Dondurulmuş embriyolar çözülürken yapısı bozulabiliyomuş oyuzden doktorum da bana döllenenlerin hepsini dondurduk dedi ne olur ne olmaz diyeİşallah sizde en yakın zamanda güzel haberler alırsınız.Son denememi yaptığım doktor bey çok ilgiliydi . Gerçekten titizliğinden ilgisinden çok memnun kaldım. Başka bir merkeze bulunan son 1 embriyomu dr çağdaş beye taşıyarak transferimi yaptık.en başından beri yeni bir tedavi ile devam edelim istemişti dr bey Ama bende kanımla canımla yaptığım embiryoya bir şans vermek istedim. Ancak şimdi çağdaş bey yeniden sıfır bir tedavi ile olumlu sonuç alacağımızı düşünüyor. Gönlüm bir şekilde çağdaş beyde 1 deneme daha yapmak istiyor ama istanbul -izmir mesafeler yollar çok yorucu gerçekten.
şerife hnm ı komşum aracılığı ile duydum ve 6 aydır takip ediyorum. Çok ilgili bir hekim gibi geldi.bende siizn gibi genel bir muayene ve görüş alıp ,daha sonrasında bir karar vereyim diye düşünüyorum.
Sizden gelecek dönüşlerde çok önemli tabiki.
Umarım hayallerimiz gerçek olur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr Şerife Dikayak a tüp bebek yaptıran varmı
- Konu Sahibi nacwes
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İNŞAALLAH canım doktorun kimdiBenim transferim oldu bugun 4.günüm 3.gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı inşallah güzel haberide yazarım
Şerife hanım yaptı canımİNŞAALLAH canım doktorun kimdi
Çok emek veriliyor bu yoldaŞerife hanım yaptı canım
Aynen canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın sen ne durumdasınÇok emek veriliyor bu yolda
Ben ilk negatifi aldım. Bıraktım biraz dinlenmek istedimAynen canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın sen ne durumdasın
Hayırlısı canım biras vucudu dinlendirmek iyi gelir nerde yaptırdın hagi doktoraBen ilk negatifi aldım. Bıraktım biraz dinlenmek istedim
Yasemin çekmez İstanbulHayırlısı canım biras vucudu dinlendirmek iyi gelir nerde yaptırdın hagi doktora
Hımm demek vakti var daha inşallah çok bekletmeden gelir bebişin sana Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah benimde ilk deneme doktorumdan memnunum ilgili garantici hiç bişeyi atlamıyo inşallah vesile olurda güzel haberi alırız hayırlısıylaYasemin çekmez İstanbul
Amin canım aminHımm demek vakti var daha inşallah çok bekletmeden gelir bebişin sana Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah benimde ilk deneme doktorumdan memnunum ilgili garantici hiç bişeyi atlamıyo inşallah vesile olurda güzel haberi alırız hayırlısıyla
Canım sonucun ne çıktıBenim transferim oldu bugun 4.günüm 3.gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı inşallah güzel haberide yazarım
Canım malesf olumsuz aslında ilk kan değerim 28 di evdede silik testle görmüştüm 2gün sonra 7.89 a düştü yarın tekrar kan vericem ama burdan dönmez sanırım kimyasal gebelik olduCanım sonucun ne çıktı
Aslında tutmuş canım. Doktoruna Bi görün bence. Prendol verdiler mi sanaCanım malesf olumsuz aslında ilk kan değerim 28 di evdede silik testle görmüştüm 2gün sonra 7.89 a düştü yarın tekrar kan vericem ama burdan dönmez sanırım kimyasal gebelik oldu
Verdilerde transfer öncesi kullandım sonrası bıraktırdı doktorumAslında tutmuş canım. Doktoruna Bi görün bence. Prendol verdiler mi sana
Bende 3.gün embriyosu oldum. Öncesi sonrası kullandım.Verdilerde transfer öncesi kullandım sonrası bıraktırdı doktorum
Hayırlısı olsun canım test günün nezamanBende 3.gün embriyosu oldum. Öncesi sonrası kullandım.
Negatif gecen aylarda sonuclandıHayırlısı olsun canım test günün nezaman
Anladım canım hakkımızda hayırlısı Rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin inşallahNegatif gecen aylarda sonuclandı