Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Sadbuttrue resimlerini gordum (4 tane gorebildim simdilik) cok begendim seni ve burnunu. Burnumun bantli hali seninki gibiydi sanirim. Mesaj sayim dolsun albumune de bakarim :)

Sadbuttrue resimlerini gordum (4 tane gorebildim simdilik) cok begendim seni ve burnunu. Burnumun bantli hali seninki gibiydi sanirim. Mesaj sayim dolsun albumune de bakarim :)

Janez çok teşekkür ederim bantın açılınca burun serbest kalacak biraz şişecek haliyle ama çabuk iniyor şişlikler merak etme. Bizler de seni görmek isteriz inşallah,kendine dikkat et :)

Canim forumun bir yerlerinde (o kadar uzunki nerde okudum tam hatirlamiyorum ama aklimda kalmis) alci cikarken aciyor falan vs. diye yazmisti birisi, benim de aklimda kalmis sanirim dogru veya yanlis...o yuzden baya onyargili gittim alci cikarken cok aciycak diye--acimayinca da sevindim :) Ben ameliyat olmadan sizin yorumlarinizi okudum ve onlar cok destek oldu bana...yoksa kime ameliyat olsam diye ben de cok dusundum :)) Burda yazilanlar ne kadar onemli aslinda. Bence de dogal olmasi cok iyi bir sey...

o kadar uzun yazmamışımdır muhtemelen ama alçı çıkarken o kadar çok acımıştı ki eve gelip ilaç içip yattım ben. Gün boyu da sızladı burnum. Ameliyat sürecine dair aklımda kalan ender şeylerden biriydi alçının çıkması. Bünyeye göre değişiyor zaten. Benim canım çok tatlıdır mesela. Ama önyargılı da olmamak lazım tabi :)

Slm Arkadaşlar..
Yıllardır burun estetiği konusunda çeşitli araştırmalar içerisindeyim..Ne kadar doktor var, kim kimden memnun veya değil araştırıyorum..Fakat araştırdıkça işin içinden çıkamaz hale geldim..Kafam iyice karıştı ve karar vermem dahada zorlaştı..Kafamdaki isimlerden biride Serdar beydi..Günlerdir bu konuyu okuyorum misafir olarak..En sonunda üye olup bende sizinle heyecanımı, sorularımı, mutluluğunuzu paylaşmak istedim..
Öncelikle ameliyat olmuş arkadaşlarıma çok geçmiş olsun , olacak olan arkadaşlarımında Allah yardımcısı olsun..Ben en zor badeyi atlattım şimdilik çünkü doktora karar vermek bence en büyük adımlardan bir tanesi..Burada sizlerin memnuniyeti içimi fazlasıyla rahatlatıyo..Şunuda bütün samimiyetimle söyleyim sizlerin yorumları sayesinde şu anda kafamdaki tek isim Serdar bey..Bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum..
Fakat kafamda bir takım sorular var..Eminim ameliyat olmadan önce hepiniz benim gibi düşünüyorsunuzdur..
1- Ameliyat sonrası çok ağrınız oluyormu? Gece sızlamaları, rahatsızlık verici boyutta nefes alamama falan gibi..
2- Alçı ne zaman alınıyo? Yerine atelmi takılıyo?
3- Burada burnum çok kalkık olmuş gibi yorumlar okudum..Buda beni biraz olsun endişelendirdi..Bende kalkık bir burun istiyorum fakat ölçüsünde bir kalkıklık..Kalkıklık herkeste sonradan normale dönüyormu?
4- Normal hayatımıza ne zaman dönüyoruz?
Serdar beye güveniyorum..Umarım hepimiz arzu ettiğimiz burunlara kavuşuruz..Sonuçta hepimiz aynı amaç için burdayız..
Resim ekleyen arkadaşlar olmuş fakat ben burda göremiyorum..Nasıl göreceğimi bilmiyorum yeni üye olduğum için..Çünkü resim görünce daha çok ikna oluyor insan işte bu diyebiliyor...Hepinize çok teşekkür ediyorum..

janezcim canım vocabularie gibi benimde alçım çok zor çıktı hatta doktorum korktu düşün yani ama bunu gerçekten ağrıdığı için bende yazdım herkesin öyle mi die meraktan demekki bünyeye göre değisiyor sadbutrue yede söylemiştim cok acıdığını canım seninkinin acımamasına sevindim şişliklerinde inicek çok guzel olucak işallah.KAVİS konusunda kesinlikle kendimi örnek gösterebilirim ben hep minik fındık gibi hokka bir burun istedim ve serdar hoca hem kendine göre hem bana göre bişey yaptı ve mutluyum hala şişliklerim huzursuzluklarım var ama geçicek işallah geçmiş olsun öptum canım

cashh canım benim burnumda ağrı olmadı hiç fakat nefes konusunda ilk gunler çok zordu ama şimdi daha iyiyim
benim alçım 10 gun atelimde 8 gün filan kaldı burnunun kalkık olması ilk günlerde şişlikten dolayı biraz abartı duruyor sonra normale dönüyor canım normal hayatına dönmek şöyle 1 hafta sonra normal yemek yedim dışarı çıktım ama tamamen iyilişmedim 1 ay oldu ama sanırım 3 ayı buluyor

serdar hoca çok güvenilir çok ilgili yaptıgı işin arkasında ayrıca işinde çok çok iyi bir isim eminim memnun kalıcaksın :)

Slm Arkadaşlar..
Yıllardır burun estetiği konusunda çeşitli araştırmalar içerisindeyim..Ne kadar doktor var, kim kimden memnun veya değil araştırıyorum..Fakat araştırdıkça işin içinden çıkamaz hale geldim..Kafam iyice karıştı ve karar vermem dahada zorlaştı..Kafamdaki isimlerden biride Serdar beydi..Günlerdir bu konuyu okuyorum misafir olarak..En sonunda üye olup bende sizinle heyecanımı, sorularımı, mutluluğunuzu paylaşmak istedim..
Öncelikle ameliyat olmuş arkadaşlarıma çok geçmiş olsun , olacak olan arkadaşlarımında Allah yardımcısı olsun..Ben en zor badeyi atlattım şimdilik çünkü doktora karar vermek bence en büyük adımlardan bir tanesi..Burada sizlerin memnuniyeti içimi fazlasıyla rahatlatıyo..Şunuda bütün samimiyetimle söyleyim sizlerin yorumları sayesinde şu anda kafamdaki tek isim Serdar bey..Bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum..
Fakat kafamda bir takım sorular var..Eminim ameliyat olmadan önce hepiniz benim gibi düşünüyorsunuzdur..
1- Ameliyat sonrası çok ağrınız oluyormu? Gece sızlamaları, rahatsızlık verici boyutta nefes alamama falan gibi..
3- Burada burnum çok kalkık olmuş gibi yorumlar okudum..Buda beni biraz olsun endişelendirdi..Bende kalkık bir burun istiyorum fakat ölçüsünde bir kalkıklık..Kalkıklık herkeste sonradan normale dönüyormu?
Serdar beye güveniyorum..Umarım hepimiz arzu ettiğimiz burunlara kavuşuruz..Sonuçta hepimiz aynı amaç için burdayız..
Resim ekleyen arkadaşlar olmuş fakat ben burda göremiyorum..Nasıl göreceğimi bilmiyorum yeni üye olduğum için..Çünkü resim görünce daha çok ikna oluyor insan işte bu diyebiliyor...Hepinize çok teşekkür ediyorum..

Merhaba Cash,

Ben ameliyattan bir gun sonra yazmistim burnum cok kalkik diye (daha tamponlarim bile cikmamisti), onun okuduysan yanlis anlamani istemem. Ameliyattan cikinca oyle geliyor--yani ilk basta yorgunluk, anestezi vs. gibi faktorlerle de insan ne yaptim diyor-- ama benim bir hafta gecti simdiden istedigime yakin bir kalkiklik oldu--o yonden icin rahat olsun. Panik olmaya gerek yok benim yaptigim gibi.
Herkesin bunyesi farkli. Benim agrim olmadi hic...Sadece gozlerim cok sistigi icin ondan rahatsiz oldum ben...o yuzden de gozlerim yorgun gibiydi kac gun ve gece bol bol uyudum...bazi arkadaslar gece uyuyamis, benim hic uyku sorunum olmadi burnum tikali oldugu halde.
Normal hayata bence 1 haftada bile donebilirsin, ama senin atelden rahatsiz olup olmadigina bagli...
Simdiden kolay gelsin. Sadece 2-3 gunluk bir zorluk, sonra geciyor merak etme...Onemli olan sonuc :)

janezcim canım vocabularie gibi benimde alçım çok zor çıktı hatta doktorum korktu düşün yani ama bunu gerçekten ağrıdığı için bende yazdım herkesin öyle mi die meraktan demekki bünyeye göre değisiyor sadbutrue yede söylemiştim cok acıdığını canım seninkinin acımamasına sevindim şişliklerinde inicek çok guzel olucak işallah.KAVİS konusunda kesinlikle kendimi örnek gösterebilirim ben hep minik fındık gibi hokka bir burun istedim ve serdar hoca hem kendine göre hem bana göre bişey yaptı ve mutluyum hala şişliklerim huzursuzluklarım var ama geçicek işallah geçmiş olsun öptum canım

cashh canım benim burnumda ağrı olmadı hiç fakat nefes konusunda ilk gunler çok zordu ama şimdi daha iyiyim
benim alçım 10 gun atelimde 8 gün filan kaldı burnunun kalkık olması ilk günlerde şişlikten dolayı biraz abartı duruyor sonra normale dönüyor canım normal hayatına dönmek şöyle 1 hafta sonra normal yemek yedim dışarı çıktım ama tamamen iyilişmedim 1 ay oldu ama sanırım 3 ayı buluyor

serdar hoca çok güvenilir çok ilgili yaptıgı işin arkasında ayrıca işinde çok çok iyi bir isim eminim memnun kalıcaksın :)

Canim herkesin bunyesine gore degisiyor demek ki..aslinda benim canim cok kolay acir, aciya falan gelemem ama ameliyatlara karsi bunyemin tepkisi benim tepkimden daha normal sanirim :) senin burnun da cok guzel olmus, albumunu gordum sonunda :) masallah diyelim, nazar degmesin...

Janez ve Beren 06 kızlar çok sağolun yorumlarınız için..İçimi rahatlattınız teşekkür ederim..Janez nerde okudum tam hatırlamıyorum çünkü nerdeyse baştan sona okudum diyebilirim..Kim ne yazmış bilmiyorum..Ama kalkıklıkla ilgili bir çok yerde yorumlara denk geldim..Buda beni korkuttu biraz..Ama dediğin gibi insan ameliyat sonrası çok değişken duygular içinde olabiliyo..Hergün farklı ruh hali içinde olur insan..Umarım sonuçtan hepimiz memnun kalırız..
Ağrı sorunuda sanırım kişiden kişiye değişiyo..Ben şimdiden bunları çok fazla düşünmekte istemiyorum sonuçta ameliyata karar verdim ağrı sızıyıda bir yerde göze almak lazım sanırım..Yinede baştan ne gibi evrelerden geçeceğini bilmek istiyo işte insan..Bana bu konuda sizlerin çok faydası oldu..Az çok neler yaşayacağımı biliyorum artık...Allah hepimizin bu konuda işini rast getirsin

Slm Arkadaşlar..

sevgili Cash,
aslında ameliyat olduktan sonra bu kadar işin içinden çıkamayacak duruma gelmek saçmaymış diyorsun gerçekten. Karar vermek için en güzel yol; doktorlarla konuşup daha önceki yaptığı burunları görmek. Onun dışında süreç hemen hemen aynı. Kişisel farklılıklardan dolayı herkesin yaşadıkları değişebiliyor... Ben 3 hafta içinde normal hayata döndüm, ama tabi bu kadar araştırdığın için biliyorsundur burnun oturması 1 yıl alıyor... Ameliyat sonrası ilk 2gün nefes alamadığın için zorluyor onun dışında ne ağrı ne de sancı oldu. Sadece alçı çıkarken acıdı. O da 1 gündü geçti ve bitti :) Zaten burnun çok büyükse ve sen çok takıntı yaptıysa bu anlattıklarım devede kulak kalıyor v gözün bunları görmüyor. O yüzden doktoruna karar verdiysen, daha fazla araştırıp kafanı karıştırma:) Bol şans!

Canim benim aslinda yarin cikacakti ama hoca Carsamba GATA'daymis oraya arabayla gidip park etmek kolay diye bugun gittim. Sonucta alcili bir sekilde Mesrutiyet Caddesi'nde dolasmak istemedim :) Benim de morluklar hala duruyor, hatta bugun ben makyajla falan kapatmadan gittim hastaneye, herkes bana bakti ama olsun :)) Benim de ust dudagim kimildamiyordu kac gundur, gulerken zorlaniyorum ama 1 haftada bile ilk gune gore cok gelisme oldu, yani simdi daha iyiye gidiyor... ama bunlar cok normal seyler, sonucta ameliyat gecirdik ve su anda iyilesme surecimiz devam ediyor. Onun icin sakin uzulme lutfen..alci cikinca burnum hafifledi sanki. Benim de burunla agzim arasindaki mesafe cok, eski burnum kemerli ve dusuktu, ama ne olduysa birden cok benimsedim yeni burnumu. Sen de artik eski burnunu unut lutfen :)) Yeni burnuna haksizlik etme :KK66:

evet canımcım eski burnumu unuttum sanırım benım alcım cumartesi ckcak çünkü eşimi beklyrm.ancak tatil olsun öle gidebilirim.burun agız mesafem artk hosuma gitmeye bile basladı zaten ilk bikacgün dudaklar şiş ya gülümseyince dudaklarım içine giriyordu yok gibi...)ama şimdi daha hos.dudaklarım bile irileşmiş gibi zaten serdar hoc demişti dudakların burun düşüklüğünden belli olmuyor.sen demişsinya alcılı hali sadbutre gibi diye bende ona benzettim yüzüm küçüldü sanki yasım bile daha küçük gibi bugün eşim kıskandı güzel olcan sen dedi heeeee:) cok mutluyum tralla tralla la laa.... daha alçı bile çıkmadı ama mutluyum işteee...

Slm Arkadaşlar..
seni anlayabiliyorum senelrdir bunun takıntısındaydım ve bu forumu okuyordum ama cesaret edemiyordum bian geldi kurtulmalıyım takıntımdan dedim.böle nereye kadar yasablrm.biara dedim cok gec aammman evliyim ne gerek var ama önemli olan benm mutlulugum degilmi.sadbutre vaocabulari beren daha biçok arkadsla konustm sen gibi ve karar verdim zaten serdar hocaya muayeneye git anlıcaksın karar verdiğini.
1-ameliyat sonrası benimçok az agrım oldu ama ben nazlı biri değilim değişebilir kişiye göre...1,2 gün ilaç aldım.
2-alc 10 günde alınıyor benim yarın cıkacak.:)atel takılcak
3-burnum ilk gün inanlmaz kalkıktı bu kim dedim pişmanlıgın alasını yasadım.ama şuan alcı bşle cıkamadan mutluyum normal gelyo.o neden olyo bilyomusun kemerli ucu düşük bi burun 1 gün sonra minicik şirin bi burun alıskın olamdığımız görüntü ama ben incegini bilydm formun iyi takip edenlerinden biri olarak herkes yasadı b durumu.
4-ben hiç yatmadım diyeblrm yedimiçtim hiç öle mama kıvamıda değil sadece 1.gün hariç.bide suyu pipet yardımıyla içtim tavsiye ederim.en korktugum dogal olmayan burundu serdar bey endişelnme dedi ve okadar iyiki kac kez arıyo soryo ameliyt sonrası....buda önemli.işinin hakkını veriyo yani.sadece ek olarak burun deliğn büyüks ve takıntın varsa kesin küçülttür sonra pişmanlık yasama ben son anda küçültelm dedm cok mutluyum şimdi:)

Vocabulaire , akcaa kızlar verdiğiniz bilgiler için sağolun..Böyle yapıcı yorumlar okuyunca içim rahatlıyo..Bu sayede ameliyata bir adım daha yaklaşmış hissediyorum kendimi...Karar verdim zaten..Maddi konuda biraz açığım var onuda halledince hemen görüşmeye gidicem

Arkadaşlar ameliyat sonrası kesik izi belli oluyormu? Oluyorsada sonradan geçiyormu bu izler? Birde ameliyat açıkmı yoksa kapalı tekniklemi yapılıyo?

Arkadaşlar ameliyat sonrası kesik izi belli oluyormu? Oluyorsada sonradan geçiyormu bu izler? Birde ameliyat açıkmı yoksa kapalı tekniklemi yapılıyo?

kapalı teknikle oluyor ameliyat. Eğer burun deliklerini küçültmezse hiç bir iz yok ama onları küçültürse dikiş atıyormuş o da belli belirsiz bir iz olur 1 yıl içinde de kaybolur demişti doktor. Yani sonunda iz falan kalmıyor:)

janezcimm canım beğenmene çok sevindim seninki daha güzel olucak işallah nasılsın iyisin dimi canım
akçaa canım nasıl oldun daha iyimisin
cassh canım benim burun deliklerim küçültüldü dikiş izi varla yok arası bişey ama kalmıcak dedi serdar hoca işallah sende mutlu olursun öpüyorum

janezcimm canım beğenmene çok sevindim seninki daha güzel olucak işallah nasılsın iyisin dimi canım
akçaa canım nasıl oldun daha iyimisin
cassh canım benim burun deliklerim küçültüldü dikiş izi varla yok arası bişey ama kalmıcak dedi serdar hoca işallah sende mutlu olursun öpüyorum
canım cok iyiyim şişlikler indi .atel var işte.cumada o cıkacak.ödemler var tabiki.ama cok memnunum.burnum düştü gibi daha düşmesin istiyorm.deliklerdeki şişliklerde indi şimdi tam ideal oldu.şimdlk iyi.mutluyumm:)

kızlarrrr ben geldim:KK3: artık eskisi gibi hergün giremiyorum aramıza yeni katılanlar olmuş ameliyatla ilgili tedirgin olanlar var öncelikle şunu söleyeyim benim çok şükür bu ay 1 sene oldu ameliyat olalı:KK64::KK64::KK64: aslında aynı şeyler olcak ama önceki yorumlara biraz göz atsanız cevaplarınızı bulursnz ama ben yinede biraz bilgi vereyim ameliyat olcaklar için korkucak bi ameliyat olmadığını sonrasında görceksnz hiç bişi hissetmiyosnz zaten riskli bi ameliyatda değil ameliyat sonrası benim mesela ağrım hiç olmadı şişliklerim ilk 2 3 gün bariz belliydi ama morluklarım çok fazla değildi yani 1 hafta sonra falan yüzünüzde biraz belli olan göz çevresinde morluk ve sararmalar oda zamanla geçiyo tabi gelelim kalkıklığa daha doğrusu bunun gibi size sorun olan şeylere arkadaşlar bunların hepsi geçici unutmayın ilk zamanlar bunların olması gayet doğal ameliyat olduk sonuçta bende aynaya bakınca moralim bozulurdu ama en fazla 1 ay diyeyim ondan sonra göze batan şikayetleriniz olmaz zamanlada burnunuzdaki değişimleri görceksnz ama şu var masajlarınızı düzenli yapmaya çalışın şuram eğri şiş kalkık yamuk falan fistanda bunları takmayın hepsi geçiyoo:nazar:

kızlarrrr ben geldim:KK3: artık eskisi gibi hergün giremiyorum aramıza yeni katılanlar olmuş ameliyatla ilgili tedirgin olanlar var öncelikle şunu söleyeyim benim çok şükür bu ay 1 sene oldu ameliyat olalı:KK64::KK64::KK64: aslında aynı şeyler olcak ama önceki yorumlara biraz göz atsanız cevaplarınızı bulursnz ama ben yinede biraz bilgi vereyim ameliyat olcaklar için korkucak bi ameliyat olmadığını sonrasında görceksnz hiç bişi hissetmiyosnz zaten riskli bi ameliyatda değil ameliyat sonrası benim mesela ağrım hiç olmadı şişliklerim ilk 2 3 gün bariz belliydi ama morluklarım çok fazla değildi yani 1 hafta sonra falan yüzünüzde biraz belli olan göz çevresinde morluk ve sararmalar oda zamanla geçiyo tabi gelelim kalkıklığa daha doğrusu bunun gibi size sorun olan şeylere arkadaşlar bunların hepsi geçici unutmayın ilk zamanlar bunların olması gayet doğal ameliyat olduk sonuçta bende aynaya bakınca moralim bozulurdu ama en fazla 1 ay diyeyim ondan sonra göze batan şikayetleriniz olmaz zamanlada burnunuzdaki değişimleri görceksnz ama şu var masajlarınızı düzenli yapmaya çalışın şuram eğri şiş kalkık yamuk falan fistanda bunları takmayın hepsi geçiyoo:nazar:

çok başarılı bir yorum olmuş Zuhal takdir ettim:) Ve katılıyorum:)

X