. Bana da bakar mısınız lütfen sizin yorumunuzu merak ettim . Şimdiden teşekkürler.sagol cnm dikkatli bakmak ve sayet gorunuyosa solemek en dogrusu illaki yanilma payi olur drlar bile yaniliyor da bizmi yanilmiycaz :)
suda gercek nub teorisi gercek yane sayet bebegim olursa drdan önce ben tahmin edicem ve diycem dra cinsiyetini inAllah
Umarım bu kez yükleyebilmişimdir. Daha önce de dediğim gibi 12/3 haftalık oldum. yorumlarınızı bekliyorum.
iyice kafam karıştı . Fatoş arkadaşım da %90 erkek demişti. Bakalım ne çıkacak.sagol cnm dikkatli bakmak ve sayet gorunuyosa solemek en dogrusu illaki yanilma payi olur drlar bile yaniliyor da bizmi yanilmiycaz :)
suda gercek nub teorisi gercek yane sayet bebegim olursa drdan önce ben tahmin edicem ve diycem dra cinsiyetini inAllah
kızlar 11+6 daki görüntüsü bebeğimin :)) Renklisini de koydum belki o da işe yarar diye.. Tahminlerinizi bekliyorum
Senin cinsiyyet belli degilmiki cnm????
Kizmi bebisin cnm?? Bi tahmin varmi dk.dan??? Ha bu arada ben tecrubelilerden degilim oglesine kiz dedim
Kizlar gorunce yorum yaparlarYok doktorum henüz birşey söyleyemedi :) 1 hafta sonra olsa belki tahminim olurdu ama şuan erken dedi.. Bilemiyoruz ne olduğunu yani :)
Kizlar gorunce yorum yaparlarben kiz diyorum ama tecrubesiz biri olarak
kızlar 11+6 daki görüntüsü bebeğimin :)) Renklisini de koydum belki o da işe yarar diye.. Tahminlerinizi bekliyorum
Erkk olabilir ama emin degilim nubu gorunmuyor cunku
Canim cuma gunu yazmissin belli oldumu? Bebis nasil?
belli oldu cnm allahın izniyle bir kızım olacak inşallah bebişimde kist varmış bugüne kadar cinsiyetle uğraştığım için çok kızıyorum kendime doktor her 100 gebelikten 80 ninde oluyo sonra geçiyo korkma dedi ama içim içimi yiyor rabbim benim kuzuma herkesin kuzusuna sağlık şifa versin başka bişey istemiyorum artık
Canimm selamm :)) bugun belli oldu doktor yuzde 90 erkek dedi yanii burdaki arkdaslar bildii :) hepinize cok tesekkkur ederim kizlar siz bu isi biliyosunuzzz :))))Selam cnm seninde belli olmustur artik hbr var mi?
Canm bugun ogrendim evet doktor yuzde 90 erkek dedi :)Buyuk ihtmal erkkkk
ap acik ortada erkek
hmmmm:26:
bir de şu var bir önceki resmi, bunda belli mi ki nubu? ben anlamıyorum da