Ilk.kez kendimden emim bi sekilde erkek diyorum ama tabii dr daha iyi bilir :))) ogrenince hbr verirsen sevinirim bacim
Yuzde seksen erkek abo buaralar herkes erkekmi ne
Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldık. Bu konu çok ilgimizi çekti. Fotoyu ekliyoruz. Acaba yardım edebilir misiniz? Sizce bebeğimiz kız mı yoksa erkek mi? Bebeğimiz 10 hafta 2 günlük..Çok teşekkürler...
Eki Görüntüle 968877 Eki Görüntüle 968880 Eki Görüntüle 968877 Eki Görüntüle 968880
Yuzde seksen erkek abo buaralar herkes erkekmi ne
Ilk.kez kendimden emim bi sekilde erkek diyorum ama tabii dr daha iyi bilir :))) ogrenince hbr verirsen sevinirim bacim
Fatos nasil emin olsun kiz nubu pasparalel gelgelelim buyuk yani haftasida kucuk yani kiz gibi gorunuyor ama erkege donecek bi nub gibi az daha buyumeli ama sonuc olarak bende erkek diyore
Valla ben de bi bakıyorum erkek gibi, bi bakıyorum kız gibi geliyo hiç emin olamadım :) doktor da ben ısrar edince erkeğe benzettim bi an ama daha cok erken, yanilma ihtimalim fazla, 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.
Teşekkürler Zeynep:)
Ben de kendi kendime kız diye tahminde bulunmuştum.
Çıkıntı paralel değil mi yahu yoksa ben mi yanlış yere bakıyorum
Face koyayimmi yada kendin koy bence erkek daha onceden aynisini gordum sonuc erkkti facede nhb sayfasi var yatisina gore filanda yorum yapan ark var
Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldık. Bu konu çok ilgimizi çekti. Fotoyu ekliyoruz. Acaba yardım edebilir misiniz? Sizce bebeğimiz kız mı yoksa erkek mi? Bebeğimiz 10 hafta 2 günlük..Çok teşekkürler...
Eki Görüntüle 968877 Eki Görüntüle 968880 Eki Görüntüle 968877 Eki Görüntüle 968880
Fatos nasil emin olsun kiz nubu pasparalel gelgelelim buyuk yani haftasida kucuk yani kiz gibi gorunuyor ama erkege donecek bi nub gibi az daha buyumeli ama sonuc olarak bende erkek diyore
Hem icime oyle dogdu hmde nubu uzun geldi :))
Zeynep Fatoş yok mu yorumunuz
Bize de tahminnn yapar mısınız? lütfen
Zeynep Fatoş yok mu yorumunuz
Kızlar benim bebişime de bakarmısınızz lütfen defnem34 cok iyi anlıyor galiba bütün forumu kkıdum ve aranıza yeni katıldım