Eki Görüntüle 969635 kızlar bunda gorunmuyor dimi
Senin belli oldumu cnm? Erkek demisiz sana.. bekliyoriz cvplari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 969635 kızlar bunda gorunmuyor dimi
Iste bu resim. Benziyen resimler varsa kiyaslamakmicin
:)))))) tatlim yazismalara baktimda dr dan daha tecrubeli cikmisiz
Ben illede erkege daha cok benziyo diye tutturmusum:))). Hayirlisi olsunnrabbim zamaninda dogum nasipnetsun. Hbr cerdigin icinde ayrica tskler..
pek tecrubeli degilim..yani cok onemsemeyin ama bence erkekEki Görüntüle 995822 Eki Görüntüle 995823 Eki Görüntüle 995824 Eki Görüntüle 995825
Resimlere tıkladığınızda haftaları yazıyo
Kizlar yorum yapar kemik yapisina keseye gore..ama nub gormedim sanki ya da tecrubesizligimdennnnbenim bebeğimede bir bakarmısınız? fotografta 12+3 günlük
Eki Görüntüle 995908 Eki Görüntüle 995908 Eki Görüntüle 995908
bana kendinizin ve eşinizin doğum tarihlerini gün-ay-yıl olarak gönderip hamile kaldığınız tarihi de söylerseniz ben size bebeğinizin cinsiyetini hemen söylerim.
ya benim bebeğim cinsiyeti tahmin eden var mi? erkeğe benziyor dedi ama kesin degil dedi bi doktor da kız gibi kafam karisti
Kizlar kacinci haftada gorunuyor bu nub :)) bizde yarin doktora gidicez anlasilir mi sizce 12 hafta olacak.
Anlasilir.. en iyisi profilden. Bacak arasi vs. Cok heycanliyim bol resim ver bana de :))))
Anlasilir.. en iyisi profilden. Bacak arasi vs. Cok heycanliyim bol resim ver bana de :))))
Eki Görüntüle 995822 Eki Görüntüle 995823 Eki Görüntüle 995824 Eki Görüntüle 995825
Resimlere tıkladığınızda haftaları yazıyo
Senin bebikte kiza benziyobenim bebeğimede bir bakarmısınız? fotografta 12+3 günlük
Eki Görüntüle 995908 Eki Görüntüle 995908 Eki Görüntüle 995908
ya benim bebeğim cinsiyeti tahmin eden var mi? erkeğe benziyor dedi ama kesin degil dedi bi doktor da kız gibi kafam karisti
Hayirli olsun bu arada senin ki ne olacak. Benimicime kiz gibi doguyo ama cevrem erkek hissediyo koca kari testleri de erkek diyo bakalim hayirlisi tabi :)
pek tecrubeli degilim..yani cok onemsemeyin ama bence erkek
nub buyuk geldi banaaa..kizlar duzeltsinler ama bence erkek
Kesine yakin kiz diyorum