dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

benim bebeğimede yorum yapabilirmsiniz

canım teşekkür ederim yorum için bende anlayamadım acaba çıkıntımı değilmi diye aamaaaaaan valla biz doktor olucaz aslında yaaa bune okadar kaliteli cihazlar var ....ama malesef

yani ikili testte yüzde seksen erkek dedi ama çok hareketliydi yerinde durmuyodu. 14 gün sonra dayanamadım bi daha gittim kıza benziyo ama bi ondan bi ondan tahmin yapmıcam en iyisi 16. haftayı bekleyelim dedi erkek olmasını çoooook istiyorum ALLAH kalbimi biliyo , elbette öncelikle sağlıklı ve sıhhatli olsun rabbim kucağımıza kavuştursun inşaallah tüm anneleri mutlu etsin Rabbim. İçimden hep oğlum demek geliyo ama bilemiyorum sizlerin yorumu iyi geldi bana teşekkür ederim

canım ben pek anlamıyorum nub pek gözükmüyor gibi ama kız gibi geldi bana çünkü yukarı doğru kıvrımlı bişey göremedim ben

çok teşekkür ederim canım bakalım hayırlısı bu cumartesi öğrenicez artık doktorumuz büyük olasılıkla erkek dedi ama kimileride kordon bağı olabilir o dediği için artık bu haftaya kaldı cinsiyet öğrenmek hayırlısı olsun artık :)

hadi hayırlısı inşallah canım.. Sağlıkla doğsun bebeğiniz. Cinsiyetini öğrenince yaz yine

banada soyleyın arkadaslar dr soylemedı 😔 ne gecıyor aklınızdan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…