dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

yok cnm ya bir şey diyemem erken ayrıntılı ultrasonda bakarız dedi kız gibime geliyo benimde ama tamamen duygusal galiba :)

Hmmm benim dogum 30 temmuz. O yuzden temmuz ve auguszos annelerinide takip ediyorum. Sanki orda sen dr kesin degil ama kiz dedi demistin diye hatirliyorum o yuzden sordum. Hayirlisi olsn ya insan gercktende catliyo.

Burda yakin arkadasimin annrsi dediki bakim bi senin ultrason resmine. 12 hftalikti o resimde hatta koymustum burayada. Eli ayagi herseyi beli olunca erkek demisti. Burnunagzi elibayagi bacaklari.bi cok kisidende duydum bunu. Dr 15. Haftamda kesin erkek ddi. Sasirdim :))). Hem o yuzden kiz dedim elleri felan daha beli degil bebisin. Bide icime oyle doguyor. Kiziminda boyle resmi var erken haftalarda

ya doktora baskıyla kızmış hissini bende vermiş olabilirim o bişey demedi ama ben öyle hissettim ne yalan söyliyeyim kız erkek hiç farketmez ilk çocuğum zaten ama bizde ilk çocuğu kız olan kadın bereketlidir derler ve herkes çok sevinir heralde öyle büyüyünce bilmiom yani kıza kayıyo gönlüm

Benden habar bekleyin kizlar ilk izlenim erkek hissi verdigi icin bikac kisi erkk dedi ama tecrubeliler yorum yapmadilar daha

Bizdede oyle derler. Iki kizim var canlarim dunya tatlisi oluyolar. Hele bide konusunca tatli dillerine omur bedel. Esim bazen su getirirmisin bana 4 yasindaki kizim firliyor mutfaga sandelyeyi koyuyor muslugun onune bardagi aliyo babasina su getiriyo. Esim o kadar mutlu oluyorki anlatamam. Gece geliyo yanimiza sokuluyo babasina. Gercektende onemli olan hayirlisi olmasi. Rabbim her istiyene hem kizi hem oglani tattirir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…