- 10 Ekim 2013
- 251
- 3
- 34
Canm bugun ogrendim evet doktor yuzde 90 erkek dedi :)
Hayirli saglikli evlat olsun annesi gozun aydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm bugun ogrendim evet doktor yuzde 90 erkek dedi :)
Hayirli saglikli evlat olsun annesi gozun aydin
Bu ultrason ayni benim kizimin uultasonu poposu havada annesi nubu burda gorunuyo ancak ne desek yalan olur erkk gibi duruyo ama popo havada oldugu icin yanilma cok oluyo
Umarım bu kez yükleyebilmişimdir. Daha önce de dediğim gibi 12/3 haftalık oldum. yorumlarınızı bekliyorum.
her ikinizinde erkek her ne Kadar sutanin bebeginin paralel olsada ucu yukari bakiyor
mrvdrml cnm sana erkek diyorum bennnn
Senin cinsiyyet belli degilmiki cnm????
banadamı erkek dedin durbet güzeli..çok meraklıyım gerçekten.her ikinizinde erkek her ne Kadar sutanin bebeginin paralel olsada ucu yukari bakiyor
her ikinizinde erkek her ne Kadar sutanin bebeginin paralel olsada ucu yukari bakiyor
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.benim de 2 kızım var üçüncü sürpriz bebek geliyo.oğlan olmasını çok istiyorum .Hamileleik belirtilerim kızlarımdan çok farklı doktor 14.haftada kıza benziyo da 17 martta tekrar gidicez o zaman kesin belli olur herhalde.bu arada benim doğumda ağustosta şu an 16 haftalık hamileyim.
inşallah gönlünüzdeki gibi olur hayırlısıyla..roserin arkadaş benimde ikiz kızlarım var 3. de dr 14 haftalıkken kızabenziyo demişti sanırım kız bende alışmaya çalışıyorum.erkek olsa iyi olurdu ama saglık versin allah.benim son şansımdı tüpbebekle hamile kaldım birdaha olmaz sanmıyorum .eşim gitmez anlıycan erkek bebek olmayacak rabbim bilir ama dua ediyorum dogana kadarda inanmam her halde
Gurbet ablam arkadasimin bebegi ALLA RIZASI ICIN BI BAKSAN KIZ MI ERKE MI? ustteki iki resim bugunku goruntuler en alttaki 6 hatalikken
Ben erkek diyorum canim facede yazmistim ama kaldrmislar neyse belli oldugunda buradan bize haber edersen sevinrim ins oglusu geliyodr iyi dusunsun iyi olsun gonlundekine kavsu r ins
Eki Görüntüle 1019012 acaba benim neyim olacak?? bilen varsa bi el atsın
arkasini donmus bu bebik nubu gorunmuyo