Mrb arkadaşlar izmirde Şerife dikayak a giden tüp bebek yaptıran varmı normalde Sümeyra tatar a gidiyodum 2 ay (ilk ay femera+ovitrelle 2.ay menopur+ovitrelle ile denedik) ilaç iğne ile denedik sonuç alamadık artık tüp bebek hakediyosunuz dedi kendisi tüp bebek yapmadığı için beni ona yönlendirdi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr Şerife Dikayak a tüp bebek yaptıran varmı
- Konu Sahibi nacwes
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öylemi zaten instagramdan da takip ediyorum güzel enerjisi var ama işte tüp bebek olunca insan emin olmak istiyo ha deyince olmuyo maddi boyutundan dolayı muayene ücreti nedir bi gidip öngörüşme yapayım bilgi alayımBenim doktorum kendisi canim. Ama benimki tüp bebek değil. Çok iyi ve çok ilgili bir doktor. Tüp bebekte de çok başarılı diye biliyorum.
Ben giderken 200liraydi muayene ücreti. Bence de git bı görüş inanılmaz pozitif ve işinde titiz birisi.Öylemi zaten instagramdan da takip ediyorum güzel enerjisi var ama işte tüp bebek olunca insan emin olmak istiyo ha deyince olmuyo maddi boyutundan dolayı muayene ücreti nedir bi gidip öngörüşme yapayım bilgi alayım
Yok canım yaptırmadım tepeciğe gidiyordum aşılama işin ilaç başlıcakken poliklinik kapandı coronodan dolayı ertelendimerhaba acaba şerife hanıma tüp bebek yaptırdınız mı
- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Merhaba ben olmadım ama bir tanıdığım sekiz sene olmadı çocuğu şerife hanımda tedavi gördü sürecini tam olarak hatırlamıyorum ama ilk denemede İkizleri olmuştu.allsh isteyen herkese nasip etsinMerhaba şerife hanima tedavi olan varmı acaba
Doktor konusunda kafamda oturuyor ama tavmergenle çalışıyor muş orayida kimse önermiyor kararsızım . Cok sagolunMerhaba ben olmadım ama bir tanıdığım sekiz sene olmadı çocuğu şerife hanımda tedavi gördü sürecini tam olarak hatırlamıyorum ama ilk denemede İkizleri olmuştu.allsh isteyen herkese nasip etsin
- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Malesef ayrıntıları bilmiyorum keşke bilsem yardımcı olurdum. Hatta banada bu doktoru önerdi keşke İzmir'de olsan sende ona giderdin dedi ama malesef Cook uzağım ben İzmir'e ama kendisi ilk denemede ikiz gebelik yaşadı.hskkinizds hayırlısı olsun inşallahDoktor konusunda kafamda oturuyor ama tavmergenle çalışıyor muş orayida kimse önermiyor kararsızım . Cok sagolun
Merhaba şerife hanım benim doktorum 22 nisanda transfer oldum çok şükür hamileyimMerhaba şerife hanima tedavi olan varmı acaba
Hayirli olsun sag salim inşallah kucağınıza alin. Ilk seferde oldumu acabaMerhaba şerife hanım benim doktorum 22 nisanda transfer oldum çok şükür hamileyim
Amin canım çok sağol Evet ilk seferde tuttu çok şükürHayirli olsun sag salim inşallah kucağınıza alin. Ilk seferde oldumu acaba
Konuyu ben açmıştım şuan şerife hanıma gidiyorum opuyu yaptık adetle birlikte inşallah transer sürecine baslıcaz doktorumdan memnunum ekibide çok iyi
Merhabalar ,
benim bu ay itibari ile 4. denemem de olumsuz sonuçlandı.tedavilerimi hep ankara ve istanbulda yaptırdım.ama mesafelerden çok yoruldum.Bu nedenle artık izmirde bir hekime gitmek istiyorum.deneyimlerinizi paylaşmaya devam edebilir misiniz? dr hanımı öneriri misiniz? sizin kaçıncı denemeniz.
benim bu ay itibari ile 4. denemem de olumsuz sonuçlandı.tedavilerimi hep ankara ve istanbulda yaptırdım.ama mesafelerden çok yoruldum.Bu nedenle artık izmirde bir hekime gitmek istiyorum.deneyimlerinizi paylaşmaya devam edebilir misiniz? dr hanımı öneriri misiniz? sizin kaçıncı denemeniz.
Mrb canım benim tüp bebek ilk dememem olcak hayırlısıyla 7 sene gibi uzun bir süredir çocuk istiyoruz gerek eşim ilgisizliğinden gerek maddi yönden bu kadar uzun sürdü 3-4 kez yumurta takibi yaptık 2 aşılamam oldum ilki özel 2. Devlette olumsuz oldu 3.de aşılama günü iptal oldu ondan sonra artık yeter dedim beklemek sadece zaman kaybı şerife hanımı nerdeyse 1 sedenir takip ediyorum instadan son gittiğim özel doktorum (sümeyra tatar) önerdi kendisi tüp bebek yapmadığı için şerife hanıma yönlendirdi gittim ilgisinden alakasından memnunum başladık bakalım sürece inşallah güzel biter şuan adet olmayı bekliyorum adetle birlikte transfere hazırlanmaya başlıcaz Allahın izniyle zaten yorucu bir süreç birde araya yol mesafe girince daha zor oluyo en azından bi gidip görüşmenizi tavsiye ederim ilerleyen zamanlarda deneyimlerini paylaşmaya devam ederim tabikiMerhabalar ,
İşallah sizde en yakın zamanda güzel haberler alırsınız.Son denememi yaptığım doktor bey çok ilgiliydi . Gerçekten titizliğinden ilgisinden çok memnun kaldım. Başka bir merkeze bulunan son 1 embriyomu dr çağdaş beye taşıyarak transferimi yaptık.en başından beri yeni bir tedavi ile devam edelim istemişti dr bey Ama bende kanımla canımla yaptığım embiryoya bir şans vermek istedim. Ancak şimdi çağdaş bey yeniden sıfır bir tedavi ile olumlu sonuç alacağımızı düşünüyor. Gönlüm bir şekilde çağdaş beyde 1 deneme daha yapmak istiyor ama istanbul -izmir mesafeler yollar çok yorucu gerçekten.
şerife hnm ı komşum aracılığı ile duydum ve 6 aydır takip ediyorum. Çok ilgili bir hekim gibi geldi.bende siizn gibi genel bir muayene ve görüş alıp ,daha sonrasında bir karar vereyim diye düşünüyorum.
Sizden gelecek dönüşlerde çok önemli tabiki.
Umarım hayallerimiz gerçek olur
şerife hnm ı komşum aracılığı ile duydum ve 6 aydır takip ediyorum. Çok ilgili bir hekim gibi geldi.bende siizn gibi genel bir muayene ve görüş alıp ,daha sonrasında bir karar vereyim diye düşünüyorum.
Sizden gelecek dönüşlerde çok önemli tabiki.
Umarım hayallerimiz gerçek olur