- 9 Ekim 2012
- 537
- 80
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.881
canlarım slm napysnz.bende dün amelyat oldum janezcim sende benden önce olmussun gecmiş olsun canm .6 da oldum sabah aksam 5 gibi eve gectim amaliyt basarılı gecms.ama asırı kalkık senınki gibiserdar bey .sabah geldi burunda küçültme yapılınca delikler büyük kalabilir.ne diiyosun dedi bastan beri zaten tereddütlüydüm.küçültelm hocam dedim.narkoz yiyince zaten uyandım bitmişti.ama narkoz ceneme vurdu aksama kadar susmak bilmedi.aksam eve geldim burun ucundaki sargı varya onu kanıyo diye degiştiriken janezcim sen gibi bu kim dedim cok kalkık bi burun pişman oldum gece uyuyamadm zaten nefes alamadığmdan.cok çirkin buldum o an serdar beyi aramk geldi içimden o cok basarılı yaptı hatta istedgm gibi ama ilk günkü psikolojiyle kendimi begenmedim.bu sabah dün narkoz etkisiyle konustgm seyleri düşünp güldüm.sacmalamısım resmen.doktor harika ekip harika burunda şişlik inince düzelirse süper olcak.deneyimli arkadslar bize deneyimlerinizi anlatn daha kolay atlatalım.bu sürcte sadbutre zuhal beren vocabularie bayanpolis(daha ameliyat olmasanda)meala,unuttgm kim varsa tsk ederm dostal.ben burdaym deneyimlerimi de tıpkı sizler gibi paylasmaya devam etcem.öpüldünüz.