- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.841
kızlar slm nasılsınız canlar kacgündür yogundm giremedim cumaya amaliytm benm cok heyecanlıym bazen vazgeciveriyorm.sabah 6da olcak 5.30 da orda olcam coook korkuym amaliyattan degil sonrasından aslında.ya begenmezsem diye.moralim bozldu gene buaksam hemen foruma girdim sizlerin yormlarını okuyup motyive oluyum diye.berencim burnunu begenmene sevindim artık yavas yavas alısıyosun bu haline ah işte su alısma süreci malesef.sadbutrecim sen artk bayag deneyimli oldun canm benm paylasın bol bol biz yeniler için deneyimlerinizi.meala cok üzüldüm yorumrunu okudum cok cok gecmiş olsun allah seni ve bebegini korusunda hersey yerine geliyor.bulunur insallah bavulunu.öpyorm sizi cok cok.haftaya sıkılcam evdeym hep raporluyum bol bol yazarım:)
Akcaa merhaba. Ben yeni girdim foruma. Benim ameliyatim da Persembe sabah 6'da. Ne halde olacagim bir gun sonrasinda bilmiyorum ama buraya birseyler yazmak icin vaktim olacagindan eminim. Umarim en kisa zamanda iyilesir ve sevdigimiz bir burna kavusuruz :) Ya begenmezsem diye kendini korkutma bence, sonucta iyi olucak diye girdik bu yola..baslangicta ufak bir olumsuzluk olsa da uzun vadede iyi olacak diye dusunuyorum ben...yillarca sevmedigim bir burunla yasamaktansa cesaret edip de en sonunda bu yola girdigim icin inanamiyorum kendime hala :)) gorusmek uzere.