dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Masallah kiz benim canimmi cok az nedir bi kasilmada tirsiyom. Ki dogum sancisi cekmissin evde. Masallah

Fatos koyduğum resimi goremiyom telden girdigim için herhalde ben son bi ay hep agri çektim canim ya yuruyemiyodum bile şuan bütün yyük gitti ustumden Allah senide kurtarsin inş kolayca ikincim kolay oldu ama ise bebis üzdü bizi çok iste bide yine dikişlerim var ve hala hic atmaddi zor oturuyorum hala ya

Ortada pipi. Sag ve sol da uzunlama oluyo tsklar erkeklerde kucuk haftalarda sonradan toplaniyor

Fatoscum banada bı el atıver hele bebısım kızmı erkekmı doktor yuzde seksen bı tahmınde bulundu bakalım sen ne dıceksın ıkı foto 12 haftalık dıgerı 13+4 :)

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 76
  • $image.jpg
    $image.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 93
  • $image.jpg
    $image.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 92
Fatos koyduğum resimi goremiyom telden girdigim için herhalde ben son bi ay hep agri çektim canim ya yuruyemiyodum bile şuan bütün yyük gitti ustumden Allah senide kurtarsin inş kolayca ikincim kolay oldu ama ise bebis üzdü bizi çok iste bide yine dikişlerim var ve hala hic atmaddi zor oturuyorum hala ya

Amin canim insallah.. bende agirlastim. Kasilmalarim cogaldi. Ama sancim olmuyor. Adet agrisi bel vs. Sadece kasilmalar oda normal sanirim

Kiza benzettim canim. Bidaki randevun ne zaman

Doktorda cok baktı dun cnm yıne yıne baktı bacak arası bos dedı bende gordum hatta kız bebıs dedı ama bır ay sonrs yıne bakalım dedı yuzde kac sızce dedım yuzde seksen kız dedı bı dahakı randevum tam ıkı hafta sonra ınsallah canım bende gormedınmı tasklr :)

Ucuncu resimden yola ciktim cunku oburleri guzel cekilmemis net degil. Onlarda alni duz ama nubu gormuyorum.

Daha net bi resim yok mu?

Sık sik ko trole git canm gerekirse suni versin çok bekletmesin bebek riske girmesindense ikinci ucunculerde acilma gizli oluyor cunku

Simdiye kadar her haftaydi dr bakti iyi gidiyom 10 temmuza verdi tkrar kontrol. Bakalim hayirlisi. 37-38 den sonra istedigi zaman gelsin insallah

Yok cnm pek belli degil. Nubu kucuk ve paralel. Kiz diyorum emin olmamakla. Emin olsam direk derim. Yuzde 70 kiz yuzde 30 erkek

Evet canım nub banada paralel geldı orkıde hanımın ılk sayfada koydugu kız fotosuna cok benzıyor bak bu foto orkıde hanım kız beebek dıye koymus sencede benzıyormu

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 56
4 boyutluda cok belli alin sekli mesela

Canım inanır mısın Ben de dedim alnı nasıl çirkin diye eşime çirkin alınlı oğlum diyorum :)) ama bilmiyordum cinsiyetten olduğunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ortada pipi. Sag ve sol da uzunlama oluyo tsklar erkeklerde kucuk haftalarda sonradan toplaniyor

Evet canım çok sağol:KK66: tıpkısı hakkaten..en azından değişmeyeceğini anladım şimdi içim rahatladı..bi kez daha değişirse sinir olurum çünkü

Evet canım çok sağol:KK66: tıpkısı hakkaten..en azından değişmeyeceğini anladım şimdi içim rahatladı..bi kez daha değişirse sinir olurum çünkü

O resim senin bebisdi:)) buyuttum sadece orayi

O resim senin bebisdi:)) buyuttum sadece orayi

Ayyy bende senin bebek sandım yaaa :)) işte senin pipi dediğin yeri ben paralel uzayan nub kemiği sandım :) çok karışıkmış ya daha kolay olmalıydı..

cok teşekkür ederiz yorumuun için teyzesi bakalım bizim bıcırık ne cıkıcak Allah evladını bagıslasın:KK16:

Sağol canim Allah razi olsun Rabbim sizede evlatlarinizi sagsalim kucaginiza almaui nasip etsin cinsiyetleri öğrenince haber edin bilebilince çok seviniriz fatosumla ben:))

X