• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eski burnumun fotoğraflarınıda koydum eskiside yeniside mevcut ben 22.10.2009 tarihinde ameliyat oldum arkadaşlar resimlerin altına kaçıncı gün olduğunuda yazıyorum. şu anda hala şiş özellikle burnumun ucu çok şiş ama kavis çok güzel. ben memnunum bazıları özele memnun kalmadığını yazmış cvp yazamıyorum. tam olarak nasıl istediğnizi doktorunuza söyleyin benimkisi istediğim gb oldu. fiyat soran çok olmuş ben fiyat belirtmiyorum çünkü değişiyo burdada okursanız herkes farklı fiyatlar yazmış ama 3000-5000 arası diyeyim dediğim gibi serhat bey elinden geleni yapıyor yardımcı olucaktır dr araştıranlar mutlaka serhat beylede gidip görüşmeliler diyorum.

bu arada sil baştancım ben senin burnunuda çok merak ediyorum konuşmak istiyorum ama özelden msj yazamıyorum :(

:)) valla cnm ben de yazamıyorum özelden :) buradan mail adresi de belirtemeyeceğim:) cok özel değilse burdan yaz...

sil baştancım benım burun ucu sorunlu onun için amleıyat oalcagım .. burun ucunda başarılı bır dr gördugum duydugum lkadarıyla ..sencede oylemi??? ve dedıgın gıbı 6. ayda bıle şişlıkler azda olsa oluyor benım vardı 9 ayda fılan oturur sabır işi bu işler ...

var mı serhat tuncerden başka düşündüğün biri?? kendisiye görüştün mü? benim ilk ameliyatımdı ama burnum bi felaketti:) ona revizyon olan bir arkadaşım var ben de onun aracılığıyla kendisine ulaşmıştım; arkadaşım da çok memnun burnundan...

serhat beyden başka bı dr daha vardı ondan vazgectım ... kesın serhat tuncere olcam.. calişiyorum ayarlamam lazım artık bakcaz.. kendıısıyle görüşemedım henuz..

serhat beyden başka bı dr daha vardı ondan vazgectım ... kesın serhat tuncere olcam.. calişiyorum ayarlamam lazım artık bakcaz.. kendıısıyle görüşemedım henuz..

azracum naptın konuşabıldınmı dıger doktorla neden vazgeçtın merk ettım burda görünce soruyım dedim canım.serhat beye karar vermışsın okudugum kadarıyla hayrlısı olsun canm

emre ilhnala görüştum.... bu hafta sonu kısmetse serhat beyle gorüşecegım bakalım gelişmelerden haberdar ederım canım

eski burnumun fotoğraflarınıda koydum eskiside yeniside mevcut ben 22.10.2009 tarihinde ameliyat oldum arkadaşlar resimlerin altına kaçıncı gün olduğunuda yazıyorum. şu anda hala şiş özellikle burnumun ucu çok şiş ama kavis çok güzel. ben memnunum bazıları özele memnun kalmadığını yazmış cvp yazamıyorum. tam olarak nasıl istediğnizi doktorunuza söyleyin benimkisi istediğim gb oldu. fiyat soran çok olmuş ben fiyat belirtmiyorum çünkü değişiyo burdada okursanız herkes farklı fiyatlar yazmış ama 3000-5000 arası diyeyim dediğim gibi serhat bey elinden geleni yapıyor yardımcı olucaktır dr araştıranlar mutlaka serhat beylede gidip görüşmeliler diyorum.

cnm fotolarına baktım veeeeee burnuna bayıldımmmmmm=)) resmen ifaden degişmiş daha baby face olmuşsun...

Ewt cok gÜzel olmuŞ gercektende bayıldımm 2, amelıayt olupta memnu n olan varmı acaba serhat bey kımse yazmıyor yaaa

yok daha vermedm ama dusunmuyorda deılm gorusp karr vercem yarn aslnda kafama yatan yakup bey ama dusunuyorum sen ne yaptın nedır gelısmeler sen neden doktorunu sıkayet etmdn anlmdmkı ben yaa bunu onun yanına bırkmasydn keske cevoo cok sınır oldum o kısıye

yakup avşara ameliyat olan arkadaşım var bana sorarsan olma yani yakup avşar mı serhat beymi dersen kesinlikle serhat bey olmalı tercihin benimle iletişime geçersen sana o arkadaşımın fotoğraflarınıda gönderebilirim

yok daha vermedm ama dusunmuyorda deılm gorusp karr vercem yarn aslnda kafama yatan yakup bey ama dusunuyorum sen ne yaptın nedır gelısmeler sen neden doktorunu sıkayet etmdn anlmdmkı ben yaa bunu onun yanına bırkmasydn keske cevoo cok sınır oldum o kısıye[/QU

Canım ben doktoru dava edeceğim zaten. Sadece zamanı var..Burnumdaki hasarı rapor ettirdim..Korkunç. İlk ameliyatıymış heralde ..Benim de kafam karışık..Emre beye 21 ocakta muayene olacağım.. Bakalımm..

hadı hayırlısı canım dualrımz senınle cevoo emın ol o burnundan eser kalmıcak cok guzel olucak emre beyle konusunca bızede haberdar et hakkında en hayırlısı ınsallh

yakup avşara ameliyat olan arkadaşım var bana sorarsan olma yani yakup avşar mı serhat beymi dersen kesinlikle serhat bey olmalı tercihin benimle iletişime geçersen sana o arkadaşımın fotoğraflarınıda gönderebilirim

tmam canım ya zaten serhat bey hakkında pek bılgım yokta ıkıncı amlytlarda ıyımıss diy eduydum ama yakup beye kafam yatmıstı pekı canm gosterrsen sewnırım gercktn

hadı hayırlısı canım dualrımz senınle cevoo emın ol o burnundan eser kalmıcak cok guzel olucak emre beyle konusunca bızede haberdar et hakkında en hayırlısı ınsallh

kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan sağol canımmmzemuszemus:lepi:

Arkadaslar glob nikli arkadasimizin burnuna bayildiiiiiiiiiiiiiiim cildiracagim acikcasi :-) bende gögüs büyütme ve burun estetigi yaptirmak istiyorum önümüzdeki subat ayinda! Acaba gögüs konusunda bilgisi olanalar varmi aranizda? Burun fiyatlari yani Dr.Seraht Tuncerdeki estetik fiyatlarindan bana bilgi verirseniz cok sevinirim...Ayrica öneri vere bilenler bana resim gösterirlerse cok ama cok sev inirim arkadaslar inanin cok terediütlüyüm Doktor seciminde noluuuuuur bana yardimci olun !

Back