dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ümitlenme derken ? biz hiç erkek istemiyoruz ki inşallah tahminin yanlış çıkar (
Sağlıklı olsun yeter tabi :)

Canım ümitlenme derken o anlamda demedim; hani kaptırma kendini mesela en baştan herkes bana senin oğlun olacak diyodu; işte midem bulanmadı, belim çok ağırıyodu karnım 12. Haftada küçük bi top gibi çıkmıştı etrafımdakiler de belirtilere istinaden erkek diyodu ben de kendimi öyle kaptırdım ki artık hep erkek kıyafeti falan bakmaya başlamıştım cinsiyeti öğrenmeden kaptırdım kendimi; sonra cinsiyeti öğrendik erkekmiş... İnşallah gönlünüzden geçen olur ama herşeyin hayırlısı tabi... Dediğim gibi ben çok anlamıyorum zaten belki kızdır ne zaman kontrolün kaçıncı haftada?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tuğçecim bana da bir yorumun olursa sevinirim yukarıda var ultrason görüntüleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladım çok teşekkürler yine de tahmin için :) kontrolümüz 16+3 de ama biz belki erken gideriz eşimin yurtdışı durumu var birlikte gidelim diye bir hafta erken gideriz belki.

Bence seninki kız canım, çünkü internetteki bütün kız resimlerine benziyor seninki çok belirgin :) Allah gönlüne göre ve sağlıklısını versin :)

c.tesi günü gittik doktora 11+5 günlüktük. Daha 7.haftada zıp zıp top gibi oynuyordu
cteside felaket derecede hareketliydi geri doğru takla atıyordu o anda doktor iyice baktı
ultrasonu dondurup arada bi çıkıntı var gibi ama kızlarda da oluyo sanki biraz daha erkeğe benziyo dedi
alışveriş yapma bekle 1 ay sonra netleştiririz dedi bende netten diğer ultrason resimlerine bakıyorum
kız bebeklere benziyor benimkide bakalım hayırlısı inşallah dediğin gibi kızdır:)

Son düzenleme:
Bence seninki kız canım, çünkü internetteki bütün kız resimlerine benziyor seninki çok belirgin :) Allah gönlüne göre ve sağlıklısını versin :)

merve birde neresi benziyor "nub" neresi oluyor?
orda paralel bişeyler var ama tam anlayamadım bende :44:

merve birde neresi benziyor "nub" neresi oluyor?
orda paralel bişeyler var ama tam anlayamadım bende :44:
Benimki de tabi tahmin ama ben kırmızı çerçeve içine aldığım çıkıntı diye düşündüm :) Şu an kaçıncı haftadasın doktor tahmin yürütmedi değil mi hiç? Bizimki de bir şey demedi biz de sormayı unutmuşuz :) 7 haziranda öğreneceğiz.

Eklentiler

• $Untitled.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:

bizimki çok hareketli görünmüyor dedi ben ısrar edince erkeğe biraz daha fazla benziyo sanki çıkıntı var gibi ama kızlarda da oluyo dedi
o işaretlediğin yerdeki ve onun hemen altındaki de paralel yukarı doğru bişey göremedim ama nub dan anlayan diğer arkadaşlar daha iyi bilirler tabi :106:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu fotoları nasıl gönderiyo sunuz yardımcı olun lütfen

canım bak mesaj yazdığın yerde sarı renkte gülen yüz varya onun yanında bi şekil var üzerine gel "eklentiler" diyor
onu tıkla dosya ekle de ekledikten sonra alta resim gelecek resmi seç içeriğe ekle tamam de mesaj yazdığın bu kısma
karakterler gelecek harflerle sonra cevapla diyerek resmi yüklüyorsun

Telden yapmaya çalışıyorum ondan mı acep? Alt kusma resim gelmiyorsa canım..

Yukarıdaki resme yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...Dr bişey söyledi bakalım bu teori doğrumu

Anladım çok teşekkürler yine de tahmin için :) kontrolümüz 16+3 de ama biz belki erken gideriz eşimin yurtdışı durumu var birlikte gidelim diye bir hafta erken gideriz belki.

Hayırlısı olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…