Kuzum benim yorumuma cok takilma ben tecrubeli degilim genelde zeynep fatos gurbetguzeli yapiyo tahminleri.ben bu topigi bebisim 12haftaliginda bulup geldim dk soylemedi kizlar yorum yapsin diye.bana da farkli yorumlar var sma yine de onlar tecrubeli.yani sizin gibi soranlardaniiimmm..sen onlara kulak verteşekkür ederim canım
ama yine arada kaldık 1 erkek 1 kız yorumu geldi :44:
diğer arkadaşlar da baksa keşke
Kuzum benim yorumuma cok takilma ben tecrubeli degilim genelde zeynep fatos gurbetguzeli yapiyo tahminleri.ben bu topigi bebisim 12haftaliginda bulup geldim dk soylemedi kizlar yorum yapsin diye.bana da farkli yorumlar var sma yine de onlar tecrubeli.yani sizin gibi soranlardaniiimmm..sen onlara kulak ver
Allahim.nasip edrse oglum olacak. Ilk bebeginmi?
Bunlar kuzenimin bebisinin fotolari...benim dk.a gitmis malum 15den once soylemiyoruz demis..yorumlarmisiniz??
Zeynep hani hep face.te falan paylasiyorsun ya bunu da paylasirmisin???cunki cok merakli 2aydan sonra ancak gele bilicek ultrason icin..bi ihtimalll de olsa bilmek istiyoo
ha bide 12hft 2gunluk fotolar
Eki Görüntüle 997365 Eki Görüntüle 997361 Eki Görüntüle 997372
Eki Görüntüle 997412
Pipilimiii???Paylasayim canim ben pipili diyorum :)
Hayurli olsun ne demistik tutturabildikmiArkadaşlar ablamında benimde bebeğin cinsiyeti sanırım netleşti.
bizim dr kesin erkek dedi ablamın dr da erkek gibi kıza pek heveslenme demiş=(
Pipilimiii???cok hos yorum cnmmmm tsk iletirim olk yorum erkek diye bakalim face.ten neler gelicekkkk??
1kizi 1oglu var cnm cok fark etmiyo onun icin ama o cocuklari buyuk bu hamisliyi ilk sanki, oyle heyecanliki..yorum olursa burdan paylasirmisin cnm??
Paylasirim tabi faceniz varsa sizde uye olun ben emin olarak erkek diyorum bu arada :)
Erkkleri kabul etmiylar zaten coktan koydum bile bi kisi erkk dedi daha tecrubeliler gormediler haber vrririmBenim fb yok cnm..uye olmadan da gozukmuyor cok aradim...kayincomdan demin 5dklik izin aldim girebilirmiyim diye ama grupa uye olmak gerekiyormus kayinco rezil olurum dediiineyse olmadi yani sen iletemezmisin burdan??zahmet oluyor sana biliyorum cnm ama ben kendimden cok buna heves ettim oyrenmek icin
Erkkleri kabul etmiylar zaten coktan koydum bile bi kisi erkk dedi daha tecrubeliler gormediler haber vrririm
Sana ne demistik haber verirsin ogrenince smdilik yorum yok arkadasina ama ben kesin kesin erkek diyorum pipisi duruyo orda baska bisi diceklerini sanmiyorum o oglusuna hazirlansin bence hahaTamam cnm kizcigaz yanimda zaten hep tel.elinde bisey yazdilarmi diyeeeesen yazinca gorur..sana zahmet oluyo guzelim cookkkk sgllll
2erkek yorum hayirlisiiiiii ben 1haftaya oyrencem hic bu kadar heyecan yapmamistim
Sana ne demistik haber verirsin ogrenince smdilik yorum yok arkadasina ama ben kesin kesin erkek diyorum pipisi duruyo orda baska bisi diceklerini sanmiyorum o oglusuna hazirlansin bence haha
Ben tahminimi kizdan yana kullaniyorum cnm.. hayirli olsun bebisin
Paylasayim canim ben pipili diyorum :)
Orkidemmde erkek dedi canimBana sen once kuz sonra erkek dedin cnm..fatos kiz gurbetguzeli erkek dedi..bide benim oldugum baska topikte 2arkadas kiz demisti..ben haftaya oyrenicem insallah o zaman koydugum fotoyu da sizin tshminleri de alinti yapip yazicam cnm..hayirlisiyla kendini gostersin de bebisss...
Tamam cnm sgl.zahmet oluyo boyle sana .ben fb.a uye oldum ama tel.da o sayfayi bulamiyorum cnm..ismi net olarak nub teorisine gore bebegin cinsiyyeti mi??Orkidemmde erkek dedi canim
Evet o canim Uye olcan kabul etceklerTamam cnm sgl.zahmet oluyo boyle sana .ben fb.a uye oldum ama tel.da o sayfayi bulamiyorum cnm..ismi net olarak nub teorisine gore bebegin cinsiyyeti mi??