Bugünkü beta değeri 2.39 cıktı sıfırlanıcak bu gidişle nasip değilmiş demekki
Doktorun eden böyle oldugunu söyledi miBugünkü beta değeri 2.39 cıktı sıfırlanıcak bu gidişle nasip değilmiş demekki
Yok demedi canım telefonla görüştük zaten ilaçları bırak adet olunca göreyim seni dedi kimsayal olmuş dedi sadeceDoktorun eden böyle oldugunu söyledi mi
Benimde aynı rakamlarCanım malesf olumsuz aslında ilk kan değerim 28 di evdede silik testle görmüştüm 2gün sonra 7.89 a düştü yarın tekrar kan vericem ama burdan dönmez sanırım kimyasal gebelik oldu
Canım benim geçen hafta pazartesi test günümdü ogün 28 2gün sonra 7 ye düştü ondan 2gün sonra cumada 2 küsür çıktı bidaha baktırmadım ilaçları cuma günü kestim adet olmayı bekliyorum geçmiş olsun Allah en kısa zaman nasip etsin inşallah sendemi şerife hanımda yaptırdınBenimde aynı rakamlarne olur yardımcı olun doktor kimyasaldan falan bahsetmedi. Bugun adet günüm benimde 7,89 cıktı ne zamana sıfırlarnır adet olmadan 6 gün önce benimde 28,50 di değerim
Hayır benimki tüp bebek değil normal yolla cok moralim bozuk neden böyle oldu diyeCanım benim geçen hafta pazartesi test günümdü ogün 28 2gün sonra 7 ye düştü ondan 2gün sonra cumada 2 küsür çıktı bidaha baktırmadım ilaçları cuma günü kestim adet olmayı bekliyorum geçmiş olsun Allah en kısa zaman nasip etsin inşallah sendemi şerife hanımda yaptırdın
Kimyasal gebeliği çoğu kadın yaşıyomuş adetle bir atıldığı için çoğu kişi farkında olmuyo ancak gebelik bekleyip adet öncesi test yapanlar farkına varıyo neden olduğu konusunda bende bi açıklama bulamadım cok önemsemiyolar doktorlar kimyasal gebeliği inşallah birdahaki sağlıklı bişekilde ilerler bende çok üzüldüm yedi yıldır ilk kez tüp bebeklede olsa hamile kaldım diye sevindim ama sevincim çok kısa sürdü nasip değilmişHayır benimki tüp bebek değil normal yolla cok moralim bozuk neden böyle oldu diye
Opu ve transfer toplam doktora 9bin verdik ilaçlar da 3500 civarı tutmuştu bunlar yumurta toplamak için kullanılan ilaç ücreti transefer hazırlığında kullandığın ilaçlar daha uygun aile hekimliğinden yazdırabilyosun bitane lucrin diye bi iğne var o biras tuzlu 550 ye aldım ben ücreti ağustos ayında vermiştim şimdi 10bin olmuş normal muayene ücretide 300 tlNe kadar ücret ödediniz muayne ücreti transfer vs ücretler neler acaba?
Selamlar hayırlı olsun bu arada bebeginiz doğmuş sanırım.. serife hanim ile mi oldu gebeliginiz? Uzun zaman geçmiş uzerinden sorayim istedimOpu ve transfer toplam doktora 9bin verdik ilaçlar da 3500 civarı tutmuştu bunlar yumurta toplamak için kullanılan ilaç ücreti transefer hazırlığında kullandığın ilaçlar daha uygun aile hekimliğinden yazdırabilyosun bitane lucrin diye bi iğne var o biras tuzlu 550 ye aldım ben ücreti ağustos ayında vermiştim şimdi 10bin olmuş normal muayene ücretide 300 tl
Merhaba ben gidiyorum iki negatifim var tekrar başlıcaz bu ay sonu nasipseMerhaba şerife hanima tedavi olan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?