dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bizdede oyle derler. Iki kizim var canlarim dunya tatlisi oluyolar. Hele bide konusunca tatli dillerine omur bedel. Esim bazen su getirirmisin bana 4 yasindaki kizim firliyor mutfaga sandelyeyi koyuyor muslugun onune bardagi aliyo babasina su getiriyo. Esim o kadar mutlu oluyorki anlatamam. Gece geliyo yanimiza sokuluyo babasina. Gercektende onemli olan hayirlisi olmasi. Rabbim her istiyene hem kizi hem oglani tattirir insallah.

amin cnm isteyen herkese versin rabbim eşim doktor birazz kızmış gibi davranınca (benm yüzümden) akşam pırlantayla geldi o benden çok istiyo ayyy çok mutlu uyucam sağolun kızlarrr :)

Erkek bebeginz bence haftasini yazmadiniz ama erkk

zeynepcim 12 haftalık bu resimde bebişim bu cuma 16 olcaz 7 yaşında kızım var kızları çok sevsemde bu farklı olsun istiyo insan benim resmide face ye koyarmısın birde face adınız ne bende bakayım $1624209_10202220567127945_1171059103_n.jpg

12 haftalık bebebiğim..ben birsey anlayamadım.kız yada erkek bir tahmini olan var mı..

Eklentiler

• $20140218_115056.jpg
    $20140218_115056.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 84
$IMG_2633.jpg merhaba kızlar 13+3 haftalık cinsiyeti çok merak konusu:44: evimizde ilk bebeğimiz allah biliyor ya gönlüm hep kızdan yana sağlıklı sihatli olsun en öncelik o tabi takipteyim lütfenn benimkinde ne görünüyor dr söylemedi :KK50:

Kiza benziyo canim ama nubu net goremedn soyluyorum bi ihtimal

Farklı bir ultrason koymuştum ama fatoş arkadaşta ikiliem de kalmıştı, cinsiyet namında tahmin zordu biraz, hem kıza hem erkeğe benziyor demişti bu resim daha net, doktor da %85 kız demişti bu arada.. :emir_bebek::KK16:

Ha unutmadan bebek benim değil, arkadaşımın buna dair bir belirtme yapmadığımı yeni farkettim. :KK9:

X