Canım bebişte bir sıkıntı yoksa gelişimi normalse bir kaybın olmaz ama artık bence takviyeler başla. Göbüşünüde bol bol acı badem yağıyla yağla çatlama daha sünnet annesi olacaksın sen
Aliyorum duydigumdan beri. Bebegim bir hafta önden gidiyormus ultasonangore gelisim normal dedi. Dedim sordum sorun varmidir diye dediki bu bebek gayet saglikli milyonda bir ihtimal dedi
canım şu an hamileysen bebeğin kız olmalı,ancak 20 şubat 2014 ile 31 mayıs 2016 arasında hamile kalırsan erkek olur ok?
bir iddian olamaz zaten sende bir hesaplayıcadan bakıp söylüyorsun sonuçta bakarsın tutar yada tutmaz bende çevremdekilere baktım hesabı yaptım tutmadı çoğunlukta tutmadığını belirtim
Cvpladigin pencere acilinca minik minik cerceveler icinde video ve foto yeri var.gore bilirsin arkdsim...fotoyu tikla pc.den indir sonra da paylas cnm..
Kese yuvarlak bebisim beli keseye yapisik ve kiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz)))))))
kesinlessin dk dilinden katkim olsun diye hbr vericem de guzelim randevuya daha 3 hafta vaarrrr ((((
evet bebeğim kız cnm.
bu nasıl hesalanıyor anlamadım.
2016 cok erken olur benim için. yatarak bir gebelik geçirdiğim için şimdiki bebeğin biraz büyük olması lazım ki iki kız idare etsin ben de yatıyım sürekli. ameliyatlı olduğumdan kalkamıyorum.
bir sonraki tarih ne olabilir en azından bir kaç zaman olsun ki takvim gibi. seni bulamazsam bir daha ben başımın çaresine bakıyım.
banada bakarmısınız merak ettim şimdi ama ben 2017 gibi hamilelik düşünüyorum
benim doğum tarihim 21.09.1989
eşimin doğum tarihi 12.01.1983
Bana da bakarmisiniz benim doğum tarihim 14,08,1990 esiminki 17.06.1983
ya özel msj atmak için 50 msjın dolması gereksiz gibi geldi, gelen msjları cevaplayamıyorum, insanlar sallamadığımı düşünecek!
şimdiye kadar bu konuya değinen oldu mu bilmiyorum
son olarak ablam hamile, bebişi kız ve isim arıyoruz. şöle hem telaffuzu hem de manası güzel isimler varsa aklınızda, yardımcı olursanız seviniriz, şimdiden teşekkürler...
baktigin icin sgl cnm...ben hala kiz diyorum hayirlisi bakalim..Allahim guzel alin yazisi yazsin bebislerimizeee... daha 3haftam var oyrenmek icin oyrenince mutlaka yazarim katkim olsun diyecanım msj attığın için baktım, erkek görünüyor ama tabiki Allah bilir...
Isim konusunda cok isim sayarim canim ama severmisiniz bilmiyorumm.ben kendimce anlami guzel olanlari arap kokenli olanlari secdim bunlar icinden karar veririz belkii.. (sanki dk kesin kiz demis gibi isim de hazitladim)son olarak ablam hamile, bebişi kız ve isim arıyoruz. şöle hem telaffuzu hem de manası güzel isimler varsa aklınızda, yardımcı olursanız seviniriz, şimdiden teşekkürler...
baktigin icin sgl cnm...ben hala kiz diyorum hayirlisi bakalim..Allahim guzel alin yazisi yazsin bebislerimizeee... daha 3haftam var oyrenmek icin oyrenince mutlaka yazarim katkim olsun diye))
Isim konusunda cok isim sayarim canim ama severmisiniz bilmiyorumm.ben kendimce anlami guzel olanlari arap kokenli olanlari secdim bunlar icinden karar veririz belkii.. (sanki dk kesin kiz demis gibi isim de hazitladim)
Mehru Sena Milay Berra Hüma Lina:44:
bu 50 msj banada saçma geldi. bide foto görmek için 25 msj var
lina ne demek.
bende erkek dedim kendimce ama ikincide kız. sağına yat dediler yattım. ne bilim kızımda ekşi yemiştim bu tatlıcı. değişik bi kız olacak. sağlıklı olsun bebişler. hayırlı evlat olsunlar inş.