dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bu ultrason ayni benim kizimin uultasonu poposu havada annesi nubu burda gorunuyo ancak ne desek yalan olur erkk gibi duruyo ama popo havada oldugu icin yanilma cok oluyo

Anladım canım sağol Çoğunluk kızın olur diyor, benim hissim, rüyalarım herşey erkek olacak diyor :) Hayırlı evlat olsun öncelikle bakalım ne gelecek :) Doktor 1 ay sonraya çağırdı beni ama ben dayanamayıp birkaç hafta sonra gidip öğreneceğim sanırım

arkadaşlar 421 de bebişime yorum yaparmısınız kızmı erkekmiçok bilgim yok sizdede oluyormu agrılar kalça agrısı ve sancı

ya kızlar benim iki hafata önceki ultrasonum var belli midir? dr erkek muhtemelen dedi ama kesin demedi. yeni ultrasonu ekleyemedim bir türlü ışık patlaması oluyor. çocuğun kafası kocaman görüyodu korktum ya siiznkilerde de öyle oldu mu? kötü bişey olsa dr söylerdi dimi? ya da ultrasn eski diye mi öyle çıktı?

Son düzenleme:
her ikinizinde erkek her ne Kadar sutanin bebeginin paralel olsada ucu yukari bakiyor

mrvdrml cnm sana erkek diyorum bennnn

Gurbet ablam arkadasimin bebegi ALLA RIZASI ICIN BI BAKSAN KIZ MI ERKE MI? ustteki iki resim bugunku goruntuler en alttaki 6 hatalikken

ya latif

Eklentiler

• $1394558040710.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 70
  • $1394558058928.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $1394558125920.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 57
Kilar bilen varsa bi baksin nolur cok yakinimin bebegi stres altinda biraz en azindan ne oldugunu biliyim kendimife kocamid alistiriyim diyo

ya latif

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.benim de 2 kızım var üçüncü sürpriz bebek geliyo.oğlan olmasını çok istiyorum .Hamileleik belirtilerim kızlarımdan çok farklı doktor 14.haftada kıza benziyo da 17 martta tekrar gidicez o zaman kesin belli olur herhalde.bu arada benim doğumda ağustosta şu an 16 haftalık hamileyim.

roserin arkadaş benimde ikiz kızlarım var 3. de dr 14 haftalıkken kızabenziyo demişti sanırım kız bende alışmaya çalışıyorum.erkek olsa iyi olurdu ama saglık versin allah.benim son şansımdı tüpbebekle hamile kaldım birdaha olmaz sanmıyorum .eşim gitmez anlıycan erkek bebek olmayacak rabbim bilir ama dua ediyorum dogana kadarda inanmam her halde

Allah gönlünüze göre verir inşallah..Benim de 1 oğlum var 2. de büyük ihtimal erkek kız için o kadar çok dua ediyorum ki,o kadar özeniyorum ki kızı olanlara.hergün önce çocuğu olmayanlar için dua ediyorum sonra da karnımdakini kucağıma hayırlı,sağlıklı olarak kız olarak ver diye dua ediyorum.Cuma doktora gidicem bi dese ki kız inanın bu dünyada cenneti görücem sanki. dualarıma sizi de katarım Allah kızı tattırmış oğlanı da tattırsın inş.

inşallah gönlünüzdeki gibi olur hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…