canım paşanı sağlıkla kucağına al inş :)) benimde gecen hafta 12+4 te %60 kıza benzio dedi. bakalım yrn farklı dr. kontrol var 13+5 görebilecekmi ? :)
yani kız :) bence net gördüyse yanılma olmayablir. 16. haftada kesinleşir :)
evet canım topikte çoğu kişi de kız demişti bakalım sana ne dicek dr. un :)
yeterki sağlıklı olsunlar :))
Sağol canim Allah razi olsun Rabbim sizede evlatlarinizi sagsalim kucaginiza almaui nasip etsin cinsiyetleri öğrenince haber edin bilebilince çok seviniriz fatosumla ben:))
Senin ilk bebeginmi?
Benim 4 boyutlu değil ama bakabilirmisiniz nubuna. Şu an 13+0 Daha 10 gün var kontrole. Ilkinde 11 hafta 5 gün,ikincisinde 12 hafta 3 günlüktük.
Eki Görüntüle 1170646
Eki Görüntüle 1170647
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim 4 boyutlu değil ama bakabilirmisiniz nubuna. Şu an 13+0 Daha 10 gün var kontrole. Ilkinde 11 hafta 5 gün,ikincisinde 12 hafta 3 günlüktük.
Eki Görüntüle 1170646
Eki Görüntüle 1170647
Teşekkür ederim önce sağlık tabi ama merak işte:) bide kanamadan dolayı eve çakıldım. Vakit geçmiyorPardon 11 haftaynıs ama kız gıbıde nub hem paralel gıbı
Eki Görüntüle 1170879 Eki Görüntüle 1170880
merhaba bunlarda benim minişimin ultrason görüntüleri..tahminde bulunabilirmisiniz?
Yok cnm pek belli degil. Nubu kucuk ve paralel. Kiz diyorum emin olmamakla. Emin olsam direk derim. Yuzde 70 kiz yuzde 30 erkek
Allah analı babalı büyütsün :)
Kız olabilir mi ?
çok teşekkür ederim bilmiyorum ki henüz dr bişey söylemedi
Evet canım çok sağoltıpkısı hakkaten..en azından değişmeyeceğini anladım şimdi içim rahatladı..bi kez daha değişirse sinir olurum çünkü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Önemli olan sağlıklı olması maşallah :)
öyle tabiki hayırlı sağlıklı olsunda..1 oğlum var birde kız geçiyor gönlümden ama dediğimiz gibi önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması
Tatlı ya da ekşi aş eriyor musun?
Fananaycım bunada yorum yapabılırmısın bu arkadasımın bebegının fotosu
Merhaba benim bebise de bi tahminde bulunur musunEki Görüntüle 1170984Yok cnm pek belli degil. Nubu kucuk ve paralel. Kiz diyorum emin olmamakla. Emin olsam direk derim. Yuzde 70 kiz yuzde 30 erkek