- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.522
kız bence buEki Görüntüle 1130980 bakalım başardımmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız bence buEki Görüntüle 1130980 bakalım başardımmı
Banada kimse yorum yapmadı kendim bari yapayım erkek galibEki Görüntüle 1097057
bak buda benim bebiş erkek bana deninkide erkek gibi geldicanım açıkcası ben pek anlamıyorum ama anlayan arkadaşlar var onlar geldiklerinde yorum yaparlar
bana kız gibi geldi kıza benzettim rabbim gönlüne göre versinbana da yorum yapınnn )) merak işte..
o kadar hareketliydi ki resmen show yaptı.. doktor bile şaşırdı bu şimdi böyle ise yandık diye ))
eli ayağı bi durmadı.. karnını zıplattı havaya sürekli.. haha
Bu işi Öğrenmiş sin evet kızkız bence bu
aaa bildim mi çok sevindim ama şimdi hayırlı olsun canım kızınBu işi Öğrenmiş sin evet kız
Saol ...seninki nin arkası mı dönük:)kaç haftalıkaaa bildim mi çok sevindim ama şimdi hayırlı olsun canım kızın
canım tam anlamıyorum bi kaç yorum yapmıştım tuttu sanada yapayım bana erkek gibi geldi ne zaman bidaha ki kontrolün
yok önü dönük ama çekmiş kendini büzüşmüş burda 10 haftalıktı şimdi 17 olduk çok şükürSaol ...seninki nin arkası mı dönük:)kaç haftalık
günaydın annecikler bende resim yüklesem yorum yaparmısınız :)
yükleyebildim mi bilmiyorum 12 haftalık burda cok mu minik :)
Eki Görüntüle 1133707
Bizimkini de tahmin edinn noluurrr :) çok merak ediyoruz ultrason 12+3 de çekildi.Eki Görüntüle 1127216
Anlayan arkadaşlar tahminleri tutanlar bana da bir tahmin lütfennn :)
Anlayan arkadaşlar tahminleri tutanlar bana da bir tahmin lütfennn :)