dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Tabi tabi hiç önemi yok merak bizimki işte :) 11+4 de %70 kız dedi 13+4 te yüzde 99 erkek oldu:) 14+2 yiz bugün farklı dr.a gittim kesin erkek dedi canım..sen kaçıncı haftadasın???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hayırlı olsun paşan sağlıkla gelsin inşş :)

yanılma olurmu sence :)[/QUOTE][/QUOTE]

yani kız :) bence net gördüyse yanılma olmayablir. 16. haftada kesinleşir :)

bende kız hissediyorum canım ,seninkinede kız demiştim:)

bana da bir yorum lütfen ama yüzünü dönmüş bıdığım

evet canım topikte çoğu kişi de kız demişti bakalım sana ne dicek dr. un :)
yeterki sağlıklı olsunlar :))

yanılma olurmu sence :)[/QUOTE]

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403799160.424828.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403799182.745061.jpg bi de bize yorum yapsanız kızlar bende artık merak etmeye başladım..

canım hayırlı olsun paşan sağlıkla gelsin inşş :)

yanılma olurmu sence :)
[/QUOTE]

Oğlumla teşekkür ederiz teyzesi :) valla Ben 2 hafta yanılmayı yaşadım hoş olmuyor anne için onu söyleyim..iki cinsiyetde çok güzel başımızda yeri var ama değişince sinir bozucu oluyor..şimdi bana 2 ayrı doktor erkek dedi 2 si de pipi gösterdi ama hala değişir mi acaba diyorum:) inşallah değişmez artık bi kız bi erkek insanı manyak ediyor
.demem o ki ikisi de kesin dese de ben güvenemiyorum şimdi de, yanılma payı olur mu inan ben de bilmiyorum:) Tecrübeli anneler bu konuda bize yardım etse süper olur hani :))

Hadi nolur bana da yorum yapın doktor iki farklı tahminde bulundu çünkü☺️ilk bebişimiz olcak Allah izin verirse..sağlıcakla doğması tek isteğim ama yine de insan merak ediyor işte..

Fenanay idda etmistim :))hayirli olsun oglun

Canım karıştırmışım sen bana erkek yazmamışşın baktım da şimdi kız da yazmamışsın:) çok küçük daha demişsin :))

X