Ümitlenme derken ? biz hiç erkek istemiyoruz ki inşallah tahminin yanlış çıkar(
Sağlıklı olsun yeter tabi :)
Anladım çok teşekkürler yine de tahmin için :) kontrolümüz 16+3 de ama biz belki erken gideriz eşimin yurtdışı durumu var birlikte gidelim diye bir hafta erken gideriz belki.Canım ümitlenme derken o anlamda demedim; hani kaptırma kendini mesela en baştan herkes bana senin oğlun olacak diyodu; işte midem bulanmadı, belim çok ağırıyodu karnım 12. Haftada küçük bi top gibi çıkmıştı etrafımdakiler de belirtilere istinaden erkek diyodu ben de kendimi öyle kaptırdım ki artık hep erkek kıyafeti falan bakmaya başlamıştım cinsiyeti öğrenmeden kaptırdım kendimi; sonra cinsiyeti öğrendik erkekmiş... İnşallah gönlünüzden geçen olur ama herşeyin hayırlısı tabi... Dediğim gibi ben çok anlamıyorum zaten belki kızdır ne zaman kontrolün kaçıncı haftada?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar banada bir yorum yapabilirmisiniz?
Eki Görüntüle 1130140
Bence seninki kız canım, çünkü internetteki bütün kız resimlerine benziyor seninki çok belirgin :) Allah gönlüne göre ve sağlıklısını versin :)
Bence seninki kız canım, çünkü internetteki bütün kız resimlerine benziyor seninki çok belirgin :) Allah gönlüne göre ve sağlıklısını versin :)
Benimki de tabi tahmin ama ben kırmızı çerçeve içine aldığım çıkıntı diye düşündüm :) Şu an kaçıncı haftadasın doktor tahmin yürütmedi değil mi hiç? Bizimki de bir şey demedi biz de sormayı unutmuşuz :) 7 haziranda öğreneceğiz.merve birde neresi benziyor "nub" neresi oluyor?
orda paralel bişeyler var ama tam anlayamadım bende :44:
Benimki de tabi tahmin ama ben kırmızı çerçeve içine aldığım çıkıntı diye düşündüm :) Şu an kaçıncı haftadasın doktor tahmin yürütmedi değil mi hiç? Bizimki de bir şey demedi biz de sormayı unutmuşuz :) 7 haziranda öğreneceğiz.
Arkadaşlar bu fotoları nasıl gönderiyo sunuz yardımcı olun lütfen
canım bak mesaj yazdığın yerde sarı renkte gülen yüz varya onun yanında bi şekil var üzerine gel "eklentiler" diyor
onu tıkla dosya ekle de ekledikten sonra alta resim gelecek resmi seç içeriğe ekle tamam de mesaj yazdığın bu kısma
karakterler gelecek harflerle sonra cevapla diyerek resmi yüklüyorsun
Canlar banada bir yorum yapıverseniz
Anladım çok teşekkürler yine de tahmin için :) kontrolümüz 16+3 de ama biz belki erken gideriz eşimin yurtdışı durumu var birlikte gidelim diye bir hafta erken gideriz belki.
canım tam anlamıyorum bi kaç yorum yapmıştım tuttu sanada yapayım bana erkek gibi geldi ne zaman bidaha ki kontrolünkızlar banada bir yorum yapabilirmisiniz?
Eki Görüntüle 1130140