Merhabalar ben de 12 /3 haftalık gebeyim. Benim fotolara da bakar mısınız lütfen. Yorumlarınızı bekliyorum.
Resim nerde bacim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar ben de 12 /3 haftalık gebeyim. Benim fotolara da bakar mısınız lütfen. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bacim burda 13 haftalikmi yoksa daha once mi cekildi? Kucuk geldi gozume 10-11 haftalik gibi. Ultrasondanda olabilir heralde. O yuzden ben anliyamadim nubunungoremedim.[/
şu anda özel mesaj atamıorum fatoş 55 cuma günü ayrıntılı ultrasonum cinsiyet belli olunca yazarım muhakkak
Canim cuma gunu yazmissin belli oldumu? Bebis nasil?
Cnm nub goremedim ama buna benzeyen bi arkaasn bebegi erkk olacak dusuk ihtmlde olsa erkk diyorum fatosum merak ettigin arkadasn kizi olacak face yazmis
Cnm nub goremedim ama buna benzeyen bi arkaasn bebegi erkk olacak dusuk ihtmlde olsa erkk diyorum fatosum merak ettigin arkadasn kizi olacak face yazmis
erkekk cnm bebisinKilar sizzce cinsiyet nedirr tahmine Eki Görüntüle 981598 . 12+3 haftalik cok merak ediyorum m :))
kiz canim bebegin
ya benim bebeğim cinsiyeti tahmin eden var mi? erkeğe benziyor dedi ama kesin degil dedi bi doktor da kız gibi kafam karisti
bu bebek kiz
Ablaaa bayiliyom su sak sak verdigin cevaplara vallaa.sen bu isi biliyonn
Ay hadi ya bakalim canim benimde icime erkek doguyor ama 3 hafta daha beklicez artikkk haber veririm
Burdan sonucu cok merak ediyorum rabbim hayirlisini versin elbette
sagol cnm dikkatli bakmak ve sayet gorunuyosa solemek en dogrusu illaki yanilma payi olur drlar bile yaniliyor da bizmi yanilmiycaz :)
suda gercek nub teorisi gercek yane sayet bebegim olursa drdan önce ben tahmin edicem ve diycem dra cinsiyetini inAllah
canım cok cok Saol
Selam cnm seninde belli olmustur artik hbr var mi?
Sagol cnm hbr ettigin icin. Haxirli olsun oglusun. Bu sene gercektende oglanlar onde gidiyo
Resim nerde bacim?
Umarım bu kez yükleyebilmişimdir. Daha önce de dediğim gibi 12/3 haftalık oldum. yorumlarınızı bekliyorum.
%90 erkek tahminim..
Çok teşekkür ederim bacım.