Emin olamadim ama erkk olabilir ama haftasi buyuk nubu gorunuyor acisini tam anlayamadim bakalim bilicekmiyiz ya13 haftalık ultrason görüntüsü sizce nedir kızlar :) bana kız gibi geldi ama çıkaramadım hala göstermiyo zaten :)
13 haftalık ultrason görüntüsü sizce nedir kızlar :) bana kız gibi geldi ama çıkaramadım hala göstermiyo zaten :)[/QUO
İyice baktim eger 13haftaliksa kiz gibide coka muallak goruntu gercekten kotu nubu gorunuyo ama kucuck duruyo aci karisiyo anlicagin
Emin olamadim ama erkk olabilir ama haftasi buyuk nubu gorunuyor acisini tam anlayamadim bakalim bilicekmiyiz ya
ayyyy çok heyecanlı çok eğelenceli ya keşke daha çok fotom olsaydı sagol cnm :)
13 haftalık ultrason görüntüsü sizce nedir kızlar :) bana kız gibi geldi ama çıkaramadım hala göstermiyo zaten :)
Face koyayimmi resimini baskalarida bu baksin
cnm kesinlikle erkek
Kilar sizzce cinsiyet nedirr tahmine Eki Görüntüle 981598 . 12+3 haftalik cok merak ediyorum m :))
Cnm neye gore kesin konustun
cnm kendimce bisey arastirdim emin olim herkese axikliycam simdilil daha hic yaniadim
Face koyayimmi resimini baskalarida bu baksin
olur valla :) hayırlısını versin rabbim
olur valla :) hayırlısını versin rabbim
Tatlim dr bi tahminde bulundumu?
yok cnm ya bir şey diyemem erken ayrıntılı ultrasonda bakarız dedi kız gibime geliyo benimde ama tamamen duygusal galiba :)
ya doktora baskıyla kızmış hissini bende vermiş olabilirim o bişey demedi ama ben öyle hissettim ne yalan söyliyeyim kız erkek hiç farketmez ilk çocuğum zaten ama bizde ilk çocuğu kız olan kadın bereketlidir derler ve herkes çok sevinir heralde öyle büyüyünce bilmiom yani kıza kayıyo gönlümHmmm benim dogum 30 temmuz. O yuzden temmuz ve auguszos annelerinide takip ediyorum. Sanki orda sen dr kesin degil ama kiz dedi demistin diye hatirliyorum o yuzden sordum. Hayirlisi olsn ya insan gercktende catliyo.
Burda yakin arkadasimin annrsi dediki bakim bi senin ultrason resmine. 12 hftalikti o resimde hatta koymustum burayada. Eli ayagi herseyi beli olunca erkek demisti. Burnunagzi elibayagi bacaklari.bi cok kisidende duydum bunu. Dr 15. Haftamda kesin erkek ddi. Sasirdim :))). Hem o yuzden kiz dedim elleri felan daha beli degil bebisin. Bide icime oyle doguyor. Kiziminda boyle resmi var erken haftalarda
ya doktora baskıyla kızmış hissini bende vermiş olabilirim o bişey demedi ama ben öyle hissettim ne yalan söyliyeyim kız erkek hiç farketmez ilk çocuğum zaten ama bizde ilk çocuğu kız olan kadın bereketlidir derler ve herkes çok sevinir heralde öyle büyüyünce bilmiom yani kıza kayıyo gönlüm
ya doktora baskıyla kızmış hissini bende vermiş olabilirim o bişey demedi ama ben öyle hissettim ne yalan söyliyeyim kız erkek hiç farketmez ilk çocuğum zaten ama bizde ilk çocuğu kız olan kadın bereketlidir derler ve herkes çok sevinir heralde öyle büyüyünce bilmiom yani kıza kayıyo gönlüm