yani ikili testte yüzde seksen erkek dedi ama çok hareketliydi yerinde durmuyodu. 14 gün sonra dayanamadım bi daha gittim kıza benziyo ama bi ondan bi ondan tahmin yapmıcam en iyisi 16. haftayı bekleyelim dedi erkek olmasını çoooook istiyorum ALLAH kalbimi biliyo , elbette öncelikle sağlıklı ve sıhhatli olsun rabbim kucağımıza kavuştursun inşaallah tüm anneleri mutlu etsin Rabbim. İçimden hep oğlum demek geliyo ama bilemiyorum sizlerin yorumu iyi geldi bana teşekkür ederim
bana da yorum yapınnn )) merak işte..
o kadar hareketliydi ki resmen show yaptı.. doktor bile şaşırdı bu şimdi böyle ise yandık diye ))
eli ayağı bi durmadı.. karnını zıplattı havaya sürekli.. haha
Tuğçecim bana da bir yorumun olursa sevinirim yukarıda var ultrason görüntüleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayşeee evet ben senin bebeğini kıza benzetmiştim ama sen erkek deyince yukarı doğru çıkıntı var sandım meğer ben mervenin resmine bakmışım hatta onun resmindeki çıkıntıyı işaretlemiştim sandım ki o senin resim ayy ultrasonları karıştırmışım yahu ben
benim resimlerime bak bakalım tekrar senin bebeğine benziyordu o halde benimkidemi kız oluyo nee
Evet canım doğru yeri kare içine almışsın ve bana da paralel gibi geldi büyük ihtimal kız bence de ama tabi burda çok küçük heralde doktorlar 13. Haftadan önce kolay kolay tahminde bulunmuyorlar, bi dahaki kontrolünde belirginleşir o zaman öğrenirsin :) Allah gönlüne göre versin sen de kız istiyosun galiba ama hislerin de çok önemli baştan kız hissettiysen kız olma ihtimali yüksek ben en baştan erkek hissettim bebeğimi doktor söyleyince şaşırmadım bile ama tabi herşeyin hayırlısı önemli olan sağlıklı olması, Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin
Eki Görüntüle 1135164 Eki Görüntüle 1135165
benim bebeğim ilk resimde 11+3 günlük 2. resimde 15+5 günlük sizce bebeğimin cinsiyeti nedir?
yorum yapabilirmisiniz? Çok merak ediyorum :)
Eki Görüntüle 1135735 banada soyleyın arkadaslar dr soylemedı 😔 ne gecıyor aklınızdan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim bebeğim ilk resimde 11+3 günlük 2. resimde 15+5 günlük sizce bebeğimin cinsiyeti nedir?
Evet canım doğru yeri kare içine almışsın ve bana da paralel gibi geldi büyük ihtimal kız bence de ama tabi burda çok küçük heralde doktorlar 13. Haftadan önce kolay kolay tahminde bulunmuyorlar, bi dahaki kontrolünde belirginleşir o zaman öğrenirsin :) Allah gönlüne göre versin sen de kız istiyosun galiba ama hislerin de çok önemli baştan kız hissettiysen kız olma ihtimali yüksek ben en baştan erkek hissettim bebeğimi doktor söyleyince şaşırmadım bile ama tabi herşeyin hayırlısı önemli olan sağlıklı olması, Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin
canım ben oğlumda tek bir mide bulantısı yaşamadım ama bu sürpriz bir gebelik oldu benim için bunuda mide bulantım olduğunda şüphelendim hamileliğim kesinleştikten sonrada hep kız hissettim oğlumda da kayınvalidem kız bekliyordu ama hep dedim kız değil bu kesin erkek öyle hissetmiştim çünkü.. Hamile kalmadan hemen önce yada hamileymişim ben bilmiyorum bir rüya görmüştüm rüyamda hamile olduğumu görüyorum yanımdaki kişi bana diyor kız olcak kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim gerçi hep erkek bebek görüyorum rüyalarımda da kısmet bakalım hayırlı, sağlıklı evlat olsun inşallah..
Ya bana erkek gibi geldi canım görünen çıkıntı nubsa erkek sanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama ikinci resimde yyni 15 haftalikken sanki uc cizgi var ve o gorunende klitoris. Birinccide erkek gibi djruyo ams o haftalarda aynidr hep. Ikincide kiz. Ki 15 haftalliken daha dogrudur. Bence duzeltiyorum kiz
Canım yorumun için teşekkür ederim Cumartesi inşallah belli olcak yazarım mutlaka bana da buradaki ultrason resimlerine baktığımda erkek gibi geldi ilk resim kızların ki düz erkeklerin ki paralel oluyor diye erkek demiştim ama Pekte anlamıyorum :)) hayırlısı olsun sağlıklı olsun da yeter :)
Kiza benzettim ben
Kizlarinki paralel oluyo cnm erkeklerinki dik yuzde otuz dereceyle yani
Canım ya benimkine de bi baksan. Ben bakıyorum ama hiç anlamadım. Neresi paralel ya da dik olacak
Yorumlarsan çok sevinirim
Kiz bence tabi sadece tahmin.
canım ben oğlumda tek bir mide bulantısı yaşamadım ama bu sürpriz bir gebelik oldu benim için bunuda mide bulantım olduğunda şüphelendim hamileliğim kesinleştikten sonrada hep kız hissettim oğlumda da kayınvalidem kız bekliyordu ama hep dedim kız değil bu kesin erkek öyle hissetmiştim çünkü.. Hamile kalmadan hemen önce yada hamileymişim ben bilmiyorum bir rüya görmüştüm rüyamda hamile olduğumu görüyorum yanımdaki kişi bana diyor kız olcak kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim gerçi hep erkek bebek görüyorum rüyalarımda da kısmet bakalım hayırlı, sağlıklı evlat olsun inşallah..
Canm benm 3 yilolmadi cocugum hamile oldugm ayruya gordm oglun olck adnibilalkoy diyolrdi sonra bibaktm hamilym inanmdk 4 aylk hala soklardyim ruyamdada hep kizggordum kizgorenn oglu olur derlrdi ve ben erkk hissettim en bastn beri dun ogrendm erkekmis
Canm benm 3 yilolmadi cocugum hamile oldugm ayruya gordm oglun olck adnibilalkoy diyolrdi sonra bibaktm hamilym inanmdk 4 aylk hala soklardyim ruyamdada hep kizggordum kizgorenn oglu olur derlrdi ve ben erkk hissettim en bastn beri dun ogrendm erkekmis
canım benim çok sevindim.. Seni ve ailenizi tebrik ederim ne büyük bir mutluluk !
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Bende rüyamda hamile kalmadan hemen önce yada hamileymişim tam bilmiyorum kendimi hamile görüyorum
kız olcak diyordu yanımdaki kişi bakalım benimde kızım mı olacak:) haa bu arada bende hep oğlum olmuş görüyorum:)