canım dur 1dk sen bu yorumu galiba jengamm a yapmışsın iyice karıştı ortalıkMucar cnm coknkararsiz kaldim sende bayada baktim. O nedenle dedigim gibi yuzde atmis kiz diyorum
kızlar devlet hastanesine gittim bugün görüntü kötü ama fikri olan var mı? haftaya kendi dr um kesinleştirir inş.14+0 burda bebeğim. önceki fotolarına sizler ve dr um erkek demişti.Eki Görüntüle 1010221
nesdem kuzum. bence erkek
seni takip edip geldim cnmaaaa cute teyzesi burdaymışşşşşşşşşşş
senin hislerine de bilimsel bilgilerine de çok güveniyorum cutem..iyilik meleğimizsin sen bizim
Nesnesssss beni iyice nubcu ysptin kizzzzkızlar devlet hastanesine gittim bugün görüntü kötü ama fikri olan var mı? haftaya kendi dr um kesinleştirir inş.14+0 burda bebeğim. önceki fotolarına sizler ve dr um erkek demişti.Eki Görüntüle 1010221
Oooo cute hos gelmissin canimmmmm...nesdem kuzum. bence erkek
Nesnesssss beni iyice nubcu ysptin kizzzzvalla cok bilgili tecrubeli degilim...onceki fotonda paralel olsa da uzun oldugu icin erkek dedim ama bunda resmi ters yuklemussin yani bebisinin yuzustu fotosunu vermis sana..yuzustu olunca nub gozukmezki...istersen fbda paylas ben de ordaki sayfa icin uye oldum..sen varsan paylas yoksan ben paylasirim senin fotolarinii yorum ysparlar orda kemik yspisina yatisina gore falan yorum yapan da var.zeynep te orda
Oooo cute hos gelmissin canimmmmm...
Ozeline yazdim kuzummm...kisaca cute demis dusmemis pipiiiitamam canım..benim face im yok sen benm adıma paylaşırsan sevinirim. bi bu var bi de sana zahmet geçmişteki var. ben sana sayfasını söyleyim: 395
en son koyduğumda 14+0
ilk koyduklarımda 11+0
Ben kadinlar kulubune yeni katildim. Ve bu konuyu yaklasik bir haftadir takip ediyorum. Ben de 3. süpriz bebegime hamileyim. Bugün doktora gittim. 12+1 günlük hamileyim. Cinsiyeti hakkinda yorumlarinizi bekliyorum. (Tabi fotoyu yukleyebilirsem)Eki Görüntüle 953598
Ozeline yazdim kuzummm...kisaca cute demis dusmemis pipiiii
kizlar bu benim bebistiii be erkekmis...Allah hayirli evlat etsin isteyene nasip etsin InsallahEki Görüntüle 947143
Eki Görüntüle 947143
Eki Görüntüle 947143
Bu da benim fistikkkkk....yuklendimi bilmiyorum..bence kiz.....sizce??? Dr tahmin soylemedi subat sonu gidicem artik o zaman oyrenirim kesin.ama bence kiz
Kac haftalik burda ben tesislerle pipi goruyomda? Kiza nasil benzettin :)
Yorum icin tskler cnm..ben de oyle sanmistimPardonnn yanlis gormusummm evet bencede kizz
zeynep sonra fikrini degisti kesin erkek dedi..ama o yaziyi bulamadimBende kiz diyorum
Yorum icin tsk cnm dogru demissinerkekk guzelimmm buuuu
Seviloz senin hesaplama da dogru cikti cnm..canım msj attığın için baktım, erkek görünüyor ama tabiki Allah bilir...
çok sağol kuzummmm demek ki erkek benim sıpam herkes öyle dediğine göre
Arkadaşlar çarşamba doktora gittim. Ve oğluşumuz olacağını öğrendik hayırlısıyla. Ben de şu tarih teorisi, yatış pozizyonu teorisi de tutmadı. Herkes kız demişdi.
Hayırlısı olsun herkesin evladı.
Haber vermek istedim.