- 22 Temmuz 2010
- 432
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda 13 haftalık canım ama doktorumuz hiç bi tahminde bulunmadı.. bende sanki bacaklarının orda bi çıkıntı gördüm ve erkek heralde diye düşünmüştüm kız erkek farketmez sağlıklı olsun da bebişlerimizKac haftalkti burda? Dr bi tahminde bulummadimi? Bende durusuyla yapisiyla erkege benzettim. Bide kordon var bacaginin orda ordan bi cikintida var sanki
Eki Görüntüle 966686
kızlar bu son görüntümüz tekrar bakar mısınız kız mı erkek mi
Erkkkkk (nacizane fikrim)benim bebişimede bakarmısnız arkaşlarrr??? 16+2 haftalığz daha önce 12 haftalk fotosunu paylasmstm ama pek tahminde bulunan olmadı... birkaç tahmin bekliyorum sizden dr. göremiyorum dio sürekli eee doğal olarak bende meraklardayım...
Kiz diyorum cunku erkk olsa pipi gorunurdu diye dusunuyrum haftasi buyukEki Görüntüle 966762 Eki Görüntüle 966761 son resmlerimiz 13+2 yorumlarınız bekliyorum.doktor hiç birşey söylemedi.
Kimse yorum yapmamis bana (
Erkkkkk (nacizane fikrim)
Kizada benzettim erkegede emin olamadim bi tanesi fazla gelmis amq hangisi
Ama yazcaktm. Tlfnun gazabi
Teyzeleri benim miniğime de yorum yapar mısınız? 10+5 haftalık burda.
Eki Görüntüle 968281 Eki Görüntüle 968283
:) ikisi de ayni resimdi aslinda ama ben iki kere yuklemisim :)) tesekkur ederim yorumun icin :)Kizada benzettim erkegede emin olamadim bi tanesi fazla gelmis amq hangisi