dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Mucar cnm coknkararsiz kaldim sende bayada baktim. O nedenle dedigim gibi yuzde atmis kiz diyorum
canım dur 1dk sen bu yorumu galiba jengamm a yapmışsın iyice karıştı ortalık ama mucar demişsin anlamadım

hadi kızlar başka yorum yapacak kimse yokmu Fatoş hanımdan başka

zeynepcim teşekkür ederim. yok mubaşka yorum yapacak teyzeleriiii

Nesnesssss beni iyice nubcu ysptin kizzzz valla cok bilgili tecrubeli degilim...onceki fotonda paralel olsa da uzun oldugu icin erkek dedim ama bunda resmi ters yuklemussin yani bebisinin yuzustu fotosunu vermis sana..yuzustu olunca nub gozukmezki...istersen fbda paylas ben de ordaki sayfa icin uye oldum..sen varsan paylas yoksan ben paylasirim senin fotolarinii yorum ysparlar orda kemik yspisina yatisina gore falan yorum yapan da var.zeynep te orda
nesdem kuzum. bence erkek
Oooo cute hos gelmissin canimmmmm...

tamam canım..benim face im yok sen benm adıma paylaşırsan sevinirim. bi bu var bi de sana zahmet geçmişteki var. ben sana sayfasını söyleyim: 395

en son koyduğumda 14+0
ilk koyduklarımda 11+0

Son düzenleme:
Slm arkadaslar 24+1 olduk ne oldugunu bilmiyoruz yorum yapabilirmisiniz. Fakat resim nasil yükleniyor bilemedim. Cepten giriyorum

Son düzenleme:
tamam canım..benim face im yok sen benm adıma paylaşırsan sevinirim. bi bu var bi de sana zahmet geçmişteki var. ben sana sayfasını söyleyim: 395

en son koyduğumda 14+0
ilk koyduklarımda 11+0
Ozeline yazdim kuzummm...kisaca cute demis dusmemis pipiiii

Arkadaşlar çarşamba doktora gittim. Ve oğluşumuz olacağını öğrendik hayırlısıyla. Ben de şu tarih teorisi, yatış pozizyonu teorisi de tutmadı. Herkes kız demişdi.
Hayırlısı olsun herkesin evladı.
Haber vermek istedim.

kizlar bu benim bebistiii be erkekmis...Allah hayirli evlat etsin isteyene nasip etsin Insallah

Kizlarin yorumuuuu:
Kac haftalik burda ben tesislerle pipi goruyomda? Kiza nasil benzettin :)

Pardonnn yanlis gormusummm evet bencede kizz
Yorum icin tskler cnm..ben de oyle sanmistim ))
Bende kiz diyorum
zeynep sonra fikrini degisti kesin erkek dedi..ama o yaziyi bulamadim
Yorum icin tskler zeynep..simdi fb.ye gelip haber vericem kizlara da
erkekk guzelimmm buuuu
Yorum icin tsk cnm dogru demissin
canım msj attığın için baktım, erkek görünüyor ama tabiki Allah bilir...
Seviloz senin hesaplama da dogru cikti cnm..
çok sağol kuzummmm demek ki erkek benim sıpam herkes öyle dediğine göre

Valla orda da herkes paralrli gorup kiz dediler sonra kesin degistiler fikirleriniiii ))
Erkekse de kizsa da hayirli bebis olsun Insallah cnm

Merhabalar ben de 12 /3 haftalık gebeyim. Benim fotolara da bakar mısınız lütfen. Yorumlarınızı bekliyorum.

kuzum çok sağol yorum yapan arkadaşlar da sağolsun...seninkinin önünde çıkıntısı varmış kız:))
benim sıpayı da yarın belki söyler dr um. görürse söylüyor zaten. hadi bakalım hayırlısı..

Cnm gozun aydin hayirli evlat olur insallah. Bundan sonra ilk yorumumda kalacam fikir degistirmicem :))) pipi ve testisi bile demisim. Ikinci yorumum hep yanlis oluyo. Massalah pasana ve sana

Sagol cnm hbr ettigin icin. Haxirli olsun oglusun. Bu sene gercektende oglanlar onde gidiyo

Vay be aha hamileyim.aha sagligi aha cinsiyeti derken zaman ne cabuk geciyo.. allahim hepimize hayirli kolay dogumlar nasip eder insallah. Kizlar napin edin bebekeri 39 lara kadar icinizde tutun. Cunku.hizla kilo aliyolar 6. Aydan sonra..

Vay be aha hamileyim.aha sagligi aha cinsiyeti derken zaman ne cabuk geciyo.. allahim hepimize hayirli kolay dogumlar nasip eder insallah. Kizlar napin edin bebekeri 39 lara kadar icinizde tutun. Cunku.hizla kilo aliyolar 6. Aydan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…