cnm haklisin bu ara pek Serhat Beyin hastalari pek yok KK da onceden birkac kisi daha vardi aslinda.
kalbin cnm cok cok gecmis olsun diyeyim once. kesinlikle burnunun son hali bu deil daha onunde aylar surecek bir iyilesme sureci var. acele etme endiselendirme kendini. kaslarin arasi gozler yanaklar hepsi sis oluyor basta aynen benm de o sekilde idi. tarif ettigin burun sekli benm de tarif ettigimdi Serhat Beye. Begendigim bir burun tipi yani
Kavisi ilk basta cok belirgin gormeyebilirsin odemden. Ilk alciginin alindigi gun yani 2 haftanin sonunda bile hala sis olacak burnun. Tombuldu benm cok :) Profil fotona baktim hayatim daha sissin cok yeni 3. gun en sis gunlerden de birisidir en azindan benm oole idi. 2. gunden sonra acayip sistim 1. haftanin sonunda biraz biraz toparlamaya baslamisti ki en az 6 ay gerekior. sabretmek baslarda zor oluyor biliorm insan her aynaya baktiginda gecsin hadi diye dusunuor ama gercekten sonra bekledigine degecek
ilk ayin sonunda iilesme hizlanior. Sunu da ekleyeyim dudak ustu burun alti olan kisim da sis ve sert oluyor basta ust dudagin hareketlerini tuaf bulabilirsin benm o sekildeydi baslarda birkac ay surdu oranin normale donmesi. Ayni sekilde burun ucu da en son oturan yerlerden biri. Burun ucundaki dikise gelince tam net hatirlamamakla berbaer benm de zigzagti die dusunuorm. Unutmusum onu nedense ama duz de deildi sanki. Zamaninda alindiginda zaten sorun olmamasi lazim. Ben hem cok beyazim hem de cildim cok hassas sorunludur benm belli deil iz. Cok fazla gerginlestirirsem anliorm yerini tabi de ama imkansiz baskasinin gormesi normalde. Iisalla icine sinen harika bir burun cikacak ortaya
Resimlerini ekleyince haber ver bana cnm bekliyorum. Cok cok gecmis olsun terkar