son 2gunum kaldi benimKimseden ses yokmu hickimsenin daha belli olmadimi. Okadar soranlar olmustu. Ya ogrenipte boslamiyalim.
Eki Görüntüle 952163
Merhaba,
Bebegim 12+6 gunluk burada. Doktor cinsiyeti icin erken dedi. Elimizdeki tek resim bu.
Yorumlarinizi esirgemeyin.
Sevgiler,
Vahide
yalnız bişey diycem en altta çıkıntı gibi duran şey kordon bağı haberiniz olsunkızlarrr bide benim bebişime bakarmısın 13.haftanın içindeyiz cinsiyeti öğrenemedik hala
kızlarrr bide benim bebişime bakarmısın 13.haftanın içindeyiz cinsiyeti öğrenemedik hala
kızlarrr bide benim bebişime bakarmısın 13.haftanın içindeyiz cinsiyeti öğrenemedik hala
Canım erkek son kararın mı?:)))))) nasıl anlıyosunuz ya helal olsun vallaha süperKiz bence
Lafimi geri aliyorum. Erkege daha cok benzyior bence
Canım erkek son kararın mı?:)))))) nasıl anlıyosunuz ya helal olsun vallaha süper
Ya ben alnindan kiyasliyom birde bacak arasinin orasini baya bi inceledim daha cok tesis var gibi geldi.
Eki Görüntüle 1010112
Kızlar benimkine de bir yorum yapar mısınız? Doktorum hiç yorum yapmadı13. hafta içindeyiz
Ya ben alnindan kiyasliyom birde bacak arasinin orasini baya bi inceledim daha cok tesis var gibi geldi.
Canim benimkini de kiyaslar misin sana zahmet.
Karistiiii iyicwee. Jengammm o sana degldi. Seninkini anlamadim.cnm.nubu goremedim
Bacim burda 13 haftalikmi yoksa daha once mi cekildi? Kucuk geldi gozume 10-11 haftalik gibi. Ultrasondanda olabilir heralde. O yuzden ben anliyamadim nubunungoremedim.[/
şu anda özel mesaj atamıorum fatoş 55 cuma günü ayrıntılı ultrasonum cinsiyet belli olunca yazarım muhakkak
Erkek diyorum ben canim diger arkadaslardan birinin genital bolge karanlikta kalmis fatosun yuzde atmis kiz dedigine ben bisi demiycem cunku popo havada olanlarda hep yanilip erkek demustim kiz ciktilar demekki nubu gorunmuyor popo havada olunca yanlis oluyo hepkızlar devlet hastanesine gittim bugün görüntü kötü ama fikri olan var mı? haftaya kendi dr um kesinleştirir inş.14+0 burda bebeğim. önceki fotolarına sizler ve dr um erkek demişti.Eki Görüntüle 1010221
hadi bakalım hayırlısı olsun teşekkür ederim yorumun içinYa ben alnindan kiyasliyom birde bacak arasinin orasini baya bi inceledim daha cok tesis var gibi geldi.
Mucar cnm coknkararsiz kaldim sende bayada baktim. O nedenle dedigim gibi yuzde atmis kiz diyorum