Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende naci çelik ve serhan tunceri düşünüyorum ameliyat için karar veremedim((
ıkısıylede gorus mutlaka bende ıkı ısım arasında kalmıstım:)) ama nacı beye ameliyat oldum[/QUOT
nasıl memnunmusun burnundan albümün yok sanırım resmini göremedim ama naci bey yurtdısındaymış sanırım 1 ay sonraya randevu veriyorlar
ıkısıylede gorus mutlaka bende ıkı ısım arasında kalmıstım:)) ama nacı beye ameliyat oldum[/QUOT
nasıl memnunmusun burnundan albümün yok sanırım resmini göremedim ama naci bey yurtdısındaymış sanırım 1 ay sonraya randevu veriyorlar
canım albumde resımlerım var gorebılırsın
slm arkadaslar serhat tuncere amelıyat olanlar paylaşabılırmı acaba memnunmusunuz.. arkadasım 1 hafta sonra amelıyat olcak serhat tuncerde.. kendısı erkek ve doğal durmasını aksı taktırde yapay durursa psıkolojısının bozulmasından endıse duyuyorum.. cvp verırsenız sevınırım.. ıstedıgı sadece doğal normal bır erkek burnu..
arkadaşlar hiç Serhat Tuncere ameliyat olmuş kimse yokmu..rica etsem fotograflarınızı ekleyebilir misiniz? karar vermemizde inanın çok yardımcı olacak...
arkadaşlardan msj gönderen olmuş adres ve fiyat soran google a serhat tuncer yazın iletişim bilgileri sitesinde yer alıyor. fiyatta değişiyor arkadaşlar. gidin görüşün yardımcı oluyor serhat bey. ben fotoğraf eklemeye devam ediyorum :)
cnm merhabalar ben serhat beye ameliyat oldum 4 yil olucak mayista. profilimde fotolarim var arkadaslik talebi gonderdim fikir verebilir sana.
ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama henüz kime yaptırcağıma karar veremedim senin burnunu merak ettim profil fotonda göründüğü kadarıyla iyi görünüyor
cicadaaaa konuşuyoruz tabi msn de senle heheheheheh :) serhat tuncer i araştırıyorum arkdaşlar şu ana kadar süper bi doktormuş gibi gidio heheheh
ben yeni üye oldum arkadaşlar ve bende serhat bey'e ameliyat olmak istiyorum...amelit olan arkadaşlar resimlerini benimle paylaşabilirmi acaba?