Bizdede oyle derler. Iki kizim var canlarim dunya tatlisi oluyolar. Hele bide konusunca tatli dillerine omur bedel. Esim bazen su getirirmisin bana 4 yasindaki kizim firliyor mutfaga sandelyeyi koyuyor muslugun onune bardagi aliyo babasina su getiriyo. Esim o kadar mutlu oluyorki anlatamam. Gece geliyo yanimiza sokuluyo babasina. Gercektende onemli olan hayirlisi olmasi. Rabbim her istiyene hem kizi hem oglani tattirir insallah.
Benden habar bekleyin kizlar ilk izlenim erkek hissi verdigi icin bikac kisi erkk dedi ama tecrubeliler yorum yapmadilar daha
ap acik ortada erkek
12 haftalık bebebiğim..ben birsey anlayamadım.kız yada erkek bir tahmini olan var mı..
Kiza benziyo canim ama nubu net goremedn soyluyorum bi ihtimal
Eki Görüntüle 982768 merhaba kızlar 13+3 haftalık cinsiyeti çok merak konusu:44: evimizde ilk bebeğimiz allah biliyor ya gönlüm hep kızdan yana sağlıklı sihatli olsun en öncelik o tabi takipteyim lütfenn benimkinde ne görünüyor dr söylemedi
Kiza benziyo canim ama nubu net goremedn soyluyorum bi ihtimal
Ben kiz gordumm
yeni üye oldum yardımcı olun bana da.tahminlerinizi öğrenmek istiyorum
Ben kiz gordumm
Orkide burda yorum yapmiyo artk facede nub teorisine gre cinsiyet sayfasina uye ol oraya koy resmini bazi arkadaslar var canim bazen orkidede geliyo yorum yaparay hadi inşallah öyledirorkdm yok galiba artık yorum yazmıyormu o nedicek acaba
Orkide burda yorum yapmiyo artk facede nub teorisine gre cinsiyet sayfasina uye ol oraya koy resmini bazi arkadaslar var canim bazen orkidede geliyo yorum yapar
Nubu gorunmuyor canim
12 haftalık bebebiğim..ben birsey anlayamadım.kız yada erkek bir tahmini olan var mı..