-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.961
Bir Arkadasım Serdar Öztürk e Ameliyat oldu Ve burnu 6 aydır Fazlasıyla Şiş,doktor senin derin kalın Demiş,
ama burdada araştırdım ne kadar ameliyat olan varsa dr.serdar Öztürk e herkes aşırı şişlikten yakınıyor,
bence burda bir sorun var !!!!
Bir Arkadasım Serdar Öztürk e Ameliyat oldu Ve burnu 6 aydır Fazlasıyla Şiş,doktor senin derin kalın Demiş,
ama burdada araştırdım ne kadar ameliyat olan varsa dr.serdar Öztürk e herkes aşırı şişlikten yakınıyor,
bence burda bir sorun var !!!!
canım cok iyiyim şişlikler indi .atel var işte.cumada o cıkacak.ödemler var tabiki.ama cok memnunum.burnum düştü gibi daha düşmesin istiyorm.deliklerdeki şişliklerde indi şimdi tam ideal oldu.şimdlk iyi.mutluyumm:)
Bu hafta sonu kontrole gidecek olan var mı :)
Yok sadece merak ettim yarın benimde kontrolüm var da o yüzden :)yarın ben kontrole gideceğim,ama gidiş saatim belli değil iş yoğunluğuma göre gidecem bir sorunun varsa yardımcı olayım...
merhaba kızlar yeni burnumla tekrar döndüm aranıza.nasılsınız ben cok memnunum burnusumdan. çok rahat bır amelıyat gecırdım hıc morlugum olmadı ve bugun 6.gunum sıslıgım yok denecek kadar az. eskı burnumu unuttum sankı yıllardır boyleyım. halledebılırsem resımlerımı koyacagım. olmayı dusunen arkadaslar hıc dusunmeyın tek ısım serdar hocam. ellerıne saglık emegıne saglık ıyılıgı, ınsanlıgı herseye deger. amelıyat bıttı tamam demıyor ılgıye devam. burdan sonsuz tesekkurler.
Benim de zamanım çabuk geçsin de şu siyah noktarı sıkmak için sabırsızlanıyorum şimdiden
Kizlarrrrr nasilsiniz???? umarim hepiniz iyisinizdir, son zamanlar kosturmaktan sizleri okuyamiyorum, 2.memlekete dondum... Bu arada ameliyat sonrasi sureç çok zor olsa gerek ya inanirmisiniz 3 ben aldirdim (2si yuzumde) doktor 10 gun boyunca pansuman sonra dikislerini aliriz dedi 3gun pansuman yaptim 5.gun de dikisleri aldirdim ! çildirdim resmen napim yuzumde iki bant yuzumu yikayamiyorum istedigim gibi banyo yapamiyorum... bu sureçi sabirli bir sekilde geçiren tum arkadaslara bravo demeden geçemicem... ben saçlarimi falan yolarim heralde :))) opuldunuzzzzz guzeller
yarın ben kontrole gideceğim,ama gidiş saatim belli değil iş yoğunluğuma göre gidecem bir sorunun varsa yardımcı olayım...
merhaba kızlar yeni burnumla tekrar döndüm aranıza.nasılsınız ben cok memnunum burnusumdan. çok rahat bır amelıyat gecırdım hıc morlugum olmadı ve bugun 6.gunum sıslıgım yok denecek kadar az. eskı burnumu unuttum sankı yıllardır boyleyım. halledebılırsem resımlerımı koyacagım. olmayı dusunen arkadaslar hıc dusunmeyın tek ısım serdar hocam. ellerıne saglık emegıne saglık ıyılıgı, ınsanlıgı herseye deger. amelıyat bıttı tamam demıyor ılgıye devam. burdan sonsuz tesekkurler.
ben de kontrole gittim bugün ama tanıdık kimseleri göremedim
bende bu hocayı düşünüyorum, fiyatı hakkında bi bilgin yok
canım, ben 3,30 ila 4 arası ordaydım kimse yoktu,bir bay vardı benden önce ,hocanın yanından çıktıktan sonra içeriye paltomu almaya girdiğimde içeri dolmuştu tüm koltuklar ama dikkatlice bakmadım kimseye acaba o zaman mı ordaydın...