canım 21 eylül 2016 ile 12 ocak 2019 arasında hamile kalırsan erkek, 12 ocak 2019 ile 21 eylül 2019 arası hamile kalırsan kız olur ok?
isim çok da uzun olmamalı çünkü soyadı çok uzun:)
bu arada o kadar çok yorum isteyen var ki, lütfen tutup tutmadığının da yorumunu yapın ok?
daha çok minik ama bi bakıverseniz nub teorisi ne diyor bebişime Eki Görüntüle 961343
Annesi bu cooooook kucuk tecribeli degilim ama bu haftalarda anlasilmazki daha hersey yeni olusuyo.. hayirli olsun
merhaba seviloz,
Ben 19/06/1981 eşim 05/09/1979 şuan hamileyim. Sence cinsiyeti ne olabilir yorumlar mısın lütfen ?
nub goremiyorum ama kuz diyesim geldi sankiii:26: gorunce uslu sakin citi kiz geldi aklima...ama birseye dayanarak soylemedim cnm sadece goruntusu kiz hisi verdi diye
Masallah kuzuna cnm...ay bunun pipisini yesinlerrrSelam kizlarr doktordan geldim bebisim tam 15 haftalik olmus. Sagligi kemiknyapisi vs hersey sagligkli gizukuyo masallah
Zeynebimm defneee cinsiyet beli oldu tahminleriniz doru ciktii
Eki Görüntüle 962928
Iki kizimdan sonra birde oglum olacakmis allahin izniyle..
Hayirlu olsun canim gozun aydin saglikla kucagina al ins oyavrunu cok sevindimSelam kizlarr doktordan geldim bebisim tam 15 haftalik olmus. Sagligi kemiknyapisi vs hersey sagligkli gizukuyo masallah
Zeynebimm defneee cinsiyet beli oldu tahminleriniz doru ciktii
Eki Görüntüle 962928
Iki kizimdan sonra birde oglum olacakmis allahin izniyle..
Masallah kuzuna cnm...ay bunun pipisini yesinlerrrnasil da ortaya koymussss cnm benim Allahim guzel gunlerini yasatsin sana cnm...tebrikler 2 kizin varmis gonlundeki erkek olmasiydi her haldeee..Allahim herkesinnn gonlune gore versinnn..
birde zeynepzz cok guldum kizim sana yaaaa...tel.dayim geri donup alinti yapamadimm...benim fistigin fotosuna fatos kiz demis onu alinti yapip kiz demissin gurbet guzeli erkek demis onu alinti yapip erkek demissin canimmmay cok guldum canim Allah iyiliyini versin emiii...hepinizin yorumu icin tsk.lerrr...bakalim daha var kontrolumuzeee...bebisim saglikli buyusun dee alis veris gecikse de olur
bu arada bu gece de ruyamda uzuuunn kirpikli kiz dogurmustummmkucagimdan birakamiyordum emziriyordummm hic uyanasim yoktu ruyamdan ama :26: uyandimmm
Oylemi yapmisim alemim valla bugunlerde kafam yrinde degil kizim cok hasta oldu oksuruk gecmiyo gonlundeki olsun ins belkide ikizdir bikiz bioglan hahaaMasallah kuzuna cnm...ay bunun pipisini yesinlerrrnasil da ortaya koymussss cnm benim Allahim guzel gunlerini yasatsin sana cnm...tebrikler 2 kizin varmis gonlundeki erkek olmasiydi her haldeee..Allahim herkesinnn gonlune gore versinnn..
birde zeynepzz cok guldum kizim sana yaaaa...tel.dayim geri donup alinti yapamadimm...benim fistigin fotosuna fatos kiz demis onu alinti yapip kiz demissin gurbet guzeli erkek demis onu alinti yapip erkek demissin canimmmay cok guldum canim Allah iyiliyini versin emiii...hepinizin yorumu icin tsk.lerrr...bakalim daha var kontrolumuzeee...bebisim saglikli buyusun dee alis veris gecikse de olur
bu arada bu gece de ruyamda uzuuunn kirpikli kiz dogurmustummmkucagimdan birakamiyordum emziriyordummm hic uyanasim yoktu ruyamdan ama :26: uyandimmm
Hayirlu olsun canim gozun aydin saglikla kucagina al ins oyavrunu cok sevindim
Allahim sifa versin meleyineee insallahh cabucak toparlansinnn canim..sen de uzme kendini cocuk iste hastalanir sık vucudunun direnci artiyo derler hep..Oylemi yapmisim alemim valla bugunlerde kafam yrinde degil kizim cok hasta oldu oksuruk gecmiyo gonlundeki olsun ins belkide ikizdir bikiz bioglan hahaa
Allahim sifa versin meleyineee insallahh cabucak toparlansinnn canim..sen de uzme kendini cocuk iste hastalanir sık vucudunun direnci artiyo derler hep..
ikizi benim icinmi soyledinn cnm? Yok kesin tek gebelik de ikizden zaten bildim bileli korkarimhamileliyinden de bakimindanda sevgi ilgi paylasiminin hassasligindan daa...Allahim isteyene nasip etsin Insallahh...
Zeynebimmm allah razi olsun canim cok sagol aminnn cok sevindim bende
Masallah ona ya pipisni nasilda gostermis size