- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.941
kızlarrrr ben geldim artık eskisi gibi hergün giremiyorum aramıza yeni katılanlar olmuş ameliyatla ilgili tedirgin olanlar var öncelikle şunu söleyeyim benim çok şükür bu ay 1 sene oldu ameliyat olalı aslında aynı şeyler olcak ama önceki yorumlara biraz göz atsanız cevaplarınızı bulursnz ama ben yinede biraz bilgi vereyim ameliyat olcaklar için korkucak bi ameliyat olmadığını sonrasında görceksnz hiç bişi hissetmiyosnz zaten riskli bi ameliyatda değil ameliyat sonrası benim mesela ağrım hiç olmadı şişliklerim ilk 2 3 gün bariz belliydi ama morluklarım çok fazla değildi yani 1 hafta sonra falan yüzünüzde biraz belli olan göz çevresinde morluk ve sararmalar oda zamanla geçiyo tabi gelelim kalkıklığa daha doğrusu bunun gibi size sorun olan şeylere arkadaşlar bunların hepsi geçici unutmayın ilk zamanlar bunların olması gayet doğal ameliyat olduk sonuçta bende aynaya bakınca moralim bozulurdu ama en fazla 1 ay diyeyim ondan sonra göze batan şikayetleriniz olmaz zamanlada burnunuzdaki değişimleri görceksnz ama şu var masajlarınızı düzenli yapmaya çalışın şuram eğri şiş kalkık yamuk falan fistanda bunları takmayın hepsi geçiyoo
Bu güzel anlatımın üzerine ameliyat olunur yani :)