dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Yaa ben bakıyorum sabahtan beri hiç bişi anlamadım...( atabilirsem resim bi de bnmkine bakarmısınız?

Dr yuksek bi ihtimal vermis bnce kesin erkktr bu goruntu 4boyutlu nub gorunmez ama bakinca bacsk arasinda pipi gorunuo

Siyah beyazida var ama orda sirti donuk bu fotodakide.pipimi degilmi.emin olamadim 14 haftalik suan.gerci bebek onden gidiyormus oyle iste :))) cok tesekkur ederim canimmm

Seninki bellidir artik :). 21 haftsliksa. Alti gorulmuyo. Paylassana bizle nexmis ve biz ne dedik?

canim burda birkisi kiz demisti facede olsun kemk yapsina yatisina ve benim yapm,is oldugum testlerin sonucu erkektii aam bir ksi burda kiz dedi ama 4 kizim yoldaa burda nub beli deil dr inatla asagi ksimi resim vermeyi inat eti elimde bunalrdanda baska resmim yok ama dr deemsi kiz

Evet gjnji arkadas demis. Kemik yapisona gore. Defnem34 vr gjnij arkafas bu kemik isinden anliyolar bence. Yanilma payi drlardada var tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…