dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

:)))))) tatlim yazismalara baktimda dr dan daha tecrubeli cikmisiz
Ben illede erkege daha cok benziyo diye tutturmusum:))). Hayirlisi olsunnrabbim zamaninda dogum nasipnetsun. Hbr cerdigin icinde ayrica tskler..

Valla öyle canım, bana da ilk resmi attığında direkt erkek bu demiştim bu bölümü incelemiştim biraz, ama doktor sadece kıza benziyorda demeyip, %85' i de ekleyince kalakalmıştım.

Biri erkek dedi, biri kız haliyle şimdi kine inanacağını şaşıırdı hayırlısı olsun da kızı-erkek hiç önemi yok, ikisi de evladı olacak neticede.

pek tecrubeli degilim..yani cok onemsemeyin ama bence erkek
nub buyuk geldi banaaa..kizlar duzeltsinler ama bence erkek

Kizlar yorum yapar kemik yapisina keseye gore..ama nub gormedim sanki ya da tecrubesizligimdennnn

ya benim bebeğim cinsiyeti tahmin eden var mi? erkeğe benziyor dedi ama kesin degil dedi bi doktor da kız gibi kafam karisti

Eklentiler

• $20140225_203610.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $20140225_203412.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 62
bana kendinizin ve eşinizin doğum tarihlerini gün-ay-yıl olarak gönderip hamile kaldığınız tarihi de söylerseniz ben size bebeğinizin cinsiyetini hemen söylerim.

slm canımm yazdım ama bir türlü cevap vermedin girmiyormusn bilmiyorum ama bidaha yazayım belkii görürüsün
6.3.78
3.5.73
sat 1.10.2013 bakarsan cok sevinirimmmm

Kizlar kacinci haftada gorunuyor bu nub :)) bizde yarin doktora gidicez anlasilir mi sizce 12 hafta olacak.

Arkadaşlar ablamında benimde bebeğin cinsiyeti sanırım netleşti.
bizim dr kesin erkek dedi ablamın dr da erkek gibi kıza pek heveslenme demiş=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…