Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlarrrr ben geldim:KK3: artık eskisi gibi hergün giremiyorum aramıza yeni katılanlar olmuş ameliyatla ilgili tedirgin olanlar var öncelikle şunu söleyeyim benim çok şükür bu ay 1 sene oldu ameliyat olalı:KK64::KK64::KK64: aslında aynı şeyler olcak ama önceki yorumlara biraz göz atsanız cevaplarınızı bulursnz ama ben yinede biraz bilgi vereyim ameliyat olcaklar için korkucak bi ameliyat olmadığını sonrasında görceksnz hiç bişi hissetmiyosnz zaten riskli bi ameliyatda değil ameliyat sonrası benim mesela ağrım hiç olmadı şişliklerim ilk 2 3 gün bariz belliydi ama morluklarım çok fazla değildi yani 1 hafta sonra falan yüzünüzde biraz belli olan göz çevresinde morluk ve sararmalar oda zamanla geçiyo tabi gelelim kalkıklığa daha doğrusu bunun gibi size sorun olan şeylere arkadaşlar bunların hepsi geçici unutmayın ilk zamanlar bunların olması gayet doğal ameliyat olduk sonuçta bende aynaya bakınca moralim bozulurdu ama en fazla 1 ay diyeyim ondan sonra göze batan şikayetleriniz olmaz zamanlada burnunuzdaki değişimleri görceksnz ama şu var masajlarınızı düzenli yapmaya çalışın şuram eğri şiş kalkık yamuk falan fistanda bunları takmayın hepsi geçiyoo:nazar:

Bu güzel anlatımın üzerine ameliyat olunur yani :)

Burda şuna dikkat ettim..Serdar beye önceden ameliyat olmuş ve yeni olan genelde bütün arkadaşlar hallerinden memnun..Buda benim gibi korkuları olan, tereddütte kalan çoğu adayı fazlasıyla rahatlatıyo..Buradaki yorumlara göre hareket ediyoruz çoğu zaman..1 sene önce ameliyat olan birinin gelip çok memnunum demesi kadar insanı mutlu eden bişi olamaz.Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum gerçekten..Sizlerin yaşadıkları bana referans oldu..Çoğu korkumu aştım sayenizde..Eskiden çok acı çekermiyim acaba diye düşünürdüm şimdi takılmıyorum acıya ağrıya..Sonuçta yıllardır bizi rahatsız eden bir burunla dolaştık, objektiflerden kaçtık yada çoğu zaman beğenmedik kendimizi..Böyle bir psikolojiyi kalan ömrümde yaşamak istemiyorum o yüzden ağrısını acısını düşünmüyorum bile artık..Ki çoğunuz ağrı çok olmadı diyosunuz bu dahada moral verici bir durum oldu benim için..
Umarım bende sizler gibi memnun kalırım sonuçtan..Daha ameliyat olmadan sonrası için neler yaşayacağımı öğrendim sayenizde..Bundan sonrası Serdar hocanın sihirli ellerine kaldı..Kararımı sizlerin sayesinde verdim..Kafama takılan çoğu soruya cevap oldunuz, hepinize minnettarım..

Burda şuna dikkat ettim..Serdar beye önceden ameliyat olmuş ve yeni olan genelde bütün arkadaşlar hallerinden memnun..Buda benim gibi korkuları olan, tereddütte kalan çoğu adayı fazlasıyla rahatlatıyo..Buradaki yorumlara göre hareket ediyoruz çoğu zaman..1 sene önce ameliyat olan birinin gelip çok memnunum demesi kadar insanı mutlu eden bişi olamaz.Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum gerçekten..Sizlerin yaşadıkları bana referans oldu..Çoğu korkumu aştım sayenizde..Eskiden çok acı çekermiyim acaba diye düşünürdüm şimdi takılmıyorum acıya ağrıya..Sonuçta yıllardır bizi rahatsız eden bir burunla dolaştık, objektiflerden kaçtık yada çoğu zaman beğenmedik kendimizi..Böyle bir psikolojiyi kalan ömrümde yaşamak istemiyorum o yüzden ağrısını acısını düşünmüyorum bile artık..Ki çoğunuz ağrı çok olmadı diyosunuz bu dahada moral verici bir durum oldu benim için..
Umarım bende sizler gibi memnun kalırım sonuçtan..Daha ameliyat olmadan sonrası için neler yaşayacağımı öğrendim sayenizde..Bundan sonrası Serdar hocanın sihirli ellerine kaldı..Kararımı sizlerin sayesinde verdim..Kafama takılan çoğu soruya cevap oldunuz, hepinize minnettarım..

ameliyat sonrasında da soruların sıkıntıların olursa biz burdayız canım biliyorsun:) Sıkıntı yapma kendine

Kizlar bugun atelim cikti...Burnunum ustunde morluklar, sislikler ve soyulmalar var. Eve gelince dusta peelingle soyulmalari yok ettim neyse ki. Su anda burnum biraz kalin gibi duruyor. Yani cok da birsey belli degil yeni sekil olarak. Mesela SADBUTTRUE senin 4. gundeki halin bile cok iyiymis, benim 10. gundeki halim gibi duruyor :) Yani burnum boyle kalmayacak tabi ama sizde nasil oldu? Ilk haliyle sonraki halini kiyaslarsaniz incelip degisti mi burnunuz? Masaja bir hafta 10 gun sonra falan baslayacagim hocayi tekrar gordukten sonra...Simdi daha da sisti sanki atelin ilk ciktigi ana gore. Bugun 14. gunum ama benim normale donmesi Sadbuttrue'ya gore daha gec olucak sanirim (Sadbuttrue canim senin resimlerinden baska Beren06 disinda kimseyi gormedim, ondan seni ornek verip duruyorum yanlis anlama)

Kızlar geçmiş sayfaları okurken burundaki hafif çıkıntıdan bahsedenler olmuş..5-6 kişide okudum bu durumu..Birde dikiş izlerinin geçmediğini söyleyenler var..Bugüne kadar hep olumlu yorumlar okurken bir anda olumsuz yorumlarla karşılaştım..Haftaya görüşmeyi düşünüyordum ama şimdi kafam karıştı..Zaten ben hiç % 100 hastası memnun olan doktor görmedim duymadım..Fakat bu tarz sorunları okuyuncada yanlışmı karar veriyorum diye düşünmeye başladım şimdi..Çoğunluk memnun ama memnun olmayanlarda var işte :KK43:
Burnunda çıkıntı kalan arkadaşlar son durumunuz nedir? Yıllardır araştırıyorum zaten tam karar vermişken yine tereddüt içinde kaldım ve bıtım bu duyguları yaşamaktan..Ameliyat olmalımıyım bilmiyorum :KK43:(( Allahım ne zor işler bunlar ..

okudugum kadarıyla serdar hoca dan şikayetci olan pek yok işinin ehlı gönül rahatlıyla amalıyat olabılırım rıca etsem ücreti konusunda bılgı verebılırmısınız tşkrler

okudugum kadarıyla serdar hoca dan şikayetci olan pek yok işinin ehlı gönül rahatlıyla amalıyat olabılırım rıca etsem ücreti konusunda bılgı verebılırmısınız tşkrler

serdar hocayla görüşüp fiyat alırsanız daha uygun olur,burnunuza yapılacak işlemlere göre fiyat oluşur,ama genel olarak 5-6bin tl arası fiyatları,hoca işinin ehli,başarlı bir hekim gönül rahatlığıyla görüşmeye gidebilirsiniz..

Kızlar geçmiş sayfaları okurken burundaki hafif çıkıntıdan bahsedenler olmuş..5-6 kişide okudum bu durumu..Birde dikiş izlerinin geçmediğini söyleyenler var..Bugüne kadar hep olumlu yorumlar okurken bir anda olumsuz yorumlarla karşılaştım..Haftaya görüşmeyi düşünüyordum ama şimdi kafam karıştı..Zaten ben hiç % 100 hastası memnun olan doktor görmedim duymadım..Fakat bu tarz sorunları okuyuncada yanlışmı karar veriyorum diye düşünmeye başladım şimdi..Çoğunluk memnun ama memnun olmayanlarda var işte :KK43:
Burnunda çıkıntı kalan arkadaşlar son durumunuz nedir? Yıllardır araştırıyorum zaten tam karar vermişken yine tereddüt içinde kaldım ve bıtım bu duyguları yaşamaktan..Ameliyat olmalımıyım bilmiyorum :KK43:(( Allahım ne zor işler bunlar ..

cashh, yorumları okumak bilgi edinme konusunda tabiki önemli ama fazlada kafaya takmamak lazım,çünkü her hastanın burun yapısı,derisi,teni farklı bu nedenler iyileşme sürecinde baya önem taşıyor,yüzde yüz hiçbir hekim başarılı değildir yada yüzde yüz hiçbir hasta memnun kalmaz elbette bir açık nokta olur,çıkıntısı olan arkadaşlar yorumlarda yazmışlardı durumlarını, özellikle zuhall arkadaşımız baya ayrıntılı bilgi vermişti,dikiş izi konusunda benim kanatlarda daraltma olmuştu ama dikiş izim kalmadı farkedilmiyor bile benim tenim kumral,ayrıca bizim gelinde de aynı şekilde kanatlarında dikiş izi çok belirgin değil onun daha 3.ayı benimse 7.aya girdim kısmet olursa haftaya kontrole gideceğim,genel olarak ben çok memnun kaldım sağlık açısından da görsel olarak da bir sorunum yok,bence sizde hoca ile görüşüp ona göre karar verin ve fazla yorumlara takılmayın kafanız çok karışır ve mutsuz olursunuz taki karar verinceye kadar...

Bantlari ciktiktan sonra burnu ve yuzu sisen arkadaslar!! Sizin ne kadar surede indi sislikleriniz? Herkesin farkli ama yine de biseyler soyleyin...ben de bugun ilk kez maydonoz suyu icicem. umarim iyi gelir. Sisliklerim had safhada olmasina ragmen iki burun deligimden de cok rahat nefes alip verebiliyorum. o konuda cok rahatim simdi.

Bu arada benim burnumda deviasyon ve konka buyumesi vardi. Hem ic kikirdak duzeltildi hem de konkalar alindi, bir de estetil yapildi. Islemler cok olunca belki de benim iyilesmem daha uzun vakit alicak.

Bantlari ciktiktan sonra burnu ve yuzu sisen arkadaslar!! Sizin ne kadar surede indi sislikleriniz? Herkesin farkli ama yine de biseyler soyleyin...ben de bugun ilk kez maydonoz suyu icicem. umarim iyi gelir. Sisliklerim had safhada olmasina ragmen iki burun deligimden de cok rahat nefes alip verebiliyorum. o konuda cok rahatim simdi.

Ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu ve hala inanılmaz şişliklerim var. Onlar artık zamanla kişiden kişiye değişen cilt, ten yapısıyla alakalı br şey. Senin daha yeni çıkmış bantlar anladığım kadarıyla o nedenle dert etme bence sabret biraz. Ben bantlar yeni çıktığında o kadar kötü durumdaydım ki neredeyse 2 hafta dışarıya çıkamadım düşün yani :) Ben de sabırla 3 ayımın dolmasını bekliyorum herkese bol bol sabır diliyorum sanıyorum bu süreçte en fazla ihtiyacımız olan şey bu. Bir de çok fazla yorum alma bu günlerde insanlar da moralini bozabilirler sadece zamanla geçeceğine inan ben öyle yapıyorum iyi geliyor canım...

Ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu ve hala inanılmaz şişliklerim var. Onlar artık zamanla kişiden kişiye değişen cilt, ten yapısıyla alakalı br şey. Senin daha yeni çıkmış bantlar anladığım kadarıyla o nedenle dert etme bence sabret biraz. Ben bantlar yeni çıktığında o kadar kötü durumdaydım ki neredeyse 2 hafta dışarıya çıkamadım düşün yani :) Ben de sabırla 3 ayımın dolmasını bekliyorum herkese bol bol sabır diliyorum sanıyorum bu süreçte en fazla ihtiyacımız olan şey bu. Bir de çok fazla yorum alma bu günlerde insanlar da moralini bozabilirler sadece zamanla geçeceğine inan ben öyle yapıyorum iyi geliyor canım...

Canim cok tesekkurler cevabin icin :) Ben bu kadar sislik beklemiyordum cunku doktor bey burun yapin ince, sonuc guzel olucak demisti. Yani simdi sonuc kotu demiyorum, yani burnumun sekliyle ilgili bir yorum yapmiyorum ama sisliklerden bahsedersek ama boylesine sislik beklemiyordum. Evet, bantlarim dun cikti, dunden bugune iyice patates gibi oldu burnum ve yuzum :)) bir de acayip genis duruyor burnum enine dogru--sanki burnumun ustundeki kemik alinip yanlara dolgu yapilmis gibi...hatta doktora bile sordum iki gozumun arasina dolgu mu yaptiniz yoksa diye, o da hayir tabiki dedi..yani sislik her tarafa dogru...Ben de senin gibi uzun sure sis kalicam galiba ama olumlu gelisme olarak simdiden iki burun deligim de acildi ve dun gece iki hafta sonunda agzim kapali uyuyabildim. Bakalim, cidden cok sabirli olmak gerekiyormus, umarim en kisa zamanda hepimiz son halimize kavusuruz. Sevgiler :KK66:

janez normalde bantlar çıktıktan sonra 1-2 haftada şişlikler iner ama tam olarak şişliklerin bitmesi 3-4 ayı buluyor,burun ancak 6.ayda oturmuş oluyor biraz sabırlı olmanız lazım...

janez normalde bantlar çıktıktan sonra 1-2 haftada şişlikler iner ama tam olarak şişliklerin bitmesi 3-4 ayı buluyor,burun ancak 6.ayda oturmuş oluyor biraz sabırlı olmanız lazım...

Tec ben bantlar cikinca yeniden sislik olacagini dusunmemistim, demek ki yanilmisim. 1-2 hafta (belki daha uzun) sabretmem lazim o zaman, ben sabirsiz davraniyorum sanirim. Cok sagol.

Tec cnm çok sağol verdiğin bilgiler için..İnsan bir yola girerken daha önce o yolda yürüyen insanların yolun sonunda ne gördüklerini bilmek istiyo..Aslında bütün mesele bundan ibaret..Tabiki hiçbir şeyin sonucunu bilemeyiz taaki o işin içine girene kadar..İnsan bazı şeylerden emin olmak istiyo işte..Sizin sonuçtan memnun olmanıza çok sevindim..Çoğunluk memnun olunca cesaretim artıyo benimde..Sanırım birazda gözümüzü karartmamız gerekiyo..

ben hastahaneden eve geldiğimde banyo yapmıştım burnuma hiç su gelmeyecek şekilde tabiki..:KK53:

Cryptic bir sorun olmadı dimi hani alçı falan yumuşar çünkü bende ameliyat olursam bir şekilde banyomu yaparım alçıya değdirmeden diye düşünüyodum..Demekki yalnız değilmişim bu konuda sevindim :) Normal banyoyu yani saçımızıda yıkayacak şekilde ne zaman yaptınız?

başımı arkaya eğerek yıkadım..tamponlar çıktığında banyo yapabiliirsin dilediğin gibi..sadece tampon sıkıntı yapıyor biraz ama insan heyecandan onun sıkıntısınıda unutuyor:26:

Bir Arkadasım Serdar Öztürk e Ameliyat oldu Ve burnu 6 aydır Fazlasıyla Şiş,doktor senin derin kalın Demiş,
ama burdada araştırdım ne kadar ameliyat olan varsa dr.serdar Öztürk e herkes aşırı şişlikten yakınıyor,
bence burda bir sorun var !!!!

X