Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar bişiy sorcam Serdar Hoca Ankara'da değil mi? Özelde mi yapıo ameliyatı ve ne kadara yapıyor??? Yani yaklaşık fiyat lazım bana ama yardımcı olacak bi arkadaş var mı?

Evet Serdar Hoca Ankara'da. Aslinda GATA'da prof. dr. ama ozel klinigi de var. Ameliyati da klinigin tam karsisindaki Ozel Cag Hastanesi'nde yapiyor.

Canim cok uzuldul ya dinlenemedigine...Bir de hizmet ettim demissin, o halde yorulmussun yazik sana Ne olursa olsun bu bir ameliyat ve iyilesmenin luksu yok maalesef. Ama sakin aglama, uzulme Akcacim; pisman da olma. Ben de ameliyattan ilk ciktigim gun ve sonraki gun oturdum agladim ben ne yaptim diye...ama bugun bile burnum tikali da olsa yeni halime alismaya basladim ve hic pisman degilim. Sen kendi kendine moral ver...biz de variz burda :) Bak bir ay sonra bile cok cok daha iyi olucaz!

Ameliyatı atlatanlara tekrardan geçmiş olsun ve olacaklara da şimdiden iyi şanslar diliyorum gerçi şansa gerek yok emin olun kolaylıkla atlatacaksınız..Ben fazlasıyla duygusal bi insanım ameliyat sonrası dönemden çok etkilenirim sanıyordum,elbet 1-2 gün yapmasamıydım oldum ama araştırmalarım sağolsun rahat atlattım bu dönemi. Kızlar sakı ağlayıp üzmeyin kendinizi. Tekrar tekrar söylemek istiyorum daha 2.-3. günden kalkık diye üzülmeyin bir iki günü bırakın ilk 1 ay 1.5 ay kalkık gelebilir burnunuz,zten bu süreç sonunda hala öyle gelirse dikişi alır doktor biraz düşer böylece. Morluklara takılmayın ben kendimle dalga geçtim hep şimdi çirkinim ama bunlar geçip alçım çıktıgında gzel olcam diye..En büyük moral kaynağınız önce kendiniz sonra aileniz ve sevdikleriniz. Başkalarının görüşlerine de sakın takılmayın. Hocanın bir lafı var "İlk 1 ay yorum yapma,yorum alma". O kadar doğru ki..

Ben bugün tam 1.ayımı doldurdum,ağlayıp çok üzmedim kendimi ama yine de kafaya takmıştım ilk 2-3 gün şimdi gülüyorum ne gerek vardı diye. Güzelleşmek ve sağlık açısından daha iyi olmak için yapıyoruz bunu o yüzden biraz sabırlı olmak ve çok takmamak lazım sonra emin olun kendinizi üzdüğünüz için güleceksiniz. Hepinize mutlu günler,hızlı iyileşmeler.

Sadbuttrue ne guzel yazmissin, cok guzel moral vermissin cok tesekkurler :) Ameliyat sonrasi icin oyle hissedecegimi dusunmemistim ben, o yuzden ben de sasirdim oyle hissetmeme. Bugun 6. gunum simdiden daha iyi hissediyorum morluklarima ragmen ve sabirsizlikla bekliyorum yeni burnumu gormeyi.

Arkadaşlar bişiy sorcam Serdar Hoca Ankara'da değil mi? Özelde mi yapıo ameliyatı ve ne kadara yapıyor??? Yani yaklaşık fiyat lazım bana ama yardımcı olacak bi arkadaş var mı?

evet ankarada, ameliyatı özelde yapıyor kontrolü gatada yapıyor.fiyatı konuşman lazım ama 6.000 civarı gibi bişey

Son düzenleme:

evet ankarada, ameliyatı özelde yapıyor kontrolü gatada yapıyor.fiyatı konuşman lazım ama 6.000 civarı gibi bişey

cNM destegin için tsk ederm.iyiki varsınız.bilyrm mutlu olcaz eminim o konuda.biraz sabır işte....:)

Ben de ameliyat olalı 1 ayı geçti oldukça fazla şişliklerim var masajlarımı yapıyorum ama tek takıntım burun ucumda 2 çizgi oluştu önceden yoktu bu, sabırla geçmesini bekliyorum. Yeni ameliyat olan arkadaşlar sizde de var mı bu sorun? Zamanla geçer mi ne dersiniz? Bir de etrafımdaki kimse olumlu bir yorum yapmıyor çok sinir oluyorum herkes şurası şöyle böyle geçecek mi çok havaya kalkmış tarzında şeyler söylüyor. Benimse tek takıntım burun ucumdaki çizgiler Sadbuttrue senin resimlerini gördüm çok beğendim burnunu güle güle kullan yüzüne çok yakışmış canım. Maşallah benden sonra ameliyat oldun ama benden hızlı iyileşiyorsun. Sanırım benim ikinci ameliyatım olması iyileşmemi geciktiriyor biraz. Hepimize sabır sabır ya sabıııır diliyorum, sevgiler ....

yasaksayasak çizgilerden kastettiğini tam olarak anlayamadım açıkcası..şişlikler bende de oldukça var..Valla ben de diğer hastalara göre hala şişim sanırım derimin kalın ve yağlı olması çok etkiliyor,inşallah küçülecek daha 1 ay oldu çünkü..Kalkıklığından çok memnunum hatta hiç inmesin istiyorum..Bir de insanlardan kısa sürede çok olumlu yorum bekleme sen üzülürsün sonra çünkü burun gerçekten zor oturuyor şu an kalkık ve şiş oldugu için öyle geliyor ayrıca bu süreci bilmeyen insanların laflarını da takma bence kafana..Resimlerimi beğenmene çok sevindim canım inan ben de öyle çok hızlı gitmiyorum aslında her hasta farklı sürelerde iyileşiyor kaldı ki senin 2.ameliyatınmış ondandır bence biraz sabretmeye çalış ve moralini bozma olur mu..

Son düzenleme:

Sağol canım bozmamaya çalışıyorum tabii, çizgilerden kastım burun ucum şiş olduğundan burun deliklerimi ayıran kıkırdaktan yukarıya uca doğru çizgiler var. Umarım şişliklerden dolayı öyledir, eğer kalırsa onlar çok yapay bir görüntü oluşturur, ona takılıyorum. Benim burun deliklerim de küçültüldü. Onun da etkisi var mı bilmiyorum ayrıca.

Arkadaslar bugun alcim cikti cok mutluyum! Gitmeden dus almadim ben, alci kuruydu ona ragmen cikarmasi cok zor olmadi, aci hissetmedim..yani yok denicek kadar az bir aciydi. Serdar Bey burnumu gostermek istemedi ama ben cok isteyince alci cikinca, bantlari taktiktan sonra burnuma baktim. Burda yazilanlari okuyunca cok sis olacak moralim bozulcak sandim ama sis olmasina ragmen cok begendim (yani sislik oysa bana gore cok sis gelmedi). Icini temizlerken de acimadi--yani kimse lutfen yanlis anlamasin ama burdaki yorumlari okuduktan sonra ben alci cikmasindan bile cok korkuyordum ama hicbisey olmadi...hatta, eee...bu kadar mi dr. bey diye sordum bitince... Simdi atel takildi, her sey iyi gidiyor, herkesin cok ama cok iyi olsun tecrubeleri. sevgiler.

Ya arkadaslar bu arada yazamadan duramadim.

Bu baslik altinda ve bazi baska basliklarda Serdar Ozturk sadece dogal burun yapiyor, kavis yapmiyor vs. gibi seyler okudum. Serdar Bey'in kisisel tercihi dogal burunlar, ama siz ille de kavis istiyorum, kalkik istiyorum derseniz yapmam demiyor. Sadece istediginiz seyin sizin yuzunuze yakisip yakismayacagini soyluyor. Sonucta kendisi plastik cerrah olarak yuzunuzun oranlarina gore (cene yapisi, yuzun kucuk, buyuk, yuvarlak olmasi gibi) size nasil burun gidecegini cok iyi biliyor. Mesela ben biraz kavis istedim, Serdar Bey sana hafif kavis gider cenen kucuk dedi, ve yapti. Ayrica siz gorusme sirasinda ne istediginizi anlatirken elinde kagit kalem not tutuyor ameliyatta bakmak uzere; bir de resminizi cekip ustunde kalemle surdan su kadar burdan bu kadar kisalirsa iyi olur diyor--yani siz o sirada tabiki de mudahele etme hakkina sahipsiniz. Sizin istediginiz bir sekil varsa hayir ben ille istedigimi yaparim demiyor tabi doktor. Benim bastan cok kati kurallarim vardi ama kendisiyle gorustukten sonra onun fikirleri daha cok hosuma gitti. Sonucta plastik cerrah olarak onun fikirleri benim icin cok onemliydi ve sonucta uzlastik. O yuzden gorusmeden sakin karar vermeyin. Ben Serdar Bey'den once baska doktorlarla da gorusmustum ama burnumun nasil olacagini tamamen bana birakan bir doktor da bana cok tercih edilir gelmedi. Herkesin uzmanlik alani farkli...Sonucta karar sizin tabi, ben sadece sahsi fikirlerimi paylasmak istedim yardimci olmak icin...Sevgiler

Son düzenleme:

janez alçı çıkması zaten ağrılı birşey değil ki sen niye böyle düşündün anlayamadım :) alçı çıkmadan ıslanması gerekiyor zaten tık diye çıkıveriyor sonuç olarak. Doğal burunlar yapıldığı konusunda da bu kötü birşey olarak algılanmamalı bence sonuçta bende de kavis var ama yüzümde doğal duruyor burnum bence,hatta ben kavis istemiyordum doktorun önerisiyle seçtim ve çok memnunum sonuçtan iyi ki kavisli olmuş. Ve hastanın isteklerini dinleyen birisi olduğu konusunda da hepimiz hem fikiriz diye düşünüyorum..

janezcim gecmişolsun cok.senin erken cıkmıs benm sana göre yarın cıkcak ozaman.ama ben cumartesi gidebilcem.buarada morluklar deva ediyr.ve burunla agzım arası mesafe hala çok geliyo.incek dedi serdar hoca hadi bakalım dedim bende.gülerken mimiklerimi kaybettgımı hissediyorm üzülüyorm buyüzden alcı cıkınca farkedermi acaba

Canim forumun bir yerlerinde (o kadar uzunki nerde okudum tam hatirlamiyorum ama aklimda kalmis) alci cikarken aciyor falan vs. diye yazmisti birisi, benim de aklimda kalmis sanirim dogru veya yanlis...o yuzden baya onyargili gittim alci cikarken cok aciycak diye--acimayinca da sevindim :) Ben ameliyat olmadan sizin yorumlarinizi okudum ve onlar cok destek oldu bana...yoksa kime ameliyat olsam diye ben de cok dusundum :)) Burda yazilanlar ne kadar onemli aslinda. Bence de dogal olmasi cok iyi bir sey...

foto koycakmısın janezcim.benim burun delikleri küçültüldü ya kenarları kötü duruyor.ama küçülmeseydi busefer daha çirkin olurdu.

Canim benim aslinda yarin cikacakti ama hoca Carsamba GATA'daymis oraya arabayla gidip park etmek kolay diye bugun gittim. Sonucta alcili bir sekilde Mesrutiyet Caddesi'nde dolasmak istemedim :) Benim de morluklar hala duruyor, hatta bugun ben makyajla falan kapatmadan gittim hastaneye, herkes bana bakti ama olsun :)) Benim de ust dudagim kimildamiyordu kac gundur, gulerken zorlaniyorum ama 1 haftada bile ilk gune gore cok gelisme oldu, yani simdi daha iyiye gidiyor... ama bunlar cok normal seyler, sonucta ameliyat gecirdik ve su anda iyilesme surecimiz devam ediyor. Onun icin sakin uzulme lutfen..alci cikinca burnum hafifledi sanki. Benim de burunla agzim arasindaki mesafe cok, eski burnum kemerli ve dusuktu, ama ne olduysa birden cok benimsedim yeni burnumu. Sen de artik eski burnunu unut lutfen :)) Yeni burnuna haksizlik etme

foto koycakmısın janezcim.benim burun delikleri küçültüldü ya kenarları kötü duruyor.ama küçülmeseydi busefer daha çirkin olurdu.

Su anda hala mor gozlerimin alti--aslinda sari desek daha dogru olur. Resmen sapsari gozlerimin alti. Once siyah, sonra mor, sonra pembe, en son da sari renk oldu. Yanaklarim da sis halen; hatta Serdar bey kilo yakismis diye dalga gecti bugun :) Benim kenarlari kucultulmedi ama burnumun yaninda baska bir sey vardi o alindi, benim de yaninda bir kesik izi var ama Serdar Bey gecicek dedi. Ben burun deliklerim kuculebilir dedim amaliyat oncesi, cunku burnumun kemeri gidince kocaman deliklerim olursa diye cok korktum. Bence o izler kapanir, korkma. Soylemesi ayip ben sezaryen oldum, onun izi bile kalmadi simdi, dusun yani kapkalin bir kesikti. Burun kenari cok daha estetik bir kesidir, o yuzden bence kesin kaybolur zamanla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…