Kız gıbı senınde nub yatay :)
Dr da 12 de kız dedi canım...bir de bana hala kız gibi geliyor ama o nub çıkıntısı var ya oradan çıkan minicik bişi gösterdi Dr pipisi diye :)) kızlar bu teorinin yanlış olduğunu düşünmüyorum ben dr.lar da ilk baş buna göre söylüyor ama bazen değişiyo iste benim bebiş gibi :) bir de biz kız diyoruz evet ama işi tam bilmiyoruz sonuçta Çikocum biz ilk sayfaya bakıp yorum yapıyoruz kendi çapımızda :) Sudecetin bebek net erkek ama hepsi o kadar net çıkmamış
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla canm sudecete doktor erkeğe benzio demisti kesin bisi.dmedi.erkege benzio dmissinz bbana % 99 dedi kesinlesti erkek öylesine buraya attim resmi kiz dedilernub teorisi olabilir ama.snrm doktrlar daha iyi anliyor bundan
Tabi canım muhakkak Dr.lar çok daha iyi anlıyordur o kemikten bizimki biraz fal gibi.benzetmeye çalışıyoruz :)
Fananaymıs bende tuttu kızmıs benım bebegım :) saglıkla kucagımıza alırız ınsallah
Canım gözün aydın sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah Rabbim :) Ben de bugün farklı bi dr.a gittim o da kesin erkek dedi pipisini bende gördüm bu defaiki.hafta kız diye sevdiğimzle kaldık :)) hayırlısı olsun inşallah
Amın canım ınsallah.hayırlı saglıklı olsunda kız erkek onemlı degıl canım sana kacıncı haftada yyuzde kac kız dedı
Tabi tabi hiç önemi yok merak bizimki işte :) 11+4 de %70 kız dedi 13+4 te yüzde 99 erkek oldu:) 14+2 yiz bugün farklı dr.a gittim kesin erkek dedi canım..sen kaçıncı haftadasın???
Bende bugun 13+ 4 canım cok baktı doktor yıne yıne baktı emın olmak ıcın bacak arası bos dedı bende gordum yuZde seksen dedı yanılma olurmu sence :)
Erken haftalarda tahmin bence doktorlarinki ben 15 haftada ggtim kesin erkek çıktı ozman tam net anlaşılıyor zaten acele etmeyin cnsyet icin en az 14 hafta dolsun
bende kız hissediyorum canım ,seninkinede kız demiştim:)dr.um % 60 kıza benziyor dedi :) bakalım hayırlısı
canım yaa çok anlamıyorum belli olmamış ama benim içime doğan KIZ :)
kıza benzio sanki
şimdiye kadar 3 kız 3 erkek dediler dr.um %60 kıza benzetti bu hafta da kontrolüm var bu dr.um ne dicek bakalım :)
lütfen bana da yorum bir şey anlamadım ben 10+6 günlük ama ultrasonda 11+1 çıktı
Eki Görüntüle 1164471 Eki Görüntüle 1164472 Eki Görüntüle 1164473
Bende kız dedim dr.um iddia ediyorum erkek bu da pipisi dedi ama sonra da yanılmıyorsam fln de dedi... kızlar yorum istiyorummmmm lütfen :)
(buarada bi önceki kontrol de dr da %70 kız demişti)
Eki Görüntüle 1166184 13 haftalıkken böyleydi bebişimiz
Tabi tabi hiç önemi yok merak bizimki işte :) 11+4 de %70 kız dedi 13+4 te yüzde 99 erkek oldu:) 14+2 yiz bugün farklı dr.a gittim kesin erkek dedi canım..sen kaçıncı haftadasın???
Bende bugun 13+ 4 canım cok baktı doktor yıne yıne baktı emın olmak ıcın bacak arası bos dedı bende gordum yuZde seksen dedı yanılma olurmu sence :)
bende kız hissediyorum canım ,seninkinede kız demiştim:)
bana da bir yorum lütfen ama yüzünü dönmüş bıdığım
Tam 13 mu yoksa 12 + mi?
Bence erkek nub paralel fakat uzun. Yeni bi resim var mi?
Yeni resmi malesef.yok canim suan 18+4gunluk oldu zaten ama temmuzun sonuna randevu var ancak:*Tam 13 mu yoksa 12 + mi?
Bence erkek nub paralel fakat uzun. Yeni bi resim var mi?