dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

yani ikili testte yüzde seksen erkek dedi ama çok hareketliydi yerinde durmuyodu. 14 gün sonra dayanamadım bi daha gittim kıza benziyo ama bi ondan bi ondan tahmin yapmıcam en iyisi 16. haftayı bekleyelim dedi erkek olmasını çoooook istiyorum ALLAH kalbimi biliyo , elbette öncelikle sağlıklı ve sıhhatli olsun rabbim kucağımıza kavuştursun inşaallah tüm anneleri mutlu etsin Rabbim. İçimden hep oğlum demek geliyo ama bilemiyorum sizlerin yorumu iyi geldi bana teşekkür ederim

Anladım; yüklediğin resimde pipisi var gibi yani :) bana da ikili testte erkek dedi doktorum, çıkıntı çok belirgindi zaten.. İnşallah sonra kıza benziyo demez biz isim bile bulduk çünkü :KK66: İnşallah Allah her annenin gönlüne göre versin, senin de gönlündekini versin önce sağlıklı ve hayırlı olsun bebişlerimiz tabi ki :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana da yorum yapınnn )) merak işte..
o kadar hareketliydi ki resmen show yaptı.. doktor bile şaşırdı bu şimdi böyle ise yandık diye ))
eli ayağı bi durmadı.. karnını zıplattı havaya sürekli.. haha

Bence de kız gibi görünüyo hayırlısı olsun

:emir_bebek:
Tuğçecim bana da bir yorumun olursa sevinirim yukarıda var ultrason görüntüleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım kusura bakma ya yazdığını yeni gördüm telefonla bağlandığım için çoğu şeyi kaçırıyorum :) resimlere baktım da göremedim tam çıkıntıyı ya, kaç haftalık bebeğin

ayşeee evet ben senin bebeğini kıza benzetmiştim ama sen erkek deyince yukarı doğru çıkıntı var sandım meğer ben mervenin resmine bakmışım hatta onun resmindeki çıkıntıyı işaretlemiştim sandım ki o senin resim ayy ultrasonları karıştırmışım yahu ben :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
benim resimlerime bak bakalım tekrar senin bebeğine benziyordu o halde benimkidemi kız oluyo nee :KK53::KK53:

Evet canım doğru yeri kare içine almışsın ve bana da paralel gibi geldi büyük ihtimal kız bence de ama tabi burda çok küçük heralde doktorlar 13. Haftadan önce kolay kolay tahminde bulunmuyorlar, bi dahaki kontrolünde belirginleşir o zaman öğrenirsin :) Allah gönlüne göre versin sen de kız istiyosun galiba ama hislerin de çok önemli baştan kız hissettiysen kız olma ihtimali yüksek ben en baştan erkek hissettim bebeğimi doktor söyleyince şaşırmadım bile ama tabi herşeyin hayırlısı önemli olan sağlıklı olması, Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin

Eki Görüntüle 1135164 Eki Görüntüle 1135165

benim bebeğim ilk resimde 11+3 günlük 2. resimde 15+5 günlük sizce bebeğimin cinsiyeti nedir?
yorum yapabilirmisiniz? Çok merak ediyorum :)

Ama ikinci resimde yyni 15 haftalikken sanki uc cizgi var ve o gorunende klitoris. Birinccide erkek gibi djruyo ams o haftalarda aynidr hep. Ikincide kiz. Ki 15 haftalliken daha dogrudur. Bence duzeltiyorum kiz

Evet canım doğru yeri kare içine almışsın ve bana da paralel gibi geldi büyük ihtimal kız bence de ama tabi burda çok küçük heralde doktorlar 13. Haftadan önce kolay kolay tahminde bulunmuyorlar, bi dahaki kontrolünde belirginleşir o zaman öğrenirsin :) Allah gönlüne göre versin sen de kız istiyosun galiba ama hislerin de çok önemli baştan kız hissettiysen kız olma ihtimali yüksek ben en baştan erkek hissettim bebeğimi doktor söyleyince şaşırmadım bile ama tabi herşeyin hayırlısı önemli olan sağlıklı olması, Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin

canım ben oğlumda tek bir mide bulantısı yaşamadım ama bu sürpriz bir gebelik oldu benim için bunuda mide bulantım olduğunda şüphelendim hamileliğim kesinleştikten sonrada hep kız hissettim oğlumda da kayınvalidem kız bekliyordu ama hep dedim kız değil bu kesin erkek öyle hissetmiştim çünkü.. Hamile kalmadan hemen önce yada hamileymişim ben bilmiyorum bir rüya görmüştüm rüyamda hamile olduğumu görüyorum yanımdaki kişi bana diyor kız olcak kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim gerçi hep erkek bebek görüyorum rüyalarımda da kısmet bakalım hayırlı, sağlıklı evlat olsun inşallah..

Son düzenleme:
Ama ikinci resimde yyni 15 haftalikken sanki uc cizgi var ve o gorunende klitoris. Birinccide erkek gibi djruyo ams o haftalarda aynidr hep. Ikincide kiz. Ki 15 haftalliken daha dogrudur. Bence duzeltiyorum kiz

Canım yorumun için teşekkür ederim Cumartesi inşallah belli olcak yazarım mutlaka bana da buradaki ultrason resimlerine baktığımda erkek gibi geldi ilk resim kızların ki düz erkeklerin ki paralel oluyor diye erkek demiştim ama Pekte anlamıyorum :)) hayırlısı olsun sağlıklı olsun da yeter :)

Canım yorumun için teşekkür ederim Cumartesi inşallah belli olcak yazarım mutlaka bana da buradaki ultrason resimlerine baktığımda erkek gibi geldi ilk resim kızların ki düz erkeklerin ki paralel oluyor diye erkek demiştim ama Pekte anlamıyorum :)) hayırlısı olsun sağlıklı olsun da yeter :)

Kizlarinki paralel oluyo cnm erkeklerinki dik yuzde otuz dereceyle yani

Kızlar benim bebeğimin de cinsiyetini tahmin eder misiniz ? İkili test sırasında Oğlan'a benzettim ama bana güvenme dedi ultrasonu çeken doktor. Kendi doktorum değildi. Devlette yaptırmıştım ikili testi. Çok merak ediyorum.
İlk resimde 10+2 ydik.
ikinci resimde sat 13+2 ultrason 12+5 ti. Gerçi hep sat ile ultrason uyumlu gittim. Devletteki ultrason bozdu olayı :) $IMG.jpg $1401271843618.jpg
Yorumlarınızı bekliyorum.

Kizlarinki paralel oluyo cnm erkeklerinki dik yuzde otuz dereceyle yani

Canım ya benimkine de bi baksan. Ben bakıyorum ama hiç anlamadım. Neresi paralel ya da dik olacak :KK17:
Yorumlarsan çok sevinirim :21:

Slm arkdslr daha once yazmstm nuba gore erkekti dun ogrendim erkekmis bende dogrulu tuttu bilin istedim ben bile kiz diydm herks kiz diyodu sasrdm erkegi duyunca:)))

canım ben oğlumda tek bir mide bulantısı yaşamadım ama bu sürpriz bir gebelik oldu benim için bunuda mide bulantım olduğunda şüphelendim hamileliğim kesinleştikten sonrada hep kız hissettim oğlumda da kayınvalidem kız bekliyordu ama hep dedim kız değil bu kesin erkek öyle hissetmiştim çünkü.. Hamile kalmadan hemen önce yada hamileymişim ben bilmiyorum bir rüya görmüştüm rüyamda hamile olduğumu görüyorum yanımdaki kişi bana diyor kız olcak kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim gerçi hep erkek bebek görüyorum rüyalarımda da kısmet bakalım hayırlı, sağlıklı evlat olsun inşallah..

Canm benm 3 yilolmadi cocugum hamile oldugm ayruya gordm oglun olck adnibilalkoy diyolrdi sonra bibaktm hamilym inanmdk 4 aylk hala soklardyim ruyamdada hep kizggordum kizgorenn oglu olur derlrdi ve ben erkk hissettim en bastn beri dun ogrendm erkekmis :nazar::nazar::emir_bebek:

Canm benm 3 yilolmadi cocugum hamile oldugm ayruya gordm oglun olck adnibilalkoy diyolrdi sonra bibaktm hamilym inanmdk 4 aylk hala soklardyim ruyamdada hep kizggordum kizgorenn oglu olur derlrdi ve ben erkk hissettim en bastn beri dun ogrendm erkekmis :nazar::nazar::emir_bebek:

canım benim çok sevindim.. Seni ve ailenizi tebrik ederim ne büyük bir mutluluk !
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Bende rüyamda hamile kalmadan hemen önce yada hamileymişim tam bilmiyorum kendimi hamile görüyorum
kız olcak diyordu yanımdaki kişi bakalım benimde kızım mı olacak:) haa bu arada bende hep oğlum olmuş görüyorum:)

Son düzenleme:
X