- 30 Mayıs 2010
- 11
- 0
14 haftalıkmışş
Ya ben resim nasıl yükleniyor bilemedim kızlar, yardımmm
Eki Görüntüle 984971
Kizlar benim ufakligada bi bakarmisiniz doktor %90 erkek dedi ama birde siz bakin.
Dr yuksek bi ihtimal vermis bnce kesin erkktr bu goruntu 4boyutlu nub gorunmez ama bakinca bacsk arasinda pipi gorunuoArkadaslar bunada bi bakarmisiniz
Dr yuksek bi ihtimal vermis bnce kesin erkktr bu goruntu 4boyutlu nub gorunmez ama bakinca bacsk arasinda pipi gorunuo
Dk soylemis ya guzelim..hayirli olsun oglusun...Arkadaslar bunada bi bakarmisiniz
Eki Görüntüle 992960 Eki Görüntüle 992961
Kizlar sanırım çözdüm, burada 11+6 günlüğüz, size zahmet bize de yoruuummmm lütfenn :))
Seninki bellidir artik :). 21 haftsliksa. Alti gorulmuyo. Paylassana bizle nexmis ve biz ne dedik?
Eki Görüntüle 992960 Eki Görüntüle 992961
Kizlar sanırım çözdüm, burada 11+6 günlüğüz, size zahmet bize de yoruuummmm lütfenn :))
Başka bir doktor % 100 erkek demiş arkadaşıma kızlar % 85 kizken değişti durum Eki Görüntüle 994849
Ilk.kez kendimden emim bi sekilde erkek diyorum ama tabii dr daha iyi bilir :))) ogrenince hbr verirsen sevinirim bacim
Teyzeleri benim miniğime de yorum yapar mısınız? 10+5 haftalık burda.
Eki Görüntüle 968281 Eki Görüntüle 968283
canim burda birkisi kiz demisti facede olsun kemk yapsina yatisina ve benim yapm,is oldugum testlerin sonucu erkektii aam bir ksi burda kiz dedi ama 4 kizim yoldaa burda nub beli deil dr inatla asagi ksimi resim vermeyi inat eti elimde bunalrdanda baska resmim yok ama dr deemsi kiz