dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canım bebişte bir sıkıntı yoksa gelişimi normalse bir kaybın olmaz ama artık bence takviyeler başla. Göbüşünüde bol bol acı badem yağıyla yağla çatlama daha sünnet annesi olacaksın sen

Aliyorum duydigumdan beri. Bebegim bir hafta önden gidiyormus ultasonangore gelisim normal dedi. Dedim sordum sorun varmidir diye dediki bu bebek gayet saglikli milyonda bir ihtimal dedi

canım şu an hamileysen bebeğin kız olmalı,ancak 20 şubat 2014 ile 31 mayıs 2016 arasında hamile kalırsan erkek olur ok?

banada bakarmısınız merak ettim şimdi ama ben 2017 gibi hamilelik düşünüyorum
benim doğum tarihim 21.09.1989
eşimin doğum tarihi 12.01.1983

bir iddian olamaz zaten sende bir hesaplayıcadan bakıp söylüyorsun sonuçta bakarsın tutar yada tutmaz bende çevremdekilere baktım hesabı yaptım tutmadı çoğunlukta tutmadığını belirtim

valla benim çevremde herkeste tuttuğu için paylaşmak istedim sadece...sen niye bu kadar rahatsız oldun anlamadım,heralde bir tek sende tutmadı:)

canım msj attığın için baktım, erkek görünüyor ama tabiki Allah bilir...

canım o zaman 20 şubat 2017 ile 31 mayıs 2020 arası erkek... tabi inşallah:)

öncelikle yagmuryk seninki bana göre erkek çıkıyor
ORKDM sana gelince 10 eylül 2014'e kadar hamile kalırsan veya 6 haziran 2016 ile 10 eylül 2018 arası hamile kalırsan erkek görünüyor
hoşçakalın

banada bakarmısınız merak ettim şimdi ama ben 2017 gibi hamilelik düşünüyorum
benim doğum tarihim 21.09.1989
eşimin doğum tarihi 12.01.1983

canım 21 eylül 2016 ile 12 ocak 2019 arasında hamile kalırsan erkek, 12 ocak 2019 ile 21 eylül 2019 arası hamile kalırsan kız olur ok?

ya özel msj atmak için 50 msjın dolması gereksiz gibi geldi, gelen msjları cevaplayamıyorum, insanlar sallamadığımı düşünecek!

son olarak ablam hamile, bebişi kız ve isim arıyoruz. şöle hem telaffuzu hem de manası güzel isimler varsa aklınızda, yardımcı olursanız seviniriz, şimdiden teşekkürler...

canım msj attığın için baktım, erkek görünüyor ama tabiki Allah bilir...
baktigin icin sgl cnm...ben hala kiz diyorum hayirlisi bakalim..Allahim guzel alin yazisi yazsin bebislerimizeee... daha 3haftam var oyrenmek icin oyrenince mutlaka yazarim katkim olsun diye))

son olarak ablam hamile, bebişi kız ve isim arıyoruz. şöle hem telaffuzu hem de manası güzel isimler varsa aklınızda, yardımcı olursanız seviniriz, şimdiden teşekkürler...
Isim konusunda cok isim sayarim canim ama severmisiniz bilmiyorumm.ben kendimce anlami guzel olanlari arap kokenli olanlari secdim bunlar icinden karar veririz belkii.. (sanki dk kesin kiz demis gibi isim de hazitladim)
Mehru Sena Milay Berra Hüma Lina:44:

bu 50 msj banada saçma geldi. bide foto görmek için 25 msj var

lina ne demek.

bende erkek dedim kendimce ama ikincide kız. sağına yat dediler yattım. ne bilim kızımda ekşi yemiştim bu tatlıcı. değişik bi kız olacak. sağlıklı olsun bebişler. hayırlı evlat olsunlar inş.

Lina ismini arkadasim soyledi cnm.. sevecen hosgorulu saygili bide hurma agaci fidani demekmis..ama Kuranda geciyormu kokeni ne bilmiyorum seslenisini sevdiyim icin listeme ekledim ama arastiricam daha..
Kizlarina gelince Allahim onlara guzel gelicek guzel alin yazisi mutlu hayat yazsin Insallahhh..hepimizin yavrusuna dogru yolda hayat nasip etsin Insallah.. evet insaniz iste kizimiz olunca bir oglum olsun oglu varsa kizim olsun deriz 2ayri tadi da yasamak herkese nasip olsun Insallah egerki hayirliysa...
Benim ilk bebegim inanki tek duam onun geleceyi ile sagligiyla ilgili..cinsiyyet hic farketmiyor.. Allahim sana da gonlundekini hayirlisina kilip nasip etsin Insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…