- 19 Şubat 2012
- 302
- 4
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.861
sadbuttrue canım evet burnum minik gerçekten bende beğeniyorum şişlerimde iniyor deliklerde düzelicek işallah canım benim tamam tamam söz takmıcam artık hafta sonu yine serdar hocanın başının etini yerimmm ama :))
İCNEFES canım benim asimetriklik diil sorunum birde evet serdar hoca işte burun deliklerine bakıyor insnalar die banada dedi ama onlar önceden sorunu olmayanları benim burun deliklerim sorunlu diye ameliyat oldum bitanem yani öncedende sorun ediyordum suanda sanki büyük gibi geiyor hala küçütme yapldı ama hocam ödemler var indikçe burun deliklerin küçüücek dedİ tabi TEC de söyledi işallah geçicek :)canım sende serdar hocaya oldun diilmi ne dedi sana sorun etme mi dedi yoksa düzeir mi dedi merka ettim yaa işallah güzel olsun herşey lütfennnnnnn:))) bu arada ne burun deliğiymiş beeeeee diyorummmm :))
sadbuttrue canım evet burnum minik gerçekten bende beğeniyorum şişlerimde iniyor deliklerde düzelicek işallah canım benim tamam tamam söz takmıcam artık hafta sonu yine serdar hocanın başının etini yerimmm ama :))
İCNEFES canım benim asimetriklik diil sorunum birde evet serdar hoca işte burun deliklerine bakıyor insnalar die banada dedi ama onlar önceden sorunu olmayanları benim burun deliklerim sorunlu diye ameliyat oldum bitanem yani öncedende sorun ediyordum suanda sanki büyük gibi geiyor hala küçütme yapldı ama hocam ödemler var indikçe burun deliklerin küçüücek dedİ tabi TEC de söyledi işallah geçicek :)canım sende serdar hocaya oldun diilmi ne dedi sana sorun etme mi dedi yoksa düzeir mi dedi merka ettim yaa işallah güzel olsun herşey lütfennnnnnn:))) bu arada ne burun deliğiymiş beeeeee diyorummmm :))
kızlar slm nasılsınız canlar kacgündür yogundm giremedim cumaya amaliytm benm cok heyecanlıym bazen vazgeciveriyorm.sabah 6da olcak 5.30 da orda olcam coook korkuym amaliyattan degil sonrasından aslında.ya begenmezsem diye.moralim bozldu gene buaksam hemen foruma girdim sizlerin yormlarını okuyup motyive oluyum diye.berencim burnunu begenmene sevindim artık yavas yavas alısıyosun bu haline ah işte su alısma süreci malesef.sadbutrecim sen artk bayag deneyimli oldun canm benm paylasın bol bol biz yeniler için deneyimlerinizi.meala cok üzüldüm yorumrunu okudum cok cok gecmiş olsun allah seni ve bebegini korusunda hersey yerine geliyor.bulunur insallah bavulunu.öpyorm sizi cok cok.haftaya sıkılcam evdeym hep raporluyum bol bol yazarım:)
Merhaba benim bir sorum olacaktı ameliyattan sonra burnumun üzeri çok yağlı oldu buna bi çare bulamadım önereceğiniz birşeyler var mı bu durumu yaşayan oldu mu özelden de mesaj atabilirsiniz teşekkürler şimdiden
Yaklaşık 3 ay oldu burnum parlıyor resmen :)
Benim de zamanım çabuk geçsin de şu siyah noktarı sıkmak için sabırsızlanıyorum şimdiden
Arkadaslar selam. Ben dun ameliyat oldum. Su anda gozlerim siyaha yakin mosmor, aynaya bakmaya korkuyorumBir de burnum acayip kalkik duruyor. Serdar hoca daha ilk gun, simdiden bunu kafaya takma, inicek dedi. Ama bana nedense hep oyle havaya bakaicak gibi geliyor. Ameliyatini olmus arkadaslar, sizin de oyle olup da sonra indi mi??
geçmiş olsun,yarın gözleriniz biraz daha şişebilir korkmayın, sanırım yarın tamponlarınız alınacak ondan sonra yüzünüzdeki şişlikler yavaş yavaş inmeye başlar,kafanıza takıp ilk günden üzülmeyin,burnuzun kalkıklığına ise şimdi hiç bakıp yorum yapmayın daha çok çok erken boşuna üzülmeyin kendinize iyi bakın ve sabırlı olun...
kuzenim serdar beye ameliyat oldu. birebir hep yanındaydım.evreleri anlatıyım;
ilk 2-3 gun yemeği ezerek yedi.nefes almakta güçlük çekiyordu, ağzında kuruma oluyordu.tamponu çıkarttılar. uykusuzluk, yatakta kafasını kıpırdatamamaktan fazla uyuyamadı hatta hiç.yani bu 2-3 gunu atlattınız mı bitti :).burun içini temizledi.ilaçlarını içtiği için hiç ağrısı olmadı.yüzünde morluklar şişikler vardı. avatar gibiydi.
3.-7. gun burun içini temizlediğinden burundan nefes almaya başladı.ama yemekleri yine mama şeklinde yedi.alçısını çıkarttılar.eliyle buruna masaj yapmaya başladı ödemi dağıtmak için.morluklar kırmızıya döndü
15. gün olmadan davete katıldı.önceden görmemiş olanlar bişey anlamıyolar.kızarıklıklar yok denecek kadar azald şu an 3 ay oldu çok memnun .ilk 2-3 ay gunden gune burnunuz oturuyo yuzunuze, kalkık olan burun ucu normal haline dönüyo.yani gün be gün yüzünüz değişiyo. burnu biraz parlıyo, yağdan olabilir.hala burun içini temizliyor.herşeyi yiyordu :)
şu an burnundan çok memnun hafif şişler var ona da kremle masaj yapıyor.
sorunuz olursa sorarım :)