursa paylasinDeğişmez değil mi doktor ben net olarak biliyorum cinsiyeti ama bazen kızların ki de böyle oluyor falan sonra anneler üzüüliyor dedi kesin bişey söylemem dedi![]()
Kız gibi sanki
Kız gibi sanki
Kız gibi sankiIkra meyra benim bebeğimle alakalı tahminde bulunabilir misiniz? İlk resim 11+5 , ikinci resim 13+1
Kız gibi sanki
Net değil diğer baktigimda net değildi bunlar da nub da görünmüyorşu fotoğraflar biraz daha net sanki
Fotoğraf net değil gibiydi sanki . Doktora sordum yorum yapmadı . Merakımı giderdin Çok teşekkür ederim kesinleşince yazacağımKız gibi sanki
Doktor da şüpheli kız gibi ama 4. Aydan sonra bakalım dedi.Şu usteki usgde kıza benzettim nubunu parlak ama umarım yanilmiyorum![]()