dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

canım benimkine kız demiştin 16 haftalık iken gidicemde o vakit hemen bilgilendirme yapcam merak etme aklimdasin

Eki Görüntüle 952163

Merhaba,

Bebegim 12+6 gunluk burada. Doktor cinsiyeti icin erken dedi. Elimizdeki tek resim bu.
Yorumlarinizi esirgemeyin.

Sevgiler,
Vahide

Selam tekrar. Bebegin icin defne kiz demisti en son. Bugun erkek oldugunu ögrendik. Tesekkurler yorum yapan herkese.

Bir de bebegin basi fazla asagidaydi normal dedi hemsire ama ben tedirgin oldum. Acaba sizde de oldu mu böyle bir sey?

kızlarrr bide benim bebişime bakarmısın 13.haftanın içindeyiz cinsiyeti öğrenemedik hala

Eklentiler

• $215857.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 87

Kızlar benimkine de bir yorum yapar mısınız? Doktorum hiç yorum yapmadı 13. hafta içindeyiz

Mucar cnm coknkararsiz kaldim sende bayada baktim. O nedenle dedigim gibi yuzde atmis kiz diyorum

kızlar devlet hastanesine gittim bugün görüntü kötü ama fikri olan var mı? haftaya kendi dr um kesinleştirir inş.14+0 burda bebeğim. önceki fotolarına sizler ve dr um erkek demişti.

Erkek diyorum ben canim diger arkadaslardan birinin genital bolge karanlikta kalmis fatosun yuzde atmis kiz dedigine ben bisi demiycem cunku popo havada olanlarda hep yanilip erkek demustim kiz ciktilar demekki nubu gorunmuyor popo havada olunca yanlis oluyo hep

Mucar cnm coknkararsiz kaldim sende bayada baktim. O nedenle dedigim gibi yuzde atmis kiz diyorum

hadi yaa yüzde 60 kız mı????neyse bakalım ne çıkacak merakla bekliyorum başka yorum yapabilecek arkadaşlarıda bekliyorum değişik yorumlar olsun sağol canım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…