dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Yok cnm 500 e bak sana kesin demisim. Ki cok belli zaten

Evet canım ya demişsin ben onu şimdi gördüm valla süpersin:)) canım ya sana zahmet nasıl anladın söyler misin nub paralel gibi sanki :O dün dr pipisini gösterdi 4 boyutluda ama buraya bakınca kız gibi bana :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

😂😂😂😂😂 ah yavrumm alisirsinnn ben ne diyim 3. yolda :)) allah hepimize kolaylik versin. Allaha sukur daha dogurmadim 2 hafta daha basarirz insallahh

ben ne hikmetse tas.aklarini.goruyom hahaha

Tahmin ettim ismini ela koyduguna. Cok guzel ismi gibi yasasin insallah. Hayirli olsun gozun aydin cnmm. Kizin iyimi?Nasil oldu dogum 40 haftami kilosu boyu? .:)))))

42.haftada dogurdum canim 3350gr 50cm normal doğum oldu son Günlerim çok kötüydü Dr sezeryan diye yalvardim yapmadi veee çocuk içerde sikintiya girmiş dogdugnda aglamadi gözleri kan canagi gobeginin üzeride ve yoğun bakimda kaldik baya solunum cihazina baglandi filan çok zor günler geçirdik anlicagin ama Allaha şükür artik iyiyiz tek sikintimiz gazzz

Ay cnmmm cok gecmis olsun allahtan gecmis. Rabbim tekrar gostermesin. Iyi olmaniza sevindim ama baya beklemissin 42 hafta..

Ay cnmmm cok gecmis olsun allahtan gecmis. Rabbim tekrar gostermesin. Iyi olmaniza sevindim ama baya beklemissin 42 hafta..

Dr umun israri sağolsun ona dedim ben iyi değilim agrilarim var dedim ama o duzenli olasiya beklicez dedi agri düzenli olunca hemen gittim ve 9cm acilma vardi suyu patlatir patlatmaz dogurdum suçlu ben oldum ama evde niye bu kadar bekledin çocuk sikintiya girmiş dediler oysa beklemedim evde hic gorcegimiz varmis diyorum bu doğum daha zor geldi sanki ilk bebeğim gibi daha tedirginim yani

Anaa kizzz 9 cm miii hic sancin olmadimi anlamadinmi.. senin dr sacmalamis iyice sanci cikmadimi hic nst de?

Düzgünce sormuştum...neyse sağolasın

Canim benim cok ciddiyim.. zeynepeelasa sor ciddi diyorum seninkinde hepsi belli bana gore. Cunku ayni resim benim oglumdada var ve ondada tasklarini gordum. Kotu bisi demedimki anlamadim

Canim benim cok ciddiyim.. zeynepeelasa sor ciddi diyorum seninkinde hepsi belli bana gore. Cunku ayni resim benim oglumdada var ve ondada tasklarini gordum. Kotu bisi demedimki anlamadim

Pardon o zaman canım ya Ben direkt öyle yazınca dalga geçtiğini düşündüm alınganlık ettim sanırım kusura bakma biz pipisini göremezken sen öyle söyleyince şaşırdım

Anladim zaten yanlis anlasildigimi ama resim benimkiyle ayni. Hayirlisi olsun

Yok fatosum dayanabildigim bi agriydi yürüyerek girdim dogumhaneye yani fananau arkadasim bulamadim senin fotoyu ben fatosumun dedgi gibi bazilarinda pipi filan tüm mal meydanda oluyor gorunuyo yani:)

Ortada pipi. Sag ve sol da uzunlama oluyo tsklar erkeklerde kucuk haftalarda sonradan toplaniyor

Eklentiler

• $1403814607731.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 75
Yok fatosum dayanabildigim bi agriydi yürüyerek girdim dogumhaneye yani fananau arkadasim bulamadim senin fotoyu ben fatosumun dedgi gibi bazilarinda pipi filan tüm mal meydanda oluyor gorunuyo yani:)

Ben yanlış anladım fatoş arkadaşı ya hakkını helal et Fatoş cidden...
Canım foto siyah beyaz olanı koymuştum ben geçenlerde...
bu 4 boyutlu olana dün girdik pek bi çirkiniz burda :) ama pipisini burda gösterdi Dr..ben de değiştiği için güvensizlik oluştu inanamıyorum hala erkek olduğuna :))

Eklentiler

• $1403814571179.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 78
  • $1403814615688.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 74

Masallah kiz benim canimmi cok az nedir bi kasilmada tirsiyom. Ki dogum sancisi cekmissin evde. Masallah

Helal olsun cnm ne demek..

Zeynebim farkindamisin erkeklerde alnindanda belli oluyor. Erkeklerin alni düz oluyor fsrkettinmi. Kizlsrin daha bi oval yuvarlak gibi. Erkeklerin düz alni ordanda cok yola ciktim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…