Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek gibiKizlar merhaba... banada yorum yaparmisiniz 13 haftalik gebeyim Eki Görüntüle 918982 Eki Görüntüle 918983
kız gibiArkadaşlar bakıyorum bakıyorum anlayamıyorum bi yorum yapın nolur. Tontişim 12+2 bugün. Bu foto da bugun çekildi. Sizce kız mı oğlan mı?Eki Görüntüle 919143
Dr bugun kiz dedi dogrumudur.erken degilmi kiz demesi..13.haftadayim ya.. anlamadim bendeerkek gibi
kız gibi
Dr bugun kiz dedi dogrumudur.erken degilmi kiz demesi..13.haftadayim ya.. anlamadim bende
Arkadaşlar bakıyorum bakıyorum anlayamıyorum bi yorum yapın nolur. Tontişim 12+2 bugün. Bu foto da bugun çekildi. Sizce kız mı oğlan mı?Eki Görüntüle 919143
Kizlar merhaba... banada yorum yaparmisiniz 13 haftalik gebeyim Eki Görüntüle 918982 Eki Görüntüle 918983
Nuba gore herkez erkek dedi. Dr bugun kiz dedi acaba erkenmi... ama herkez erkwk demisti siz ne diyosunuzSenin goruntun lam diye bi arkadasin ultrason goruntusune cok benziyo onunda kizi olucak ama 16dan once kesin bisi demek yaniltici olur
Nuba gore herkez erkek dedi. Dr bugun kiz dedi acaba erkenmi... ama herkez erkwk demisti siz ne diyosunuz
Facede tek kiz diyen bendim senin fotona lam in ultrasonu gordunmu sayfa 319da filandi faceyede koysana canim budr orkidem gorsun benim kizima 11haftalikken kiz demislerdi onceden bilebildiler ama yanilma ihtimalide yuksek
facedeki grubun adı nedir canım
mrb hanımlar:) bu da bizim bıdık bi bakın bakayım kız mı erkek mii :)Eki Görüntüle 919556
Anlasilmiyo cnm
Dr bugun kiz dedi dogrumudur.erken degilmi kiz demesi..13.haftadayim ya.. anlamadim bende
Ben de 13 ncu haftadayim bugun doktor mumkunn deil belli olmaz dedi.tarana testind ebasa bi diktor bakti ama goremedim dedi. Ben e cok merak ediyorum ama sanirim doktorlar bakip cok net goruyorlar kiz mi erkek mi
Kızlar lütfen yardım edin. Ben cınsıyet belirleyemedim . Sızce nedır ?
Baska turku nasıl eklesem acaba bılemedım
Tekrar klıyorum amaBen bazi resimleri goremiyorum sadece eklenti yaziyo sizinkide bu sekilde
Faceye koy hem orda cok kisi yorum yspar