• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4.5 5 bini arkadaşıma yaptı başka kimseye, sana bana yapcagını sanmıoorm çünkü onun tanıdıgıydı ;) 8 bin fiyatı gidip sorabılrsn tatlm

cnm arkadasına yaptıysa arkadasının aracılıgyla gıt sen pesın olarak verırsen bırseyler dusunulur tanıdıga o fıyat oluyorsa sana bana da olur dert etme:) benımle gorusmeye gel bırgun:) bende daha grusmedım grusecem ama en son 4 bucukdu 8e ne ara cıktı sasrdım:)

arkadaşım göremiyorum albümünü
randevu ücretsiz ben bütün dr larla görüştüm öünkü benim ikizim sadullah karuna oldu ve hiç memnun kalmadı o üzüntüyü yaşamak istemedem hepsini arastırdım onur eroldan başladım onur erola bi arkdaşım olmustu güzel ama inanın benimkisi suanda cok daha güzel sonra oymak larla görüştüm baba ogul meshurlar biliosunuz nilüfer ablamda ona oldu ve burnu yamuk hiç memnun değil naci çelik ve yakup avşarla görüştüm ikisininde fiyatları cok ucuktu naci celiğin yaptıgını gomedim ama yakup avsara 6 ay önce olan arkadasım var dümdüz bir burun benim 2çgünden hokka gibiydi o hala kavis oluşcak die bekliyor tuğrul maralla goruscektim filiz die burdan bi arkadas fotolarını gonderdi hiö memnun degil burun ucu kocaman hiç ellememiş barış çakırla konuştum 5bin dedi gel dedi ama kapalı yapıyormuş. bakın arkadaşlar daha oncede yazdım artık cogu dr kapalı teknik ameliyat yapıyor bu iyi değil burun deliklerinden giriyorlar ezbere yapılıyor ucuyla oynayamıyorlar görmeden yapıyorlar acık en iisidir burnu acıp gayet orantılı gorerek yapıyorlar ve burun ucuda mukemmel oluyor. serhat bey 4binden baslıyor ama gidin konusun cok yardımcı oluyor. muayene ucretsiz anadolu yakasındada avrupa yakasındada 2hastaneyle anlasması var ikiside cok iyi. ben cok arastırdım ve burdanda bana cok yardımcı olan olmadı yok resimler calınıo yok bilmemne die kimse resim koymuyor facebooka diziyorsunuz ama calınsa nolcak burnunuzu cekip koyun kim napcak burnunuzun resmini. ben cok sinirlenmstim o yuzden fotolarımıza diziyorum 2 ay 18 gun oldu cok memnunum 1seneye kdr resimleri her ay koyucam herkes baksın fikir edinsin. serhat beye gidin gorusun orda yaptıgı tasarıma bakmayın siz burun ondan cok daha guzel oluyor. ve kavisli istiyorsanız kavisli olsun die ısrar edin hiçbi dr kavise yanasmıo nedense cunku banada ilk yakışmaz sana dogal durmaz fln dedi ama cokda yakıştı ve bir okadar dogal duruyor. inşallah hepiniz hayalinizdeki buruna kavusursunuz....

Merhaba, ben serhat tuncer'e yorumunuzu okudum ve benim de içime en çok o sindi. İlk defa burun ameliyatı olucam, araştırma yapıyorum. Acaba fotoğraflarınız varsa görebilir miyim arkadaş olarak? Şimdiden teşekkürler.

Kızlar bı sekızbınden bı dortbınden bahsedıysunuz serhat beyın amelıyt fıyatı net ne bellı degıl mı ?

serhat tuncer cok iyi bir doktor. ben meme kucultme ameliyati oldum sorunsuz basarili bir ameliyat gecirdim. cok memnun kaldim. ameliyattan sonra da cok ilgileniyor takip ediyor. ona cok tesekkur ediyorum. muayenehanesi her gittigimde dolu. yaptigu burunlarin ne kadar basarili oldugunu gordum. herkese tavsiye ederim mesleginde harikalar yaratiyor

arkadaşlar 8 bin fln değil geçen sene 6bindi max. fiyatı ama indirimde yapıyo konuşunca rahat olun,tek sıkıntısı ameliyattan sonra ilgilenmiyo ben başka bi operasyon geçirmiştim biraz sıkıntım oldu benden kaynaklı ve hiç ilgilenmedi ama ünlüler hep orda diye biliyorum ve uçuk fiyatları yok burun ameliyatı olmayı düşünüyorum bende kendisine çnkü ünlüler yok yere gitmez bence.esra ceyda kardeşleri gördüm bikere orda:) nerelerini yaptırdılar bilmiyorum da güzel kızlar malumunuz:) artık Allah a emanet olcaz bakalım ilgilenmemesi de artık kısmet nasip yine ilgilenmicek kesin,inş sorun çıkmaz:) bn çok doktor araştırdım. kimi saygılı kimi yalancı kimi dinlemiyo kimi başarısız ama yapışıyo yapcam süper olur burnun fln diye:) hertürlüsü mevcut. ben inanıyorumki kimileri nette bilinçli reklam yapıyo.pc de düzeltip buraya foto koyuyolar sonra beni x kişi yaptı diye reklam işte.yani bunu yapan bi doktor biliyorum ismini sölemem ama yüzde 95 öyle ben çözdüm olayı artık.baya meşhurlar buralarda ztn kendileri.ama serhat bey gerçekten başarılı fikrimce.umarım yanılmıyorumdur.tahminlerim üzerine konuşuyorum kimseyi yanıltmiyim çok kötü de olabilir bu sadece benm fikrim gözümle görmedim hiç hastasını yakından esra ceydalar hariç:) hepimizn hakkında hayrlısı:)

arkadaşım göremiyorum albümünü
randevu ücretsiz ben bütün dr larla görüştüm öünkü benim ikizim sadullah karuna oldu ve hiç memnun kalmadı o üzüntüyü yaşamak istemedem hepsini arastırdım onur eroldan başladım onur erola bi arkdaşım olmustu güzel ama inanın benimkisi suanda cok daha güzel sonra oymak larla görüştüm baba ogul meshurlar biliosunuz nilüfer ablamda ona oldu ve burnu yamuk hiç memnun değil naci çelik ve yakup avşarla görüştüm ikisininde fiyatları cok ucuktu naci celiğin yaptıgını gomedim ama yakup avsara 6 ay önce olan arkadasım var dümdüz bir burun benim 2çgünden hokka gibiydi o hala kavis oluşcak die bekliyor tuğrul maralla goruscektim filiz die burdan bi arkadas fotolarını gonderdi hiö memnun degil burun ucu kocaman hiç ellememiş barış çakırla konuştum 5bin dedi gel dedi ama kapalı yapıyormuş. bakın arkadaşlar daha oncede yazdım artık cogu dr kapalı teknik ameliyat yapıyor bu iyi değil burun deliklerinden giriyorlar ezbere yapılıyor ucuyla oynayamıyorlar görmeden yapıyorlar acık en iisidir burnu acıp gayet orantılı gorerek yapıyorlar ve burun ucuda mukemmel oluyor. serhat bey 4binden baslıyor ama gidin konusun cok yardımcı oluyor. muayene ucretsiz anadolu yakasındada avrupa yakasındada 2hastaneyle anlasması var ikiside cok iyi. ben cok arastırdım ve burdanda bana cok yardımcı olan olmadı yok resimler calınıo yok bilmemne die kimse resim koymuyor facebooka diziyorsunuz ama calınsa nolcak burnunuzu cekip koyun kim napcak burnunuzun resmini. ben cok sinirlenmstim o yuzden fotolarımıza diziyorum 2 ay 18 gun oldu cok memnunum 1seneye kdr resimleri her ay koyucam herkes baksın fikir edinsin. serhat beye gidin gorusun orda yaptıgı tasarıma bakmayın siz burun ondan cok daha guzel oluyor. ve kavisli istiyorsanız kavisli olsun die ısrar edin hiçbi dr kavise yanasmıo nedense cunku banada ilk yakışmaz sana dogal durmaz fln dedi ama cokda yakıştı ve bir okadar dogal duruyor. inşallah hepiniz hayalinizdeki buruna kavusursunuz....

Globcum merhaba, özelden msj gönderemedim sana. Sanırım albümün de kapalı ya da resimlerini kaldırmışsın. Ben de doktor araştırıyorum. Yardımcı olursan çok sevinirim. Yukarıda yazdığın doktorların hepsiyle ben de yüzyüze görüştüm. Bazılarının ameliyatlarını da gördüm. Hiçbiri içime tam olarak sinmedi. Resimlerini görmem mümkün mü? Gerçekten çok merak ettim. Bana da yardımcı olur çok. Buraya eklemek istemezsen mail adresimi de verebilirim. Teşekkür ederim :)

Merhaba Serhat beye estetik yaptırmadım ama sizleri bilgilendirmek için yazıyorum.benim görümcem ameliyat oldu doktorundan çok memnun öncelikle onu belirtmek isterim.hastanede ben yanındaydım zaten herşey yolunda gitti çok şükür.2,5 saat sürdü operasyon çıktığında yüzünde ne şişlik vardı ne morluk vardı 4 saat sonra ayağa kalktı.yaptırmayı düşünen herkese tavsiye edebilirim eli çok hafif bir doktor.

Ben 1 yıl önce Serhat Bey'e burun ameliyatı oldum fakat inanılmaz pişmağnım ilk görüşmede sorduğum sorulara kesik cevaplar alıyordum dedim herhalde işinin ehli fakat ameliyat öncesi burnum inanın şimdikinden çok daha güzeldi yaptığı ameliyat sonrası birde kıkırdak fırladı burnumun sol köşesinden bide revizyon yaptı taptığı işin arkasında durmayan beni fazlasıyla mağdur eden bir doktor 6 000 tl ameliyat ücreti ödedim çektiğim acıların yanı sıra sınuç KOCABİR HÜSRAN 8.000 tl den zorla bu rakama düştü ameliyat öncesi yine bikaç cümle kuruyor sınrası iş bitimi inanın sizi delirten bir doktor ağzını bıçak açmıyor

Öncelikle merhaba, serhat beye burun ameliyatı oldum yaklaşık 5-6 sene önce 4.500 tl. Tanıdığı olduğum için yarı yarıya indirimli fiyat demişti şimdi göğüs büyütme yaptırmak istiyorum ama fiyatları nedir çok merak ediyorum kontrole gitmeden arayıp fiyat sormam ayıp olur kontrolede gidersem hallederiz diycek ama yüksek bir meblağ olduğu için ben halledemem öyle hemen :)) biraz biriktirip gitmek istiyorum görüşmeye arkadaşlar serhat beye silikon ameliyatı yaptıran varsa güncel fiyat nedir?

Ben 1 yıl önce Serhat Bey'e burun ameliyatı oldum fakat inanılmaz pişmağnım ilk görüşmede sorduğum sorulara kesik cevaplar alıyordum dedim herhalde işinin ehli fakat ameliyat öncesi burnum inanın şimdikinden çok daha güzeldi yaptığı ameliyat sonrası birde kıkırdak fırladı burnumun sol köşesinden bide revizyon yaptı taptığı işin arkasında durmayan beni fazlasıyla mağdur eden bir doktor 6 000 tl ameliyat ücreti ödedim çektiğim acıların yanı sıra sınuç KOCABİR HÜSRAN 8.000 tl den zorla bu rakama düştü ameliyat öncesi yine bikaç cümle kuruyor sınrası iş bitimi inanın sizi delirten bir doktor ağzını bıçak açmıyor

YA BEN AMELİYAT OLUCAKTIM AMA SİZİN BU YAZDIKLARINIZ BENİ ÇOK KORKUTTU. VE ŞUAN AKLIMDA BİN TANE SORU İŞARETİ VAR. ÖZELDEN DE YAZDIM SİZE. ÇÜNKÜ KÖTÜ YORUM YAPAN BİR TEK SİZSİNİZ. RİCA ETSEM ÖZELDEN FOTOLArI ATAR MISINIZ ? FİKİR SAHİBİ OLMAK İSTERİM

Back