-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.921
Sadbuttrue resimlerini gordum (4 tane gorebildim simdilik) cok begendim seni ve burnunu. Burnumun bantli hali seninki gibiydi sanirim. Mesaj sayim dolsun albumune de bakarim :)
Canim forumun bir yerlerinde (o kadar uzunki nerde okudum tam hatirlamiyorum ama aklimda kalmis) alci cikarken aciyor falan vs. diye yazmisti birisi, benim de aklimda kalmis sanirim dogru veya yanlis...o yuzden baya onyargili gittim alci cikarken cok aciycak diye--acimayinca da sevindim :) Ben ameliyat olmadan sizin yorumlarinizi okudum ve onlar cok destek oldu bana...yoksa kime ameliyat olsam diye ben de cok dusundum :)) Burda yazilanlar ne kadar onemli aslinda. Bence de dogal olmasi cok iyi bir sey...
Slm Arkadaşlar..
Yıllardır burun estetiği konusunda çeşitli araştırmalar içerisindeyim..Ne kadar doktor var, kim kimden memnun veya değil araştırıyorum..Fakat araştırdıkça işin içinden çıkamaz hale geldim..Kafam iyice karıştı ve karar vermem dahada zorlaştı..Kafamdaki isimlerden biride Serdar beydi..Günlerdir bu konuyu okuyorum misafir olarak..En sonunda üye olup bende sizinle heyecanımı, sorularımı, mutluluğunuzu paylaşmak istedim..
Öncelikle ameliyat olmuş arkadaşlarıma çok geçmiş olsun , olacak olan arkadaşlarımında Allah yardımcısı olsun..Ben en zor badeyi atlattım şimdilik çünkü doktora karar vermek bence en büyük adımlardan bir tanesi..Burada sizlerin memnuniyeti içimi fazlasıyla rahatlatıyo..Şunuda bütün samimiyetimle söyleyim sizlerin yorumları sayesinde şu anda kafamdaki tek isim Serdar bey..Bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum..
Fakat kafamda bir takım sorular var..Eminim ameliyat olmadan önce hepiniz benim gibi düşünüyorsunuzdur..
1- Ameliyat sonrası çok ağrınız oluyormu? Gece sızlamaları, rahatsızlık verici boyutta nefes alamama falan gibi..
2- Alçı ne zaman alınıyo? Yerine atelmi takılıyo?
3- Burada burnum çok kalkık olmuş gibi yorumlar okudum..Buda beni biraz olsun endişelendirdi..Bende kalkık bir burun istiyorum fakat ölçüsünde bir kalkıklık..Kalkıklık herkeste sonradan normale dönüyormu?
4- Normal hayatımıza ne zaman dönüyoruz?
Serdar beye güveniyorum..Umarım hepimiz arzu ettiğimiz burunlara kavuşuruz..Sonuçta hepimiz aynı amaç için burdayız..
Resim ekleyen arkadaşlar olmuş fakat ben burda göremiyorum..Nasıl göreceğimi bilmiyorum yeni üye olduğum için..Çünkü resim görünce daha çok ikna oluyor insan işte bu diyebiliyor...Hepinize çok teşekkür ediyorum..
janezcim canım vocabularie gibi benimde alçım çok zor çıktı hatta doktorum korktu düşün yani ama bunu gerçekten ağrıdığı için bende yazdım herkesin öyle mi die meraktan demekki bünyeye göre değisiyor sadbutrue yede söylemiştim cok acıdığını canım seninkinin acımamasına sevindim şişliklerinde inicek çok guzel olucak işallah.KAVİS konusunda kesinlikle kendimi örnek gösterebilirim ben hep minik fındık gibi hokka bir burun istedim ve serdar hoca hem kendine göre hem bana göre bişey yaptı ve mutluyum hala şişliklerim huzursuzluklarım var ama geçicek işallah geçmiş olsun öptum canım
cashh canım benim burnumda ağrı olmadı hiç fakat nefes konusunda ilk gunler çok zordu ama şimdi daha iyiyim
benim alçım 10 gun atelimde 8 gün filan kaldı burnunun kalkık olması ilk günlerde şişlikten dolayı biraz abartı duruyor sonra normale dönüyor canım normal hayatına dönmek şöyle 1 hafta sonra normal yemek yedim dışarı çıktım ama tamamen iyilişmedim 1 ay oldu ama sanırım 3 ayı buluyor
serdar hoca çok güvenilir çok ilgili yaptıgı işin arkasında ayrıca işinde çok çok iyi bir isim eminim memnun kalıcaksın :)
Slm Arkadaşlar..
Yıllardır burun estetiği konusunda çeşitli araştırmalar içerisindeyim..Ne kadar doktor var, kim kimden memnun veya değil araştırıyorum..Fakat araştırdıkça işin içinden çıkamaz hale geldim..Kafam iyice karıştı ve karar vermem dahada zorlaştı..Kafamdaki isimlerden biride Serdar beydi..Günlerdir bu konuyu okuyorum misafir olarak..En sonunda üye olup bende sizinle heyecanımı, sorularımı, mutluluğunuzu paylaşmak istedim..
Öncelikle ameliyat olmuş arkadaşlarıma çok geçmiş olsun , olacak olan arkadaşlarımında Allah yardımcısı olsun..Ben en zor badeyi atlattım şimdilik çünkü doktora karar vermek bence en büyük adımlardan bir tanesi..Burada sizlerin memnuniyeti içimi fazlasıyla rahatlatıyo..Şunuda bütün samimiyetimle söyleyim sizlerin yorumları sayesinde şu anda kafamdaki tek isim Serdar bey..Bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum..
Fakat kafamda bir takım sorular var..Eminim ameliyat olmadan önce hepiniz benim gibi düşünüyorsunuzdur..
1- Ameliyat sonrası çok ağrınız oluyormu? Gece sızlamaları, rahatsızlık verici boyutta nefes alamama falan gibi..
3- Burada burnum çok kalkık olmuş gibi yorumlar okudum..Buda beni biraz olsun endişelendirdi..Bende kalkık bir burun istiyorum fakat ölçüsünde bir kalkıklık..Kalkıklık herkeste sonradan normale dönüyormu?
Serdar beye güveniyorum..Umarım hepimiz arzu ettiğimiz burunlara kavuşuruz..Sonuçta hepimiz aynı amaç için burdayız..
Resim ekleyen arkadaşlar olmuş fakat ben burda göremiyorum..Nasıl göreceğimi bilmiyorum yeni üye olduğum için..Çünkü resim görünce daha çok ikna oluyor insan işte bu diyebiliyor...Hepinize çok teşekkür ediyorum..
Canim benim aslinda yarin cikacakti ama hoca Carsamba GATA'daymis oraya arabayla gidip park etmek kolay diye bugun gittim. Sonucta alcili bir sekilde Mesrutiyet Caddesi'nde dolasmak istemedim :) Benim de morluklar hala duruyor, hatta bugun ben makyajla falan kapatmadan gittim hastaneye, herkes bana bakti ama olsun :)) Benim de ust dudagim kimildamiyordu kac gundur, gulerken zorlaniyorum ama 1 haftada bile ilk gune gore cok gelisme oldu, yani simdi daha iyiye gidiyor... ama bunlar cok normal seyler, sonucta ameliyat gecirdik ve su anda iyilesme surecimiz devam ediyor. Onun icin sakin uzulme lutfen..alci cikinca burnum hafifledi sanki. Benim de burunla agzim arasindaki mesafe cok, eski burnum kemerli ve dusuktu, ama ne olduysa birden cok benimsedim yeni burnumu. Sen de artik eski burnunu unut lutfen :)) Yeni burnuna haksizlik etme
seni anlayabiliyorum senelrdir bunun takıntısındaydım ve bu forumu okuyordum ama cesaret edemiyordum bian geldi kurtulmalıyım takıntımdan dedim.böle nereye kadar yasablrm.biara dedim cok gec aammman evliyim ne gerek var ama önemli olan benm mutlulugum degilmi.sadbutre vaocabulari beren daha biçok arkadsla konustm sen gibi ve karar verdim zaten serdar hocaya muayeneye git anlıcaksın karar verdiğini.Slm Arkadaşlar..
Arkadaşlar ameliyat sonrası kesik izi belli oluyormu? Oluyorsada sonradan geçiyormu bu izler? Birde ameliyat açıkmı yoksa kapalı tekniklemi yapılıyo?
canım cok iyiyim şişlikler indi .atel var işte.cumada o cıkacak.ödemler var tabiki.ama cok memnunum.burnum düştü gibi daha düşmesin istiyorm.deliklerdeki şişliklerde indi şimdi tam ideal oldu.şimdlk iyi.mutluyumm:)janezcimm canım beğenmene çok sevindim seninki daha güzel olucak işallah nasılsın iyisin dimi canım
akçaa canım nasıl oldun daha iyimisin
cassh canım benim burun deliklerim küçültüldü dikiş izi varla yok arası bişey ama kalmıcak dedi serdar hoca işallah sende mutlu olursun öpüyorum
kızlarrrr ben geldimartık eskisi gibi hergün giremiyorum aramıza yeni katılanlar olmuş ameliyatla ilgili tedirgin olanlar var öncelikle şunu söleyeyim benim çok şükür bu ay 1 sene oldu ameliyat olalı aslında aynı şeyler olcak ama önceki yorumlara biraz göz atsanız cevaplarınızı bulursnz ama ben yinede biraz bilgi vereyim ameliyat olcaklar için korkucak bi ameliyat olmadığını sonrasında görceksnz hiç bişi hissetmiyosnz zaten riskli bi ameliyatda değil ameliyat sonrası benim mesela ağrım hiç olmadı şişliklerim ilk 2 3 gün bariz belliydi ama morluklarım çok fazla değildi yani 1 hafta sonra falan yüzünüzde biraz belli olan göz çevresinde morluk ve sararmalar oda zamanla geçiyo tabi gelelim kalkıklığa daha doğrusu bunun gibi size sorun olan şeylere arkadaşlar bunların hepsi geçici unutmayın ilk zamanlar bunların olması gayet doğal ameliyat olduk sonuçta bende aynaya bakınca moralim bozulurdu ama en fazla 1 ay diyeyim ondan sonra göze batan şikayetleriniz olmaz zamanlada burnunuzdaki değişimleri görceksnz ama şu var masajlarınızı düzenli yapmaya çalışın şuram eğri şiş kalkık yamuk falan fistanda bunları takmayın hepsi geçiyoo