Selam kizlarr doktordan geldim bebisim tam 15 haftalik olmus. Sagligi kemiknyapisi vs hersey sagligkli gizukuyo masallah
Zeynebimm defneee cinsiyet beli oldu tahminleriniz doru ciktii
Eki Görüntüle 962928
Iki kizimdan sonra birde oglum olacakmis allahin izniyle..
canim yaaaa bir bebek nasil da insanin kanina canina işliyooo...Tesekkur ederim canim ya gercekten cok zor o oksurdukce ben mahvoluyorum İkizden bende cok korkarim nedense senin resimlerine tekrar baktim oyumu erkekten yana kullaniuorum ilk cocugunmu saglikli hayrli evlat olsun ins
canim yaaaa bir bebek nasil da insanin kanina canina işliyooo...
allahim herkesi isteyen herkesi anne baba yapsin insallah... benin ilk bebisim evet cnm...bakalim erkek kiz cidden hic ayrim yapmiyorum hamile kala kadar tedavilerim surecinde sadece saglikli bebis saglikli hamilelik icin dua ettim...cinsiyyet sadece merakim alis veris icin severken oglum kizim deye bilmem icin... ama ruyalarimdan kiz cikiyo hepruyadan bile uyanmak istemiyorum hayran hayran yasamadigim duygularla izliyorum bu benimmi diye bu guzellik benimmi diyeeee... Allahim nolur isteyen herkese nasip et nolur..
Hayırlı olsun inşallah oğluşunuz. Sağsalim alırsınız inşallah kucağınıza.
Benimde ayın onunda randevum var. Bakalım kesin bişey söylicek mi?
Sagol canim aminnn. Rabbim.herkese saglikli evkat versin herkesin gonlune gore versin insallah.. kac haftalik oluyosun ayin onunda?
Amin canım. Bizimki tam olarak 14+0 olacak inşallah. O gün 15. Haftaya başlıyor olacağız nasipse.
dedim ya ben ve kardeşlerim çocuklarımızı istediğimiz gibi planladık diye; hepsi de tuttu. o yüzden erkek ya da kız çocuk isteyen varsa sadece bana msj atsın yeter, hamile kalması gereken tarihi söylerim, Allah izin verir de hamile kalırsa kesin istediği gibi olacaktır.
Eki Görüntüle 964138 birde bize yorum teyzeler
Annesine kucak acmis bakEki Görüntüle 964138 birde bize yorum teyzeler
Eki Görüntüle 964138 birde bize yorum teyzeler
Eki Görüntüle 966686
kızlar bu son bgörüntümüz tekrar bakar mısınız kız mı erkek mi
Kiz gibim geldi banaEki Görüntüle 966762 Eki Görüntüle 966761 son resmlerimiz 13+2 yorumlarınız bekliyorum.doktor hiç birşey söylemedi.
bu görüntüsünde bana da erkek gibi geldi canım sizede bi sorayım dedim öncekinde kız demiştin ama o zaman daha küçüktük şimdi daha belirgin... sanırım erkekim geliyorBen erkege benzettim
Eki Görüntüle 966686
kızlar bu son görüntümüz tekrar bakar mısınız kız mı erkek mi